RELOVE STOCKMANN

 Kävimme heinäkuussa kesälomalla pienellä seikkailulla Helsingin keskustassa, jonka aikana tuli nähtyä myös Relove Stockmann. Kuten moni tietää, Stockmann on tunnettu eksklusiivisemmasta brändivalikoimastaan ja ennen Stockmann tunnettiin myös eksklusiivisesta palvelustaan. Ajat muuttuvat ja niin muuttuu myös Stockmann ja onneksi sieltäkin löytyy nykyään kirpputori. Relove on paikka, jossa arvostetaan slowfashionia ja pysähdytään hetkeen. Relovessa myydään sekä viimeisimpiä trendituotteita sekä vintagea eli valikoimasta pitäisi löytyä jokaiselle jotakin.

RELOVE STOCKMANN

Relove Stockmann löytyy Helsingin keskustan Stockmannilta 3. kerroksesta ja Relove on auki tavaratalon aukioloaikojen mukaisesti. Myymälän yhteydessä toimii pieni kahvila ja kesällä terassi palvelee asiakkaita myös Keskuskadulla. Relovella järjestetään välillä myös Koirabrunssi ja seuraava koirabrunssi onkin Stockmannilla 28.8. Stockan Relovesta löytyy myös sisustus Pop-up, josta voit tehdä myös sisustuslöytöjä.

  

 

Relove Stockmannin myyntitila on melko pieni ja kompakti ja samassa tilassa toimiva kahvila verottaa myyntitilaa. Reloven konseptiin kuuluu kuitenkin näiden kahden yhdistäminen ja myyntirekkejä on silti riittävästi. Relovessa on tarjolla erilaisia myyntipaketteja, itsehinnoittelusta aina täyteen myyntipalveluun, joka on nimensä mukaisesti ”All inclusive”. Relove hyväksyy myyntiin niin ketju-, premium- kuin luksusbrändit kuten: Marimekko, Samuji, & Other Stories, COS, Zara, H&M, Arket, Ganni sekä muut ajankohtaiset muotibrändit sekä vintage-aarteet. Myynti onnistuu myös verkkokaupan puolella.

Relove ei ehkä ole itselleni se mieleisin kirppari, sillä Reloven hintataso on melko korkea muihin kirpputoreihin verrattuna. Toki brändivaatteet maksavat hieman enemmän, mutta myös ihan ”perusvaatteet”  H&M:stä tuntuivat olevan lähellä alkuperäistä ostohintaa. Käyttämättömässä vaatteessa näin voisi periaatteessa ollakin, mutta se on silti mielestäni hieman kyseenalaista. Reloven myyntivalikoima oli vierailumme aikaan todella monipuolinen ja täältä on mahdollista tehdä todellisia löytöjä. Itsekin haikailin toisiksi alimmassa kuvassa näkyvän valkoisen jakun perään, mutta en pystynyt perustelemaan sen ostoa itselleni nyt kun toimistolle ei todennäköisesti tule palattua vielä pitkään aikaan. Päädyin kuitenkin ostamaan Relovesta yhden Mangon topin, jota olen käyttänyt kesällä paljon.

Relove Stockmann

+ Keskeinen sijainti

+ Hyvät aukioloajat

+ Kahvila kirpputorin yhteydessä

+ Kesäterassi

– Korkeahko hintataso perusvaatteissa

– Myyntitilojen ahtaus

 

Onko Relove Stockmann sinulle tuttu tai käytkö sinä paljon kirpputoreilla?

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives