Dieettikuulumisia - uutta Bikini Boost-valmennusta takana neljä viikkoa

Bikini Boost-valmennusta on nyt takana neljä viikkoa ja aika on mennyt niin nopeasti, että jouduin eilen kysymään toiselta valmennuksella olijalta, että millä viikolla tässä oikein ollaankaan! Aloitin valmennuksen tasan neljä viikkoa sitten torstaina ja valmennus on sujunut erittäin hyvin! Tai no, voinko sanoa hyvällä omalla tunnolla että hyvin, jos olen tietoisesti lintsannut aerobisista ja lihaskuntotreenejäkin on jäänyt väliin. Huomaan kuitenkin muutoksen jo niin peilissä kuin puntarillakin. Painoni on tällä hetkellä 71 kiloa, joten se on laskenut parilla kilolla ja vatsani on kaventunut sen verran, että huomaan sen itsekin. Harmikseni en ottanut aloitusmittoja, mutta pitää ottaa mitat nyt.

Treeneistä luistaminen ei ole kuitenkaan ollut niin paha, kuin miltä se ehkä kuulostaa, sillä viikottaiset Megazone-treenit tasoittavat treenejä erittäin paljon. Yksi kova zonetreeni vastaa tehoiltaan melkein koko viikon muita treenejä, vaikka ihan näin suoraviivaisesti sitä ei voi toki ajatellakaan. Tällä viikolla olen käynyt lenkkeilemässä ja nyt toki vaikuttaa siltä, että zonetreenit jäävät tauolle. Täytyy siis jatkaa juoksemista, joka tukee zoneharrastusta. Oikeastihan valmennuksella ei saisi edes juosta, mutta haluan kuitenkin pärjätä paremmin zonessa, joten tästä en tingi. Haluan myös toteuttaa valmennusta hieman rennommin, sillä haluan tehdä tästä paremmin elämäntapaani sopivan. 

Tavoitteena minulla on kiinteytyä valmennuksen aikana ja kiinteytymisprojektini olenkin jo aloittanut ennen tätä valmennusta muutoinkin. Paino on tippunut tänä syksynä 4 kiloa, joten on tässä jotain tehty oikein. Haluan voida kokonaisvaltaisesti hyvin ja kehittyä omissa tavoitteissani. En tavoittele fitness-vartaloa, vaan tasapainoista tilaa, jossa olen kaikin puolin tyytyväinen itseeni. Sitä ei määrittele vaa'an lukema eikä myöskään peilikuva. Pieni rasvanpoltto on toki erittäin toivottua ja haluaisin hieman "siistimmän" ulkomuodon. Liikunnasta saa kivasti arkeen jaksamista ja se onkin itselleni kaikista tärkeintä.

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives