KEVÄTKUULUMISIA

Edellisestä postauksesta on päässyt vierähtämään pieni tovi, mutta blogihiljaisuus selittyy kevään saapumisella. Olen viettänyt paljon aikaa ulkona ja lenkkeily on kuulunut päivärutiineihin käytännössä päivittäin. Viime viikolla lenkkikilometrejä kertyi hieman vajaa 60, toissaviikolla päästiin yli 70 kilometrin. Saa nähdä mihin lukemiin tällä viikolla päästään! Halusin tulla jakamaan teille meidän kevätkuulumisia ☀️

Lenkkeilyn lisäksi kevääseen on kuulunut toistaiseksi sisustamishaaveita ja tänä vuonna haluaisinkin kovasti panostaa terassimme sekä pihan kunnostamiseen. Haaveissa on hankkia uudet terassikalusteet, sillä olen jo kyllästynyt vanhoihin kalusteisiimme. Haaveilen kauniista polyrottinkisesta sohvasta, jolla olisi hyvä viettää aikaa, ottaa aurinkoa sekä tehdä myös etätöitä. Tilasin meille eilen aurinkovarjon, joten ensimmäinen askel kohti viihtyisämpää terassia on otettu!

Kävimme viime viikolla myös pitkästä aikaa Suutarilan kirppiksellä ja teimme sieltä hyviä löytöjä prinsessalle. Kirpparista huomasi kyllä, että valikoima oli normaalia huonompi, sillä etenkin lasten ulkovaatteiden osalta kirpparilla oli suorastaan pulaa. Yleensä Suutarilan kirppiksellä on yhtä hyvä valikoima kuin perinteisessä kaupassa.

Tällä viikolla meillä on myös ollut melkoinen synttärimaratoni, sillä mieheni ja isäni juhlivat syntymäpäiviään maanantaina, pikkusiskoni tiistaina sekä mummini täytti eilen 85 vuotta. Leivoin myös elämäni ensimmäisen täytekakun, joka onnistui omasta mielestäni kaikinpuolin aivan erinomaisesti. Onneksi toinen mummini toimi henkisenä tukena puhelimitse mm. kakun kostuttamisen kanssa ja äitini antoi vinkkejä voi-sokerin vaahdottamiseen.

Tulevana viikonloppuna meillä ei ole periaatteessa sen suurempia suunnitelmia, mutta viikonloppuna tulee pitkästä aikaa myös Formula1-osakilpailu. Kausi alkoi kolme viikkoa sitten ja odottavan aika on tosiaan ollut pitkä. Tiedossa on todennäköisesti possujuna-kilpailu, sillä Imola ei tunnetusti tarjoa kovinkaan jännittäviä kisoja. Toisaalta mikä tahansa GP on parempi kuin GP:tä ollenkaan! Sunnuntaina on tiedossa myös prinsessan ringettekoulu, joka jatkuu kauden viimeiset kaksi kertaa toisessa jäähallissa oman hallimme mennessä kiinni.

Koko tälle viikolle on onneksi luvassa upeaa säätä, joten aikaa kuluu varmasti paljon ulkona! Sellaisia kevätkuulumisia oli jaettavana tällä kertaa ja oikein mahtavaa loppuviikkoa kaikille ☀️

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives