Olohuoneen uudet taulut - uutta ilmettä kotiin

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Olen uusinut kevään mittaan olohuoneemme sisustusta, sillä alakertamme on kaivannut kiperästi hieman uutta ilmettä. Vietämme ehdottomasti suurimman osan ajasta olohuoneessa ja etenkin nyt Korona-aikana kaikki työtkin tulee tehtyä keittiön pöydän tai sohvan ääressä. Hankimme olohuoneeseemme jo uuden maton aikaisemmin ja nyt oli taulujen vuoro.

Suosin kodissamme vaaleita ja neutraaleja värejä, sillä en tykkää kovinkaan värikkäästä sisustuksesta. Ainoan poikkeuksen tekevät kaksi oranssia sohvatyynyä, jotka laitoin esiin piristämään meidän tummanharmaata sohvaa. Aikaisemmat taulumme olohuoneessa kuvastivat peikonlehteä, jollaisen haluaisin oikeastikin meille, mutta kissan takia emme sellaista ole voineet aiemmin tietenkään ottaa. Valitsin tälläkin kertaa kasviaiheisia tauluja, jotka ovat sävyltään beigen ja vaaleanharmaan välimaastossa.
Olohuoneessamme on tällä hetkellä kolme kappaletta 50cm x 70cm valkoisia taulukehyksiä, jotka ovat sijoiteltu hieman hassusti nykyisen sohvamme kanssa. Aikaisemmin vanha sohvamme sijaitsi hieman eri paikassa ja koska taulut ovat tauluteipeillä kiinni seinässä, näiden siirtäminen olisikin isompi homma, sillä tauluteippi tuppaa irrottamaan maalia seinästä jos niitä koittaa irrottaa. Suunnitelmana on siis hankkia vielä yksi taulukehys lisää tälle seinälle tasoittamaan tilannetta ja olohuoneen ilmettä. 

Näitä uusia taulujamme tosiaan yhdistää kasviaihe ja taulut ovat nimeltään In the Reeds, Abstract Reeds sekä Autumn Nature. Kehykset meillä oli jo valmiina tauluissamme ja suosin näissäkin valkoisia tavallisia puukehyksiä. Desenion valikoimasta löytyy myös laaja valikoima erilaisia ja kaikki kehykset löydätkin täältä. Uusien kehysten hankkimista minulla on odottamassa vielä yksi taulu, joka on nimeltään Dried Bouquet. Kunhan viimeinen taulu saadaan seinälle, olohuoneen ilme on taas toistaiseksi sitten valmis. 

Mitä te tykkäätte näistä tauluista ja millaisia tauluja teidän kodistanne löytyy? :)
  1. Tosi kaunis kokonaisuus tuli noista tauluista<3 Meillä on tosi monet taulut tilattu Deseniolta ja just itse asiassa ehkä kuukausi sitten tilasin olohuoneeseen uuden taulun/julisteen heiltä! Muuttaa tosi kivasti vähän koko huoneen ilmettä, kun saa uuden taulun seinälle :)

    VastaaPoista
  2. Todella kauniita tauluja! Meillä on...piti ihan kiertää täällä kotona muutamia suurennettuja valokuvia seinillä ja sitten minun maalaamia tai muuten tekemiä tauluja.
    Ihanaa sunnuntaita sinulle <3

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives