Arkistojen helmiä

Aijai, kuka muistaa ajan, jolloin Irc-Galleria oli kova paikka ja siellä oli satoja mahtavia kuvia? Minä ainakin ja tässä teille nähtäväksi muutamia vähintäänkin upeita otoksia ja muokkauksia 2000-luvun alkupuolelta. 


Suvin kanssa me tavattiin vasta lukiossa, mutta siitä lähtien ollaan pidetty tiiviisti yhtä. Vaikka ollaankin asuttu eri puolilla Suomea, ollaan aina lötdetty tiemme takaisin Espooseen. Suvi ehti heittää vuoden keikan Joensuussa ja itse asuin Tampereella vuoden. Tästä hiusmallista muistan tykänneeni yli kaiken. Tuo ruskea "panta" ei muuten haalistunut koskaan ja se pysyi hiuksissa niin kauan kunnes se kasvoi pois. Kuva on otettu varmaan lukion aikana. Tämä kuva on isäni luota Raahesta ja aikaa on varmaan n. 7 vuotta. Veikkaisin että tämän kuvan ottamisen aikoihin veljeni oli vasta melko pieni pallero. Eipä muuten enää onnistu tämä temppu, pitää alkaa taas treenata.Zonen harrastamisen aloitin kesällä 2005 ja nyt olen taas palannut sen pariin. Suvikin pelasi zonea oman aikansa ja nyt olenkin koittanut häntä houkutella takaisin jäsäreihin. 


Tämä kuva on otettu Sotkamosta kummieni vuokramökiltä. Vuosi taitaa olla vuoden 1993 kieppeillä. 


Tämä kuva on puolestaan lapsuudenkotini pihalta Raahesta ja vuosi taitaa olla 1995. 
Lukion kemian tunnilta


Abirekasta
Abeina riehuimme talvella 2007 ja valmistuimme lukiosta vasta syksyllä 2007. Vietimme siellä siis puoli vuotta ylimääräistä aikaa, mutta itse olin ainakin tyytyväinen valintaan. Mihinkä sitä on kiire kun ei oikein tiedä mihin kouluun sitä olisi hakenut? Päädyin hakemaan kauppakorkeaan Ouluun, mutta en päässyt ja melkein sanoisin onneksi. Ei minusta vaan ekonomia olisi tullut. Nykyinen koulutukseni oli kyllä minulle juuri se oikea. 

IG:ssä oli vielä paljon muitakin helmiä, mutta en jaksanut kaikkia kopioida tänne. Onko teillä vielä vastaavia helmiä tallella?
 1. Haha, hauska postaus! Ja voi että kun olit suloinen lapsena, etenkin tuo 95 -vuoden kuva on todella hellyyttävä! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :D Mä niin rakastin tota balettipukua pienenä :) Hiuskoristeet on musta kans aika upeet!

   Poista
 2. Olipa hauska kun löysin blogisi, oon nimittäin lukenut sitä sun toista blogia joskus aikaa sitten ja unohdin laittaa silloin lukulistalle, sitten hävitin sen ja puhuin avokilleni tässä tovi sitten että olen lukenut yhden naisen blogia joka pelaa kynäriä, nyt löysin blogisi uudestaan ja oli pakko yytsiä nörttipostauksista sun pelinick ja mun mies tietää sut :''D niiden tiimi on ollu joskus 1.6 aikaan CB ykkösenä ja kiertänyt aika paljon laneja:D tämmöinen hauska sattuma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahasjahas, pieni maailma taas tai ehkä pieni skene :D Nyt on kyl cs jääny vähän vähemmälle, mut onhan sitä muutama tuhat tuntia tullu pelattua. Laneja kierrän kyl ite edelleen, tosin järkkäripuolella tällä kertaa :)

   Poista
 3. Tunnistin kemia-kuvasta Pohjiksen ennen ku huomasin että kappas säki oot kuvassa - hyvin jää nää koulumuistot mieleen :D

  VastaaPoista
 4. Multa löytyy kansioista ei-niin-hienoja poseerauskuvia :D Irc-galleria oli kyllä aikanaan tosi kova juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no en ihan kaikkia kehannu laittaa tänne edes :D Noi ton ajan muokkaukset on kyl niin pop <3

   Poista

Designed by FlexyCreatives