Outfit diary 25/8/2015

Nämä asukuvat ovat peräisin maanantailta siltä reissulta, kun läksin hakemaan keppejä kesken työpäivän. Jalassa oli jo silloin tukiliimasukka, mutta onneksi tilalle tuli hieman järeämpi aircast. Vaikka jalka onkin paketissa, hametyylistä en silti luovu vaikka hieman typerälle paketit näyttävätkin jalassa. 


20150824_103840

20150824_103926
Toppi Zara / hame H&M

Tämä hame on peräisin Oulun reissulta maaliskuulta ja se onkin ainakin kerran vilahtanut jo täällä blogissa aiemmin. Ostin siltä reissulta myös toisen hameen, mutta se ei ole vielä päätynyt päälle sellaisena päivänä kun olisin muistanut ja jaksanut ottaa asukuvia. Kyseessä on itselleni poikkeuksellinen musta vaate, sillä en omista mitään muuta mustaa. Suosin pukeutumisessa kyllä tummansinistä, mutta mustan käyttäminen on minulle melko vierasta. 

Hyvät säät taitavat loppua melkolailla tähän, mutta jos nyt yrittäisi silti pitää vielä hyvää hameperinnettä yllä niin kauan kuin se on oikeasti mahdollista. Syksyn saapuessa alle voi toki hieman paksummat sukkahousut, mutta onneksi se ei ole ihan vielä ajankohtaista. 

Mitä piditte tämän kertaisesta asusta? :)
 1. aivan! hameita pidetään siihen saakka että jalat on siniset! tai ehkä pidempäänkin.. voi kumpa aina olis kesä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan helposti voi pitää talveen asti hameita ;) Parka vaan päälle niin tarkenee!

   Poista
 2. Aivan ihana asu ♥ Toi sun laukku ja hame etenkin :3....

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives