HELSINKI OUTLETIN OSTOKSET

Kävimme viime kuussa pienellä shoppailureissulla tyttäreni kanssa Helsinki Outletissa ja lupasin esitellä meidän ostoksemme. Meillä oli katsottuna muutama liike, joissa halusimme ehdottomasti käydä ja teimmekin hyviä löytyjä Tässä siis meidän Helsinki Outletin ostokset tällä kertaa!

GUGGUU

Yksi vierailemistamme liikkeistä oli Gugguun myymälä. Prinsessa omistaa Gugguulta entuudestaan vain yhden vaatteen, sillä ostan mieluummin käyttövaatteet pääosin kirpparilta, sillä en yksinkertaisesti raaski ostaa esim. Gugguun vaatteita vielä päiväkoti-ikäiselle rymykäyttöön. Vaatteet toki varmasti kestävät, mutta enemmänkin pelkään likaantumista ja näissä vaaleissa väreissä kaikki lika kyllä näkyy.

Tällä kertaa ostimme prinsessalle ihanan röyhelöpaidan sekä collegehousut. Nämä maksoivat yhteensä 45 euroa, joten tähän hintaan olisimme tehneet parikin kirpparireissua. Näitä vaatteita prinsessa tulee käyttämään pääosin kotona sekä jos joskus pääsemme johonkin kylään niin sitten myös siellä hieman siistimpinä vaatteina.

GANT

Gantin myymälä Helsinki Outletissa on yksi suosikkimme ja siellä teemmekin aina eniten löytöjä. Tälläkin kertaa teimme parhaat löydöt juurikin Gantilla ja löysimme koko perheelle jotain pientä. Tämä kaunis korallinvärinen collegepusero löysi tiensä prinsessan vaatekaappiin ja muistaakseni tällä oli hintaa 45 euroa. Meillä vanhemmilla on vastaavat colleget (tosin eri väreissä), joten nyt voimme samistella koko perhe.

Ihastuin tähän tyynyliinaan joviime vuoden kesällä, kun tämä tuli mallistoon. En meinannut löytää tätä tyynynpäällistä mistään, mutta onneksi löysin sen vihdoin ja vieläpä Outletista. Vastaavien tyynyliinojen ovh. on noin 70 euron luokkaa ja maksoin tästä päällisestä Outletissa 35 euroa. Tämän tyynynpäällisen olen sijoittanut meidän makuuhuoneeseemme, sillä olen kerännyt sänkyymme vaaleanpunaisia tyynynpäällisiä harmaan päiväpeiton seuraksi.

Tämän collegepuseron ostin itselleni myös kevättä ajatellen ja maksoin tästä 50 euroa. Onneksi uskalsin ottaa tämän, vaikka koko onkin S, sillä yleensä käytän Gantin vaatteista kokoa M. Tuntuu, että ainakin nämä hupparit ovat melko reilua mitoitusta. Väri tässäkin hupparissa on aivan ihana ja sopii erinomaisesti tulevaan kevääseen.

Miehelleni ostimme Gantilta valkoiset tohvelit kotikäyttöön, mutta en valitettavasti muistanut ottaa tossuista kuvaa, pahoittelut! Tossut maksoivat 20 euroa ja ne ovat froteeta. Ostimme miehelleni myös tuliaisiksi Tommy Hilfigerin vaaleanharmaan t-paidan, josta maksoimme myös 20 euroa. Lisäksi ostimme herkkupussit Lindtin myymälästä, mutta ne katosivat parempiin suihin niin nopeasti, että kuvista oli turha haaveilla!

Olisin kovasti kaivannut uuden päiväpeiton ja kävimme Lexingtonilla katselemassa josko siellä olisi ollut meille sopivia, mutta valitettavasti sieltä eikä Gantilta löytynyt päiväpeittoa. Lexingtonilla on tällä hetkellä onneksi alet käynnissä, joten täytyy kurkata myös heidän nettikauppansa.

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives