JUICY COUTURE VIVA LA JUICY LE BUBBLY

 Viva La Juicy Le Bubbly saatu pr-näytteenä

Kevät tulee ja uutuustuotteet ilmestyvät pikkuhiljaa kauppoihin. Hajuvesien osalta kevät- ja kesätuoksut alkavat tulla hieman talvisempien ja tummempien tilalle. Kevät- ja kesätuoksut ovat usein raikkaita ja kukkaisia, kuten myös testiin saamani Juicy Couturen Viva La Juicy Le Bubbly on.

Le Bubbly-tuoksu tekee jokaisesta illasta muistamisen arvoisen ja pinkeistä shampanjaisista toiveista ja ylellisistä unelmista totta. Tämä tuoksu on juhlien häpeleimätön kuningatar ?


 

ALKUTUOKSU

Yhtä viekoittelevana kuin korkin poksahdus alkutuoksu pulpahtaa ilmoille shampanjaan kastettujen pinkkien marjojen akordin, veriappelsiinin, pinkin frreesian ja pirskahtelevan mandariiniöljyn kuohuvana sekoituksena.

SYDÄNTUOKSU

Kasteenraikkaita gardenian terälehtiä, henkeäsalpaavaa jasmiinia ja vaniljaista orkideaa sisältävä kukkainen sydäntuoksu kimaltelee yhtä hilpeän kirkkaana kuin kristallinen shampanjamalja.

JUURITUOKSU

Kultaisen meripihkan, praliinien ja kermaisen puun hemmotteleva yhdistelmä luo juhlimisen arvoisen addiktiivisen ominaissäväyksen.

Viva La Juicy Le Bubblyn pullo on aina valmiina juhlaan ja ilmentää Viva La Juicy-tuotemerkin ikonista ja vastaansanomatonta tyylikkyyttä. Elegantin korkin ympärille on kiedottu juhlava purppuranvärinen rusetti, jossa on runsaasti metallinhohtoista glitteriä. Asu täydentävät blinginen pinkki hrla ja sateenkaaren väreissä kimalteleva pohja ✨ Tuoksun flirttaileva shampanjanpinkki väri antaa sille aidon juicy-silauksen!

 

Oma tuoksumaailmani on yleensä hyvin kepeä, makea ja kukkainen ja Viva La Juicy Le Bubbly sopii siihen erinomaisesti. Pidän kovasti esimerkiksi Escadan kesätuoksuista sekä Ted Bakerin Polly on yksi kestosuosikeistani. Tätä tuoksua voisi kuvailla myös glitteriseksi sekä hienostuneen pinkiksi, joka on kuin glamouria pullossa ? Omat tuoksuni saavat olla hieman leikkisiä sekä nuorekkaita, sillä en pidä liian ”tummista” ja voimakkaista tuoksuista.

Tämä ihana tuoksu löytyy myynnistä ainakin Kicksistä sekä Sokokselta

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives