TOIMISTOASU 16/9/2021

 Olen tehnyt etätyötä viimeiset 1,5 vuotta ja jo ennen poikkeusaikaa tein paljon etätöitä. Tänä vuonna olen käynyt toimistolla kokonaiset 4 kertaa eli keskimäärin kerran kahden kuukauden välein. Aikaisemmin kävin toimistolla max 2 kertaa viikossa, joten vaikka etätöitä tein paljon ennenkin, määrä on lisääntynyt huomattavasti. Kävimme tällä viikolla toimistolla ensimmäistä kertaa yhdessä tiimiläiseni kanssa ja päälläni oli pitkästä aikaa kotivaatteiden sijasta toimistoasu. Kiitos vain työkaverilleni näistä asukuvista ?


  

Tämän kertainen toimistoasu on kyllä yksi suosikeistani, sillä kuvissa näkyvä pinkki paita on yksi vaatekaappini helmistä. Tilasin tämän paidan joskus vuosia sitten Chicwish-nimisestä verkkokaupasta ja kyseinen verkkokauppa onkin yksi suosikeistani. Chicwishin vaatteet ovat kaikki erittäin chic ja tykkäänkin vaatteiden naisellisesta tyylistä. Vaatteet tuovat myös mieleeni lempibrändini Ted Bakerin.

Sovimme työkaverini kanssa, että voisimme kenties alkaa käydä toimistolla nyt aina kahden viikon välein. Arkeen tulee toimistolle paluun myötä hieman uutta rytmiä, mutta ehkä tämänkin osalta olisi jo aika palata hieman normaalimpaan arkeen. Etätyö jatkuu meillä onneksi suurimmaksi osin eikä kahden viikon välein toimistolla ole paha rasti. Nautin itse suuresti etätyöstä ja siitä, miten etätyö tuo aivan erilaisia mahdollisuuksia arkeen. Päiviin jää huomattavasti enemmän aikaa kaikkeen, kun työmatkat tippuvat pois ja arki sujuu muutenkin esimerkiksi päiväkodin osalta helpommin. Päivän aikana voi myös käydä ulkoilemassa ja myös osa palavereista on sellaisia, että ne voi kuunnella muutenkin esimerkiksi lenkillä.

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives