KUULUMISIA PITKÄSTÄ AIKAA

 Edellisestä postauksesta on vierähtänyt jo tovi ja halusin tulla jakamaan teille meidän kuulumisia pitkästä aikaa. Inspiraatio blogin kirjoittamiseen on ollut pahasti kadoksissa ja olenkin viimeaikoina miettinyt tosissani blogin lopettamista. Olen kirjoittanut blogia yli 10 vuoden ajan, joten blogi on ollut iso osa elämääni todella pitkään. En kuitenkaan vielä halua luopua bloggaamisesta, mutta kesällä varmasti kesäloma blogistakin tulee tarpeeseen. Postausaiheita on kyllä paljon mielessä, mutta en vain saa aikaiseksi kirjoittaa niitä ylös ja julkaista blogiin asti.

Kevät ja alkukesä on ollut ”oikeissa töissä” melko kiireistä aikaa, sillä töitä on riittänyt paljon. Kesälomat lähestyvät ja moni asia täytyy saada maaliin ennen lomia. Olen ollut aivan liian aktiivinen Instagramin puolella ja myös se on vienyt voimavaroja blogilta. Lisäksi minut valittiin toukokuussa taloyhtiömme hallituksen puheenjohtajaksi, joten tässä on ollut kaikenlaista.

SYNTTÄRIT JA KORONAROKOTUS

Syntymäpäiväni olivat myös viime viikolla ja täytin 4.6. 33 vuotta. Järjestimme juhlat oman perheen kesken ja tyttäreni halusi äidille yksisarvissynttärit, joten wolttasin itselleni yksisarvispallon Confetista. Kävimme myös keilaamassa kolmistaan ja se olikin hauskaa puuhaa! 4-vuotias prinsessamme oli myös taitava keilaaja ja hän saikin kasaan melkein 100 pistettä, tosin turvalaitojen avustuksella 🙂 Saipa hän kaadettua kaikki keilatkin kerran ?

Tällä viikolla koitti myös suuri päivä ja sain vihdoin kauan odotetun koronarokotuksen. Kävin rokotuksessa Malmilla ja kaikki sujui kyllä erittäin hyvin ja nopeasti. En myöskään saanut minkäänlaisia oireita rokotuksesta eikä edes käsi tullut kipeäksi. Toisen rokotteen vuoro onkin sitten elokuun lopussa.

Rokotuksen jälkeen kävin myös nopeasti pitkästä aikaa vaatekaupoilla, sillä halusin etsiä itselleni pastellin värisen puseron. Sellainen löytyikin lopulta Lindexin lastenosastolta ja voisin esitellä myös muut löydöt täällä erikseen. Kävin myös pitkästä aikaa UFFilla ja tein sieltäkin hyviä löytöjä.

Eilen paras ystäväni kävi perheineen kylässä pitkästä aikaa ja edellisestä vierailusta olikin vierähtänyt jo melkein 1,5 vuotta. Ihan käsittämätöntä miten nopeasti aika menee. Onneksi olemme olleet liki päivittäin yhteydessä ja kesälomalla suunnitelmissa on mennä yhdessä Särkänniemeen ?

Muutoin meidän elämässä ei ole tapahtunut mitään kovinkaan erikoista. Etätyöt jatkuvat kesän yli ja pääosin olemme vain kotona. Ensi viikolla pääsen myös pitkästä aikaa Megazoneen, sillä harrastus on ollut tauolla marraskuusta saakka.

Vinkkaan samalla myös arvonnasta Instagramissani, jossa on palkintona upea kesäpaketti ? Arvonnan löydät tililtäni @pinxedful

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives