KUUKAUSIKOOSTE HELMIKUU

Minulla on ollut tapana kirjoitella aiemmissa blogeissani aina kerran kuussa kuukausikooste, jossa katsotaan aina mennen kuukauden parhaimpia ja mieleenpainuvimpia juttuja. Näihin postauksiin on kiva koota myös sellaisia pieniä juttuja, jotka muutoin saattaisivat jäädä blogista pois. Näiden postausten myötä ainakin omasta mielestäni pääsee myös sukeltamaan hieman syvemmälle arkeen, jota haluaisinkin jakaa enemmän myös tänne blogiin.

Kurkataan siis nyt taaksepäin helmikuun juttuihin! ☀️

… FIILIS

Helmikuussa fiilis oli erinomainen, sillä tiedossa oli viikon hiihtoloma Rukan upeissa maisemissa. Ennen lomaa sai rutistaa kasaan 32 ylityötuntia ja kaksi viimeistä viikkoa ennen lomaa olivatkin melkein 50-tuntisia, vaikka normaali työaikani on 37 tuntia viikossa. Loma kuitenkin nollasi tehdyt ylityöt myös henkisesti ja olikin ihana nauttia pienestä matkasta.

… KOHOKOHTA

Kohokohta oli luonnollisesti myös Rukan matka ja Rukalla etenkin koirajuoksu eli huskysafari. Oli ihana päästä kokemaan kunnon turistikokemus ja jotain sellaista, mitä täällä etelässä ei koe!… ÄRSYTTÄVIN

Helmikuun ärsyttävin oli tiedotustilaisuus tulevasta sulkutilasta, sillä omasta mielestäni tässä mennään taas hieman metsään. Tässä tilanteessa on nyt eletty jo vuosi ja edelleen vatuloidaan päätösten ja tiedotuksen kanssa. Nyt kaivattaisiin selkeitä toimia eikä vain epämääräisiä ja epätasaisia suosituksia.

… KATSOTUIN

Helmikuussa aloitin katsomaan uutta sarjaa HBO:lta nimeltään The Filght attendant. Sarja ei ollutkaan yhtään sellainen kuin ajattelin sen olevan ja se oli siis pelkästään hyvä asia! Sarjassa on sopivasti juonta, huumoria ja kaaoksellista komiikkaa. Kestosuosikkina jatkan myös Norjan paratiisihotellin katsomista ? Suomen uusin tempparikausikin alkoi, mutta unohdin sen kokonaan ja olen nyt jälkijunassa vilkuillut sarjaa. Tämä kausi sentään vaikuttaa mielenkiintoisemmalta kuin edellinen, mutta siltikään mielenkiinto ei riitä tähän.

… LEMPITUOTE

Viime kuun lempituotteita olikin useita, joita voit kurkata tarkemmin tästä postauksesta. Jos yksi tuote pitäisi nostaa esiin niin se olisi Yves Saint Laurentin Lip Perfector, joka on pitänyt huuleni hyvässä kunnossa läpi talven. Suosittelen ehdottomasti muutoinkin YSL:n kosmetiikkatuotteita ✨

… LEMPIVAATE

Helmikuun lempivaatteet olivat jälleen kotivaatteita. Tällä kertaa haluaisin ehkä nostaa esiin Aim’nin beiget trikoot, jotka löytyvät kaikista useimmin jalasta. Tein eilen tilauksen Aim’nille ja tilasin sieltä itselleni uudet urheiluliivit, ihanan pörrötakin sekä kengät. Kunhan tilaus saapuu, esittelen nämä tarkemmin!

… HERKKU

Viime kuun herkut olivat ehdottomasti Nutella-lätyt! Söimme näitä herkkuja sekä mökillä että kotona ?

… HETKI

Viime kuun hetki osuu myös huskysafarille ja siihen hetkeen, kun reki kaarsi kenneliltä kohti metsää. Oli ihana olla kyydissä oma tytär sylissä ja nauttia juuri siitä hetkestä ✨

… OSTOS

Viime kuun parhaimmat ostokset teimme Helsinki Outletissa sekä Bella kirpparilla, mutta näiden ostosten esittely on tulossa vielä erikseen. Pysy kuulolla siis!

… TOIVE TULEVALLE KUUKAUDELLE

Toivottavasti kevät saa enemmän valtaa maaliskuussa ja ilmat pysyisivät aurinkoisina. Olen saanut ihan huimasti energiaa näistä aurinkoisista päivistä ja olen löytänyt taas lenkkeilyn ilon ☀️ Toivon myös ettei Suomeen julisteta ulkonaliikkumiskieltoa, jotta lenkkeily tosiaan olisi mahdollista.

Tässä oli tämänkertainen kuukausikooste ja palataan sitten ensi kuussa taas tämän aiheen pariin ✨

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives