BUDGIEN UUTUUSTUOTTEET

*SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Sain hetki sitten testiin muutamia uusia tuotteita Budgielta ja tällä kertaa Budgien uutuustuotteet keskittyvät erityisesti suojaamaan kasvojen ihoa siniseltä valolta. Sininen valo tunnetaan myös nimellä HEV-valo (high-energy visible light) ja sininen valo vahingoittaa mm. silmiä ihon ohella. Myös auringonvalo sisältää sinistä valoa, mutta iso osa sinisestä valosta tulee myös erilaisista päätelaitteista, kuten läppäristä sekä älypuhelimesta. Sininen valo voi tunkeutua ihoon ja hajottaa kollageenia. Iho vanhenee ennenaikaisesti ja vaikutus on sama kuin UV-säteilyllä. Sininen valo ei kuitenkaan ole iholle yhtä vaarallista kuin UV-säteily.

Sinivalolta suojaavien tuotteiden teho perustuu erityisesti antioksidentteihin. Myös Budgien uutuustuotteet sisältävät antioksidantteja sekä myös peptidit suojaavat ihoa siniseltä valolta.*BUDGIE DIGITAL DEW FACE SERUM MIST 100 ML

”Rauhoittava kasvosuihke, joka kosteuttaa ja suojaa ihoasi, on täydellinen kumppanisi työpäivään. Niasiiniamidi ja viilentävä aloe vera antavat välittömästi raikkaan ja rauhoittavan tunteen. Antioksidantit ja sinivaloa estävät peptidit auttavat suojaamaan ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä. (Pidä ihosi turvassa ja raikkaana.)”

Suihketta voit suihkuttaa sekä meikatulle että meikkaamattomalle iholle noin 20 sentin päässä kasvoista. Suihke ei jätä ihoa tahmaiseksi ja se kuivuu nopeasti. Kasvoille jää suihkeen jäljiltä raikas tunne. Muista ravistaa tuotetta ennen suihkutusta! Ovh. 14,90 euroa.

*BUDGIE PLAY IT COOL FACE SERUM 30 ML

”Rauhoittava 8 % niasiiniamidia sisältävä kasvoseerumi, joka kirkastaa, virkistää, uudistaa ja pehmentää ihoa. Sisältää viilentävää aloe veraa ja siniseltä valolta suojaavia ainesosia, jotka rauhoittavat ja suojaavat ihoa.
(Seerumin koostumus muistuttaa etanan limaa, mutta on täysin vegaaninen!)”

Itseäni huvitti suuresti Kicksin kuvaus seerumin etanan liman kaltaisesta tuotteesta, mutta kun seerumia käyttää, seerumi ei onneksi tuo itselleni mieleen juuri tuota asiaa ? Muutoin en ehkä olisikaan voinut käyttää tätä. Olen käyttänyt itse tätä seerumia nyt hieman yli viikon ja iho tuntuu pehmeältä seerumin käytön jälkeen. Teen itse näyttöpäätetyötä ja myös puhelinta tulee tuijotettua paljon, joten aion ehdottomasti jatkossa suojata ihoani siniseltä valolta. Sinisen valon määrä kun tuskin tulee vähenemään arjessa. Ovh. 22,90 euroa.

*BUDGIE GRAPHIC GLOW LIP OIL 15 ML

”Tämä huuliöljy sisältää erittäin tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ja antaa huulille kiiltoa. Holografiset kimalteet heijastavat valoa ja saavat huulet hehkumaan.”

Viilenevä ilma on yksi pahimmista huulten vihollisista ainakin itselleni ja syksystä kevääseen hyvä huulirasva on tarpeen. Budgien Graphic Glow kosteuttaa huulia tehokkaasti antaen huulille samalla kauniin neutraalin kiillon. Huuliöljy ei tunnu liian raskaalta ja se tuntuu huulilla kaikinpuolin miellyttävältä. Ovh. 12,90 euroa.

Budgien uutuustuotteet löytyvät myynnistä ainoastaan Kickistä

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives