Kuulumisia ja epämääräistä höpinää

Voi mitkä ihanat ilmat viime aikoina on jälleen ollut! Vaikka onkin marraskuu, tarkenin yksi päivä ulkona pelkässä neuleessa, kun takin kanssa oli liian kuuma kävellä leikkipuistoon 😍 Nyt kun aurinko on näyttänyt useana päivänä putkeen, olen saanut ihan erilaista energiaa arkeen. Tulevat päivät ja viikot kieltämättä pelottavat, sillä aurinko taitaa pysyä piilossa hyvän tovin jos säätiedotuksia on uskominen ja lumestakin on näillä asteilla turha haaveilla. Toivon, että tänä vuonna saisimme kunnon lumisen talven ja pääsisimme nauttimaan lumesta muuallakin kuin Rukalla.

Nyt kun aikaa tulee vietettyä kevään tavoin enimmäkseen kotona ja läheisissä ulkoilumaastoissa, kovinkaan erikoisia kuulumisia ei ole kieltämättä tänne blogiinkaan jakaa. Päivät ovat keskenään hyvin samanlaisia, mutta niin se on varmaan monella muullakin. Itseäni kiinnostaisi tietää, että mistä te ammennatte energiaa näinä aikoina?
Etätyöt, siinäpä tämän vuoden kevään ja syksyn meininki. Itse olen ollut etätöissä maaliskuusta asti ja tykkään tehdä etätöistä. Paras puoli on ehdottomasti se, että arki pyörii extra-ajan kanssa huomattavasti helpommin. Olen myös kotihiiri, joten kotona oleilu luonnistuu itseltäni kyllä kivuttomasti. Viimeaikoina olen kuitenkin huomannut, että työpäivän aikana töistä irtautuminen aiheuttaa itselleni stressiä ja työt tulevat herkästi uniin. Olen koittanut katkaista työpäivää välillä tehokkaammin viemällä koneen yläkertaan lataukseen ruokiksen ajaksi tai olen joskus käynyt pienellä happihyppelyllä. Viime viikolla kävin hoitamassa muutamia asioita toimistolla ja olihan se mukavan erilaista nähdäkin välillä oikeita ihmisiä! Totesin myös tänään, että tämänhetkisestä 50 hengen tiimistäni olen joskus tavannut livenä tasan yhden tyypin ja kaikki muut ovat "kasvottomia" työkavereita.
Isänpäivä ja lettukakku - Siis voi apua, miten haastava tämäkin luomus lopulta oli! Meidän perheessä hellittiin prinsessan isää herkuilla ja koko päivä olikin melkoista syömistä. Aamupalana tarjoiltiin kananmunatoasteja, lounaaksi itsetehtyjä burgereita ja päivän kruunasi tämä lettukakku. Instaani seuraavat tietävätkin jo, että tämän kanssa meinasi mennä (ja oikeasti menikin) hermot ja meinasi letut lentää kyllä jonnekin muualle kuin lautaselle. En ole varma olinko koskaan ennen paistanut lettuja, mutta se olikin paljon vaikeampi homma kuin etukäteen osasin ajatella. Taidan jatkossa pysytellä hieman helpommissa vaihtoehdoissa tai ainakin etsin yksityiskohtaisemmat ohjeet. Nytkin olisin kaivannut lettuihin tarkempaa ohjetta, kuten esimerkiksi että taikinaa pitää oikeasti olla ohuelti pannulla. 
Dieetti ja Bikini Boost - Aloitin viime viikolla (jälleen) Satu Kalmin 10 viikkoa kestävän valmennuksen ja tunnettuna jojolaihduttajana/rasvanpolttajana löydän itseni jälleen kerran tästä tilanteesta. Menisiköhän se oppi tällä kertaa perille ja oppisin oikeasti syömään tasapainoisesti? Pudotettavaahan itselläni ei ole paljoa ja haluaisin lähinnä kiinteytyä. Projekti tuntuu lähteneen hyvin käyntiin ja pitkästä aikaa vaa'alla näkyi tänään lukema, joka ei enää indikoinut ylipainoa. Oikeasti en koe itseäni ylipainoiseksi, mutta huonona mittarina BMI sitä indikoi. Kunhan nyt maltan odottaa, niin ohjeita noudattamalla 9 viikon päästä peilistä katsoo ihan erinäköinen tyyppi!
Syksyn sisustusvimma - Jep, se on jälleen kerran täällä! Olen tänä syksynä ihastunut kovasti beigeen ja hieman boheemimpaan sisustustyyliin. Kotimme onkin saanut ihan erilaista ilmettä ainakin olo- ja makuuhuoneeseen. Toisaalta nyt kun kotona vietetään paljon aikaa, haluan että koti on kunnon pesä, jossa kaikki viihtyvät 💗

Kertokaahan mitä teille kuuluu ja jaa vaikka sarjavinkkisi syksylle? :)
 1. Minä käyn töissä kodin ulkopuolella, joten se antaa paussia ainaiselle kotona olemiselle. Olemme myös tehneet kerran kuukaudessa treffit Karkkilaan ystäväni luokse, mutta vain jos kaikki ovat täysin kunnossa. Pienestä on nyt iloa löydettävä, se täytyy myöntää.
  Täällä haaveillaan uudesta sohvasta ja haluaisin myös uudet verhot olohuoneeseen...apua!
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Cami <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että voi edes vähän nähdä ystäviä 😍❤️ Kyllähän se näyttää nyt siltä, että rajoitusten mukaan pitää koittaa elää mahdollisimman normaalisti ja itse ainakin koen, että on ihan ok nähdä ystäviä esim. lenkillä ulkona ❤️ Ei elämä voi seinäänkään päättyä siihen asti, että saadaan toimiva rokotus.

   Toivottavasti löydät haaveidesi sohvan ja verhot 😍 ihan superia loppuviikkoa sinnekin ❤️

   Poista
 2. Teen lettuja jatkuvasti ja mahdollisimman usein, ne on meillä herkkua :) ja niin iisiä! Tuntuu kuin eläisi päiväänsä murmelina aina uudestaan näin kun töitä tekee etänä. Välillä menee päiviä ilman meikkiäkin, karmivaa :'D

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives