Terveiset Jämijärveltä

Kävimme Samin perheen kanssa parisen viikkoa sitten Jämijärvellä, mistä heidän sukunsa on kotoisin. Tarkoituksena oli viettää rento viikonloppu sukulaisten kesken maaseudulla. Olen jo monta vuotta vinkunut pienelle maaseutuvisiitille ja vihdoin se toteutui. Automme Polo on ollut vahvasti reissua vastaan, sillä aina loman lähestyessä jokin vikavalo on syttynyt palamaan eikä pidemmälle uskalla lähteä. Tällä kertaa kuitenkin viittasimme kintaalla varoitusvaloille ja taistelimme tiemme Satakunnan maakuntaan. 

20150724_201720

20150724_202930

Viikonlopun aikana ehdimme mm. kalastaa, grillata, nauttia alkoholituotteita oluen muodossa, pyöräillä lähipubiin sekä yökalastaa mja soudella järvellä keskiyöllä. Kävimme myös bongailemassa kauko-ohjattavia lentokoneita, näköalatornissa sekä Uhrilähteellä. Ihanan rentouttavaa tekemistä ilman normaalin arjen paineita. Ihan ilman normaalia elämää emme pärjänneet, sillä telkkariin oli kuitenkin pakko virittää ESL Majorin karsintaturnaus CS:GOn osalta. 

IMG_20150725_170106


Olisin voinut viettää Jämijärvellä pidemmänkin ajan ja varmasti suuntaamme tänne taas ensi kesänä. Maaseudulla on kyllä aivan eri tunnelma kuin kaupungissa, sillä yölläkin oli tietysti aivan säkkipimeää. Ei sitä kaupungissa oikein käsitäkään kuinka paljon valoa siellä oikeasti on vaikka luuleekin olevansa pimeässä. 

IMG_20150725_220332

Tulevana viikonloppuna suuntaamme puolestamme meidän landelle, sillä kummini järjestävät rapujuhlat meidän mökillämme. Tänä kesänä en olekaan vielä käynyt edes mökillämme, sillä perinteinen juhannusreissu jäi väliin tällä kertaa. Sukumme perinteisiin on kuulunut viettää juhannus torstaista sunnuntaihin samalla porukalla, mutta kummasti nuoriso on nyt alkanut viettämään juhannustaan myös eri teillä. Muutamana vuonna olemme käväisseet yhden illan mökillä, mutta nyt tuntui siltä, että parempi vain jättää väliin. Tästäkin tulee yhden yön reissu, mutta ehtiipähän viettää edes perjantai-illan kotona, sillä viime viikonloppu kului Ruotsissa. Siitä reissusta sitten kertoilenkin teille seuraavaksi miljoonien Victoria's Secret-ostosten kera. 

Ihanaa tiistaita kaikille! :)

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives