Vähänkäytetty.fi - Loistava nettikirpputori sekä myymiseen että ostamiseen + alennuskoodi

Kaupallinen yhteistyö: Vähänkäytetty

Ostan ja myyn paljon vaatteita nettikirpputoreilta ja yksi suosikeistani onkin ollut pitkään vähänkäytetty.fi-palvelu, josta olen kirjoittanut jo aikaisemminkin. Pienen lapsen myötä meiltä kerääntyy paljon pieniä vaatteita myytäväksi eteenpäin ja olen kokenut vähänkäytetty.fi-palvelun itselleni kaikista helpoimmaksi tavaksi päästä meille tarpeettomista vaatteista eroon. Olen koittanut myydä vaatteita myös mm. Torissa sekä Facebook-kirppareilla, mutta käytännössä nämä kokemukset päättyvät aina pettymykseen ja ylimääräiseen stressiin kaiken puljaamisen takia. 

Vaatteiden myyminen

Vähänkäytetty.fi on yksi eniten käyttämistäni nettikirppareista nimenomaan myymiseen. Koen palvelun olevan itselleni se kaikista helpoin, vaikka kaikki tuotteet pitää kuvata ja hinnoitella palveluun itse. Tosin samalla tavalla tuotteet pitää kuvata ja hinnoitella myös esimerkiksi Facebookiin, mutta Vähänkäytetyssä ei tarvitse itse olla yhteydessä ostajiin, vaan tuotteiden myynti ja lähetys hoidetaan Vähänkäytetyn puolesta. 

Vähänkäytetyssä saat myydä kaikkia brändejä, mutta vaatteiden ajankohtaisuuteen ja kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota, jotta vaatteet käyvät mahdollisimman hyvin kaupaksi. Ennen talvea kesämekot menevät heikommin kaupaksi. Suosittelen kuitenkin olemaan hyvissä ajoin liikkeellä eli talvivaatteita kannattaa kuitenkin alkaa myydä jo viimeistään syyskuussa juuri ennen sesongin alkua. Lopputalven aikana talvivaatteet saattavat mennä heikommin kaupaksi. Tuotteet kannattaa myös kuvata ja kuvailla mahdollisimman tarkasti, jotta ostaja saa varmasti riittävästi tietoa ostettavasta tuotteesta. Parempi kuvaus myy varmasti paremmin! 

Vähänkäytetty lisää omaa provisiotaan jokaisen tuotteen päälle +2,90 euroa, joten esimerkiksi yksittäisten taaperon housujen myyminen eurolla voi olla huono idea. Itse olen yhdistellyt useamman edullisen tuotteen samaan pakettiin, jotta kokonaishinta pysyisi sopivana kaikille. En itse ostaisi housuja välttämättä 3,90 eurolla elleivät ne olisi jotain tiettyä merkkiä tai hieman laadukkaammat. Meillä kuitenkin käytetään edullisia perusvaatteita päiväkodissa ja harvemmin myyn mitään merkkituotteita. Pyydän muutoinkin omista tuotteistani verrattain vähän ja pidän hinnat edullisina. 

Tällä hetkellä minulla on lähdössä myyntiin jättimäinen laatikko vaatteita, joiden myyntihinta olisi hieman yli 200 euroa mikäli kaikki vaatteet menisivät kaupaksi. Myyntierässä on kuitenkin lähemmäs 100 tuotetta, sillä siivosin tällä kertaa kaapit erittäin perusteellisesti. Myyntiin on lähdössä niin lasten- kuin naistenvaatteita kaikista kategorioista. Myyntiin lähtee mm. yksi ihana iltapuku, jota käytin ystäväpariskuntamme häissä. Mekko on nykyään itselleni liian iso ja on edelleen kuitenkin kuin uusi, joten toivottavasti tämä upea mekko löytää Vähänkäytetyn kautta uuden omistajan ja pääsee uudelleen käyttöön!
Toimitus Vähänkäytettyyn maksaa, mutta muutoin myyminen on täysin kulutonta ja myyntiaika vaatteilla on pitkä. Nyt hieman yli vuoden jälkeen olen saanut vanhoista vaatteistani hieman yli 500 euroa. Myyntiaika palvelussa on 6 kuukautta ellei sitten osta tuotteilleen lisämyyntiaikaa. Se tosin maksaa 50 snt / tuote enkä itse ole koskaan ostanut lisäaikaa. Vähänkäytetty alentaa tuotteiden hintaa automaattisesti kuuden viikon välein, jotta tuotteet menisivät paremmin kaupaksi ja mikäli tuotteet jäävät myymättä, voit joko lunastaa ne takaisin tai muutoin ne lähetetään hyväntekeväisyyteen lahjoitettavaksi. Saamasi myyntivoitot voit tilittää milloin vain palvelusta ulos ja ne maksetaan muutamassa päivässä suoraan tilillesi. 

Vähänkäytetyssä joutuu itse näkemään paljon vaivaa, mutta kokonaisuudessaan palvelu on ennen kaikkea lopulta vaivaton ja vähäkuluinen. Lisäksi myyntiaika on riittävän pitkä ja turhasta tavarasta pääsee itse varmasti eroon. 

Vähänkäytetty on lanseerannut myös uuden toisen myyntitavan, nimittäin myy helposti-palvelun. Myy helposti palvelu toimii vielä helpommin kuin perinteinen myy itse-palvelu, sillä myy helposti-palvelussa kirppismestari lisää tuotteesi myyntiin, kuvaa ja hinnoittelee ne puolestasi. Kirppismestari määrittelee tuotteillesi parhaan mahdollisen hinnan koulutusprosessin mukaisesti. Jokaisen tuotteen myyntihintaan lisätään 2,90 €, joka on Vähänkäytetty.fi:n osuus.

Saat 50 % myyntituotoista itsellesi, ilman vähänkäytetyn osuutta ja vaatteet myyntiin lisäävä kirppismestari toisen 50 % vaivannäöstään. Huomaathan, että Myy helposti-palvelussa myyntierän on oltava vähintään 20 tuotetta!

Vaatteiden ostaminen

Ostaminen Vähänkäytetystä on helppoa. Tuotteita voi selata haluamaltaan merkiltä haluamassaan koossa sekä tuotteita voi suodattaa myös värin perusteella. Voit halutessasi suodattaa tuotteita myös kunnon perusteella. Ostaminen ei vaadi rekisteröitymistä, mutta oman asiakastilin luominen helpottaa palvelussa asiointi. Vähänkäytetyssä voit tehdä samalla ostokerralla ostoksia useammalta myyjältä ja tuotteet maksettuasi ne lähetetään sinulle keskusvarastolta. Huomaathan kuitenkin, ettei ostoskoriin lisääminen varaa tuotetta sinulle, vaan nopeiten tuotteen maksanut saa tuotteen! 

Tuotteiden määrä, paketin koko tai paino eivät vaikuta lähetyksen hintaan. Voit valita tuotteellesi noudon joko Postin tai Matkahuollontoimipisteestä. Toimituksen hinnoista voit lukea tarkemmin Vähänkäytetyn sivuiltaAsiakkaan näkökulmasta palvelu on loistava, sillä Vähänkäytetystä voit ostaa samaan pakettiin tuotteita useammalta myyjältä ja samalla postimaksulla. Jos verrataan ostamista monelta yksityiseltä myyjältä, postikuluja kertyy toimituksesta monia ja kirppariostosten kokonaishinta nousee sitä myötä huomattavasti.

Olen käyttänyt Vähänkäytettyä paljon myös vaatteiden ostamiseen. Noudatan nettikirpparishoppailussa yleensä tiettyä kaavaa ja keskitän shoppailuni pääosin merkkivaatteisiin. Ostan mieluiten brändituotteita käytettynä, sillä pikamuoti ei ole laadultaan sellaista, jota haluaisin ostaa edes käytettynä. Lisäksi nettikirppareilta tekee usein hyviä löytöjä edullisesti verrattuna uuden hintaan, vaikka itse vaate saattaa olla käyttämätön/uudenveroinen. Tehdäkseen hyviä löytöjä, suosittelen myös selailemaan nettikirppareita usein :)

Yleensä metsästän nettikirppareilta seuraavia merkkejä:

🌟 Tommy Hilfiger
🌟 Gant
🌟 Ted Baker
🌟 Lyle & Scott
🌟 Lexington

Tälläkin kertaa tein erinomaisia löytöjä näiltä merkeiltä ja tässä muutama näistä löydöistä. Löysin itselleni tällä kertaa pari ihanaa neuletta sekä Gantilta että Tommy Hilfigeriltä ja nämä ovatkin kaksi suosikkimerkkiäni. Nämä neuleet ja pusero maksoivat 12,90 euroa / kpl ja kaikki olivat aivan uudenveroisessa kunnossa. Kaupassa näistä olisi saanut maksaa moninkertaisen summan, joten olen näihin löytöihin erittäin tyytyväinen! Näitä on tarkoitus käyttää sekä kotona että töissä, kunhan etätyö ensin vaihtuu takaisin lähityöskentelyksi.
Löysin itselleni myös kauniin mekon Calvin Kleinilta ja tämä mekko maksoi 22,90 euroa. Tätä mekkoa ajattelin käyttäväni sekä töissä että hieman epävirallisemmissa juhlissa pikkumustan tilalla. Hieman epävirallisemmaksi kotivaatteeksi löysin itselleni kauniin vaaleanpunaisen collegepuseron Lyle & Scottilta, joka on muuten sellainen merkki, jota mieheni yleensä käyttää. Nyt voimme sitten samistella melkein hänen kanssaan!
Miehelleni tilasimme hieman ulkoiluvaatteita sekä talvitennarit. Punainen uudenveroinen Everestin anorakki maksoi 14,90 euroa ja Helly Hansenin lasketteluhousuilla oli hintaa 22,90 euroa. Talvitennarit maksoivat puolestaan 12,90 euroa.

Olen myös opettanut lapsemme kirppistelemään ja hänkin sai valita itselleen muutamia uusia vaatteita. Ryhmä Hau ja Frozen ovat tällä hetkellä todella IN, joten suuntasimme hänen kanssaan näiden kategorioiden kimppuun. Löysimme prinsessalle muutaman uuden paidan, hupparin sekä tyylikkään Frozen-pipon, jota hän on käyttänyt ylpeänä joka päivä päiväkodissa.
Vaatteiden lisäksi Vähänkäytetyssä voi myydä esimerkiksi lastenkirjoja, leluja sekä kuntoiluvälineitä. Löysin itse tällä kertaa kotikuntosalilleni uuden täysin käyttämättömän painohulavanteen, jota olen nyt hulannut ahkerasti. Uutena painohulavanne maksaa 29,90 euroa ja löysin tämän hulavanteen 17,90 euron hintaan.

Mikäli innostuit Vähänkäytetyn kokeilusta, saat ilmaisen toimituksen koodilla FUNFITFASH, kun tilauksessasi on 5 tuotetta tai enemmän. Etukoodi on voimassa 24.12. asti.

Seuraa minua Instagramissa
Seuraa blogiani Facebokissa
  1. Toi pinkki gant näyttää ainakin ihanalta tuossa kuvassa sun päällä! :) Vaatteita ei juuri tule enää myytyä, se on kiertoon tai uffille tätä nykyä. Jotain esineitä on helpompi myydä sitten facessa. Tällaisissa nettikirppareissa joita joku oikeasti moderoi on myös selkeästi joku joka tarkistaa laadun ja voit ostaa 'turvallisemmin' tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi Gantin pusero oli kyllä upea löytö 😍 Mun Facekirppistelyt on nyt kyllä nähty, koska en jaksa nähdä enää sitä vaivaa muutaman pennosen takia xD

      Poista

Designed by FlexyCreatives