TOIVEENA FROZEN-TEEMASYNTTÄRIT

Viime viikon maanantaina juhlimme tyttäremme neljättä syntymäpäivää ja hän oli jo hyvissä ajoin ilmoittanut, että hän haluaa tänä vuonna Frozen-teemasynttärit. Isompia synttäreitä emme tänä vuonna vielä järjestäneet, mutta toivomme että esimerkiksi ensi syksynä olisi mahdollista järjestää kunnon synttärit pienelle esimerkiksi 4,5 ikävuoden kunniaksi. Kipuilen itse tällä hetkellä todella paljon tilanteen kanssa ja ärsyynnyn kaikista koronauutisista. Pitäisi varmasti lopettaa uutisten seuraaminen hetkeksi.

FROZEN-TEEMASYNTTÄRIT

Siirrytään nyt kuitenkin niihin iloisempiin asioihin eli itse synttäreihin ❄️ Tänä vuonna hankimme synttäreille ilmapalloja ja erilaisia Frozen-koristeita, jotta olisimme saaneet pienelle hieman juhlantuntua. Kävimme hakemassa ilmapallot sekä koristeet Confetista ja aion kyllä jatkossakin ostaa kaikki koristeet tuolta. Äitini oli leiponut pienelle ihanan kakun ja he olivatkin juhlien ainoat vieraat tällä kertaa. Oikeana päivänä soittelimme prinsessan kanssa facetime-puheluita mm. kummitädilleja muille sukulaisille ?

Meidän prinsessa oli tietysti pukeutunut Elsaksi ja tämän mekon ostinkin H&M, sillä kun prinsessa näki tämän mekon roikkumassa rekissä, eihän mekkoa voinut enää jättää ostamatta. Synttäreillä katsoimme myös hieman Frozen II, jonka olemmekin nähneet monen monta kertaa. Vaikka synttärit olivat pienimuotoiset, toinen oli selkeästi silti todella onnellinen syntymäpäivistään, joita juhlittiin lopulta kolme päivää ❄️ Tällä kertaa meidän Frozen-teemasynttärit näyttivät tältä ja toivottavasti tosiaan syksyllä pystymme pitämään hieman isommat juhlat ✨

Myös päiväkodissa huomioitiin prinsessan syntymäpäivä. Prinsessa vei kavereilleen muumikeksejä sekä hänelle oli laulettu ?

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives