Jalat särki (again)

Tapaturmien mestari ilmoittautuu, taas. Urheileminen ei selkeästi kannata omalta osaltani, sillä onnistuin jälleen kerran telomaan nilkkani, olihan siitä edellisestä kerrasta jo kolme viikkoa. Viimeksi taisi mennä takanivelsiteet, nyt meni edestä.

Olin sunnuntaina ihan normaalisti zonetreeneissä ja kyseessä oli vieläpä illan viimeinen peli. Pelasin nilkka tukevasti teipattuna, mutta silti se vääntyi ja taas tuskaiset huudot kaikuivat kentällä. Päädyin myös konttaamaan kentältä pois, sillä eihän tuolla jalalla heti kävellyt. Toistaiseksi tilanne ei vaikuta kovin pahalta, sillä jalka kestää kävelyä jonkin verran eikä nilkka ole turvonnut kovin pahasti. Suunnitellut jalkatreenit salilla voi kuitenkin unohtaa, jotka olin ajatellut aloittaa edellisen kommelluksen jäljiltä. Ei näin.


IMG-20150824-WA0003


Meinasin mennä googlelääkärin paikkeille liittääkseni tähän pari faktaa rikkoutuneista nivelsiteistä, mutta totesin samalla, että sehän on huonoin idea ikinä. Siinä nimittäin tulee diagnosoitua itselleen vammoja mitä ei omista enkä oikeastaan halua tietää mitään ylimääräistä mitä tästäkin saattaa seurata. Toivossa on hyvä elää jne. eikö niin. 

Viime viikolla ehdin jo innostua lenkkeilystä, mutta sekin jää tauolle hetkeksi. Täytyy siis keksiä tuleville viikoille jotain muuta aktiviteettia, mikä ei vaadi jalkojen käyttöä. Bull's All Out alkaa myös muutaman viikon päästä, joten kunnossa olisi kiva olla sitä ennen. 

Nyt tiedossa onkin sitten pari viikkoa lepoa ja kepeillä kinkkaamista. Eron kyllä huomaa jo nyt, kun jalka on oikeasti saanut levätä pari päivää. Noh, onpahan sitten ainakin aikaa vaikka postailla kun muihin harrastuksiin ei mene aikaa! :)
 1. Tunnen tuskasi!
  Satutin jalkapöytäni 3,5vko sitten ja perjantaina taas lääkäriin kun kävelykyky ei tunnu palautuvan..

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ounou, kuulostaa pahalta! Toivottavasti lähtee paranemaan nopeasti. Kävelyvammailu ei ole sieltä kivoimmasta päästä :(

   Poista
 2. voi ei, paranemisia! :(
  mulla on joskus lapsena nilkka kai nyrjähtänyt tai venähtänyt, ja vielä nykypäivänäkin menee ihan mahdottoman pienistä asioista kävelykyky.. esimerkiksi maanantaina sohvalla maatessa pyörittelin nilkkaa ja aijaijai, tuntui se tuttu nyrjähdyskipu ja kaksi päivää sitten nilkutettiin. urheilu pitää terveenä! eipä minun kohdalla ainakaan pitä paikkaansa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo urheilu ei todellakaan pidä terveenä, pitää lopettaa moiset vaaralliset hommat :D Nääkin nilkat on niin löysät, että jo ihan seisoskellessa ne muljuu ympäri :/

   Toivottavasti sinäkin pysyt ehjänä!

   Poista

Designed by FlexyCreatives