TIKTOK WRAP HACK TORTILLAT – ITALIAN STYLE

 Bongasin tämän vuoden alussa TikTok Wrap Hack tortillat ja halusimme kokeilla näitä suuren somesuosion saaneita tortilloita. Syömme paljon perinteisiä tortilloita TexMex-tyyliin, mutta halusimme kokeilla erilaisen taittelutyylin lisäksi jotain uutta. Tällä kertaa täytimme tortillat italialaisittain eli täytteenä meillä oli pestoa, mozzarellaa, tomaattia sekä ilmakuivattua kinkkua. Näiden tortilloiden hack piilee tosiaan ”normaalista” poikkeavassa taittelutyylissä. Sen verran täytyy kommentoida tästä taittelutyylistä, että täytteet eivät pysy yhtä hyvin tämän tortillan sisällä kuin tavallisella tyylillä taiteltuna sekä täytteiden asettelu tekee myös omat haasteensa näihin tortilloihin.

Näiden tortilloiden väliin voit valita toki mitä tahansa täytteitä, mutta jos haluat tehdä tortilloista italialaistyyppisiä, suosittelen näitä meidän käyttämiä. Itse emme paistaneet tai lämmittäneet tortilloita mitenkään, mutta mikäli kotoasi löytyy voileipägrilli, tortilloita voi grillata hetken siinä ennen syömistä. Omasta mielestäni nämä kyseiset täytteet sopivat paremmin kylmänä syötäväksi versioksi. Olemme kokeilleet itse grillata tortilloja voileipägrillissä ja suosittelen kokeilemaan myös sitä tyyliä!

TIKTOK WRAP HACK TORTILLAT – ITALIAN STYLE

Näihin tortilloihin tarvitset:

Tomaattia

Mozzarellaa

Pestoa

Ilmakuivattua kinkkua

Ilmakuivatun kinkun voi korvata myös salamilla ja mozzarellan voi korvata palafetalla. Myös oliivit sopivat varmasti tähän yhdistelmään ja tomaatti voi olla tavallista tomaattia siivutettuna, jolloin tomaatti asettuu paremmin tortillaan.

Tortilloiden teko on kaikin puolin helppoa ja vaivatonta. Taittelu onnistuu niin, että tortillaan leikataan yksi viilto, jotta tortilla saadaan taiteltua taskuksi. Täytteet kannattaa asetella niin, että kaikista valuvimmat sekä leviävät täytteet kannattaa asetella sellaisiin kohtiin, joihin ei tule avonaisia reunoja.

Oletko sinä jo kokeillut näitä?

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives