TESTISSÄ HAIRLUST TUOTTEET

*SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Olen haaveillut pidemmistä ja ennenkaikkea vahvemmista hiuksista niin kauan kuin muistan. Omat hiukseni ovat ohuet eivätkä hiukseni suostu kasvamaan pituutta siihen malliin kuin minä haluaisin. Joskus lukiossa hiukseni ylsivät puoleen selkään, mutta nykyään tekee tiukkaa kasvattaa hiuksia jo yli olkapäiden. Olen koittanut kaikkia mahdollisia keinoja hiusteni kasvattamiseen ja nyt viimeisimpänä sain mahdollisuuden kokeilla *Hairlustin tuotteita tähän projektiin. Hairlust tuotteet ovat itselleni jo entuudestaan tuttuja ja olen kokeillut mm. hiusvitamiineja aikaisemmin.

Ennen tämän projektin aloittamista olen ollut värjäämättä hiuksiani nyt hieman yli vuoden ajan ja tähän väliin täytyy todeta, että värjäämättömyys ei ole edesauttanut hiustenkasvua eikä paksuuntumista. Kotivärjäystä parjataan aina huonoksi vaihtoehdoksi, mutta nyt näin vuoden kokemuksella en huomaa eroa hiusteni hyvinvoinnissa. Haaveilen tällä hetkellä vähintään raidoista hiuksiini, sillä hiuslookkini kaipaisi edes jotain piristystä väriin.



Sain *Hairlustilta käyttööni ison tuotepaketin, joka sisältää hiusvitamiinit kahden kuukauden käyttöön, hiusten kasvua ja hyvinvointia lisäävät shampoon ja hoitoaineen sekä hiuspohjan hoitosuihkeen. Käytössäni on myös Hairlustin harja sekä silkkinen tyynyliina.

*HAIR GROWTH FORMULA GUMMIES

Terveet hiukset kasvavat sisältäpäin! Hair Growth Formula Gummies – ravintolisä on täynnä kaikkia niitä vitamiineja ja mineraaleja, joita tarvitset normaalin hiusten kasvun tukemiseen, mukaan lukien piidioksidia bambu-uutteesta, biotiinia, foolihappoa, C-vitamiinia ja sinkkiä. Lisäksi nämä viinikumivitamiinit ovat herkullisen makuisia! Tämä ravintolisä hiuksille on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat ravita hiuksiaan sisältäpäin. Herkullisen makunsa ansiosta viinikumivitamiinien ottaminen ei myöskään unohdu helposti.

Lisäksi ne on valmistettu luonnollisista ainesosista, ja ne eivät sisällä gelatiinia tai keinotekoisia maku ja – väriaineita. Sisältää noin 90 viinikumivitamiinia eli suurin piirtein kuukauden annoksen.

Hairlustin viinikumivitamiinit ovat varmasti monelle tutut ja se onkin yksi Hairlustin tunnetuimmista hittituotteista. Vitamiineja on yhdessä purkissa 90 kpl ja vitamiinejä otetaan 3 kpl päivässä. Viinikumivitamiinit maistuvat aivan karkille ja varmasti juuri siksi ne ovatkin niin suosittuja! Nämä vitamiinit on helppo muistaa päivittäin, sillä samalla saa pienen herkkuhetken ? Hiusvitamiineilta odotan tässä projektissa kaikista eniten, sillä juuri näistä toivon saavani eniten boostia hiusteni kasvuun.

*HAIRLUST HAIR GROWTH FORMULA GUMMIES
 •    Sopii vegaaneille ja allergikoille
 •    Ei gelatiinia tai laktoosia
 •    Sisältää runsaasti piidioksidia bambusta
 •    Edesauttaa terveiden hiusten kasvua
 •    Vähäkalorinen ja sokeriton
 •    Luonnollinen väri porkkanamehusta
 •    Sisältää 5000µg biotiinia
 •    Foolihappoa, B6- ja B12 – vitamiineja
 •    Luonnollinen maku mansikoista

*HAIR GROWTH & REPAIR SET

”*HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner (2×250 ml.) hemmottelevat hiuksiasi kosteudella ja ravinteilla, joita hiuksesi tarvitsevat kasvaakseen vahvoina, terveinä ja pitkinä.

Tuotteiden innovatiivinen ainesosaluettelo sisältää muun muassa aktiivisia vegaanisia mikroproteiineja, kuten uniikkia riisiuutetta, joka ravitsee hiuksia niiden jokaisessa eri kerroksessa samalla pidentäen hiusten elinkaarta. Ravitsevat kasviuutteet kuten aloe vera, mustikkauute ja mangouute kosteuttavat hiuksia ja suojaavat niitä vapailta radikaaleilta. Kasviuutteet myös hoitavat hiuksia ja rauhoittavat ärtynyttä hiuspohjaa antibakteerisilla ominaisuuksillaan.

Lopputulos? Selkeästi terveemmät ja vastustuskykyisemmät hiukset, jotka kasvavat katkeamatta.”

Hair Growth & Repair-sarjan shampoota ja hoitoainetta olen nyt käyttänyt parisen viikkoa ja huomaan, että hiukseni selkeästi tykkäävät näistä. Toisinaan eri hiustenhoitomerkit saavat hiukseni ”hamppuuntumaan”, mutta nämä eivät onneksi sitä tee. Osa hiustenhoitotuotteista jättää hiukset myös likaisen näköiseksi. Hairlustin shampoo on väriltään kirkasta ja melko hajutonta sekä miellyttävää levittää hiuksiin. Shampoo ei ole kovinkaan voimakkaasti vaahtoavaa, mutta se silti pesee hiukset sekä päänahan tehokkaasti. Shampoo on myös riittoisaa, sillä pieni määrä riittää yhteen pesukertaan. Hoitoaine on koostumukseltaan ehkä keskipaksua ja olen itse käyttänyt hoitoainetta koko päähän. Yleensä hoitoainetta suositellaan lähinnä latvoille, mutta itselläni on esimerkiksi oikealla otsahiuksissa kohta, joka takkuuntuu ihan rastaksi saakka mikäli siihen ei käytä hoitoainetta. En tiedä mikä tätä kohtaa vaivaa, mutta tämä ongelma minulla on ollut aina.

*HAIRLUST HAIR GROWTH & REPAIR SET
 •    Kuiville ja rasittuneille hiuksille
 •    Runsaasti vegaanisia mikroproteiineja
 •    Korjaa kaksihaaraisia jopa 20%*
 •    Sopii värjätyille hiuksille
 •    Valmistettu Pohjoismaissa
 •    Sertifioidusti ekologinen
 •    Vegaanisertifioitu
 •    Parabeeniton, SL-sulfaatiton, ftalaatiton
 •    Silikoniton tuote

*SCALP FOLLICLE TREATMENT & VOLUMIZER

”Terve hiuspohja on tie terveisiin ja vahvoihin hiuksiin! Tämän vuoksi olemme kehittäneet tämän uniikin, piparminttuisen hoitosuihkeen, joka edistää hiuspohjan terveyttä. Scalp Follicle Treatment & Volumizer, 150 ml, on hiuksiin jätettävä hiuspohjan hoitosuihke, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ärtynyttä päänahkaa. Tuote muun muassa edistää hiuspohjan verenkiertoa, tukee tervettä hiustenkasvua ja pidentää normaalia hiusten elinkaarta.

Lisäksi hoidolla saadaan hiusten tyveen volyymiä, joka virvoittaa väsyneet ja lässähtäneet kutrit. Ja kaikki tämä on luonnollisten pohjoismaisten raaka-aineiden ansiota! Mikä voisikaan olla parempaa?”

Scalp Follicle-hoitosuihke on tarkoitettu käytettäväksi hiustenpesun jälkeen ja se on tarkoitus jättää hiuspohjaan vaikuttamaan eli tätä ei huuhdota pois. Olen suihkuttanut hoitosuihketta päänahkaan jokaisen pesukerran jälkeen ja lopuksi vielä hieron suihkeen hiuspohjaan. Suihkeesta jää mukava tunne hiuspohjaan piparmintun ansiosta eikä suihke jätä hiuksia tahmaisiksi tai tönköiksi.

*Kaikki Hairlust tuotteet löydät täältä.

Tässä kuvassa näkyy hiusteni pituus nyt ja kuten näette, ne eivät pituudellaan päätä huimaa. Tunnustan myös, että olen napsaissut latvoista huonoja pois jo tämän kuvan ottamisen jälkeen ja näkyyhän sekin tässä kuvassa, että olihan se syytäkin hieman tasoittaa latvoista. Toivottavasti sitten parin kuukauden päästä hiukseni ovat sekä pidemmät että myös vahvemmat ? Jos haluat lukea *Hairlustin tuotteista lisää, löydät lisää infoa heidän blogistaan artikkelista: Biotiini hiuksille ?

Onko Hairlust tuotteet sinulle tuttuja?

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives