OOTD 19/8/2015

Huhhuh, tuntuupa oudolta olla taas blogin parissa. Kesä on vierähtänyt kivasti ohi blogin suhteen ja paljon olisi juttuja kerrottavana. Kameralla olisi satoja kuvia asuntomessuilta kunhan ne ensin jaksaisi edes siirtää koneelle. Muokkaamiseen ja käsittelyyn tulee menemään aikaa ja kauan, kunhan sen vain jaksaisi aloittaa. Töiden aloittamisen jälkeen on tullut tehtyä kaikenlaista ja päässä on pyörinyt kaikennäköistä. On oltu Ruotsissa kisaamassa Megazonen mestarin tittelistä, on oltu Assyillä katsomassa CS:GO:ta, on aloitettu uusi koodausharrastus ja vanhoja on salia lukuunottamatta jatkettu innokkaasti. 

Mitäpä muuta sitten kuuluu? Noh, ainakin niitä töitä tai siis "töitä" on tullut. Tällä hetkellä olemme kaikki hieman pending-tilassa töiden suhteen eli odotellaan mitä sitten seuraavaksi keksittäisiin. Maanantaina ja tiistaina meillä oli mielenkiintoinen koulutus liittyen SAFe-työskentelymalliin, joten ihan toimettomana tässä ei ole oltu sentään koko kolmea viikkoa. Eilen tuli myös täyteen 3kk uudessa työpaikassa, semisti juhlan paikka!

Tänään saimme myös vihdoin Loten kanssa aikaiseksi kuvata päivän asun, vaikka tarkoitus on ollut kuvata joka päivä tässä kuluvien viikkojen aikana. 


20150819_151415


Koska kesä saapui vihdoin, päälläni on nähty nyt joka päivä poikkeuksetta hame yli viikon ajan. Muistan viime kesänä Bluesilla minulla olleen mekkoviikko, joten nyt on ilmeisesti sitten vietetty hameviikkoa.

20150819_151055
Toppi & hame Mango / Kengät Ted Baker

20150819_151150

Innostuin myös pitkästä aikaa leikkimään kultaisilla tatuoinneilla, joita minulla onkin vielä muutama arkki kulutettavana. Onneksi ilmat lämpenivät vielä, vaikka syyskuu kolkuttaakin jo ovella eivätkä nämä jääneet käyttämättä. NIlkassa koreilee myöskin koristus, mikäli missasitte sen :) Mikäli muuten haluatte näitä kultaisia tatuointeja, suosittelen tsekkaamaan Ebayn valikoimat. Suomessa nämä maksavat n. 7 euroa arkilta kun itse tilasin 8 arkkia 8 €:lla. Hiemanko siis edullisempaa. 

Mitä mieltä olitte itse asusta? 
 1. Hauskan näköisiä noi kultaiset tatuoinnit! :) Miten niiden käy, kun ne alkaa kulumaan? Tai onko ne sitten pakko rapsutella irti kerralla vai haaleneeko ne vain asteittain pois? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne vaan haalistuu pois ja varsinkin toi sormessa ollut lähti mm. käsien pesun yhteydessä parissa tunnissa. Ne lähtee rapsuttamalla tosi hyvin pois, ei oo siis mikään iso operaatio :) Muuten on kyllä kestänyt hyvin kunhan ei hierrä mihinkään yms.

   Poista
 2. supersöpö asu ja noi kultaiset tatuioinnit on kyllä mageita! Oon itsekkin miettinyt niiden ostoa mutta toistaiseksi on jääneet vielä kaupan hyllylle :D Löysin tän sun blogin ihan vahingossa ja jäin heti koukkuun! Sulla on tosi kiva kirjoitustyyli, upea banneri, selkeät ja hyvälaatuiset isot kuvat ja kivan simppeli ulkoasu ♥! :) Pitääpä jäädä seurailemaan :>!
  fashionsituation.blogspot.com ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä tatuoinneilla saa kyllä vaikka mitä kivaa aikaiseksi, suosittelen ainakin testaamaan :) Suomen kaupoissa nää on myös aika kalliita, joten jos nettishoppailu on sun heiniä, kannattaa katsella sieltäkin.

   Iso kiitos kehuista ja tervetuloa seurailemaan! :) ♥

   Poista

Designed by FlexyCreatives