PÄIVÄN ASU 4.11.2021

 Kävin tämän viikon torstaina pitkästä aikaa vanhalla toimistollani ja olipas outoa nähdä sinne noin 9kk sitten jättämäni tavarat edelleen samoilla paikoillaan! Entinen työmatkani tuntui myös valtavan pitkältä, sillä ennen työmatka kesti vähintään 45 minuuttia kun nykyään toimistomatka taittuu noin 20 minuutissa. Toimistopäivä tietää tietysti asukuvia, joten tässä teille päivän asu 4.11.2021!

NEULELIIVI JA KENGÄT H&M / FARKUT SECOND HAND / PITKÄHIHAINEN PAITA AIM’N

Tässä asussa yhdistyy sekä uutta että vanhaa. Asun housut olen ostanut parisen vuotta sitten 5 eurolla paikalliselta facebook-kirpparilta. Tämä päivä olikin ensimmäinen kerta noin 1,5 vuoteen, kun pidin ihan farkku-farkkuja jalassa. Korona-aikana jalasta on löytynyt aina joko Freddyt tai sitten jotkin treenihousut, ylipäänsä siis sellaiset housut, jotka eivät purista tai kiristä mistään.

Asuun kuuluvan neuleliivin sekä kengät tilasin pari viikkoa sitten H&M:ltä ja etenkin kengät ovat olleet erittäin hyvät. Tykkään kengissä siitä, että ne ovat erittäin tukevat jalassa, ne kestävät kosteutta ja tulevaa loskaa. Kengissä on lisäksi melko korkea pohja, joten saan lisää pituutta vaikka kengät eivät olekaan korkokengät. Neuleliivistä maksoin alennusten jälkeen noin 16 euroa ja kengät maksoivat muistaakseni 35 euroa.

Aikaisemmin vanhalla toimistollani ei ollut kuvauspaikkoja missään, mutta nyt toimiston alakertaan oli ilmestynyt remontin myötä erittäin kaunis harmaa seinä, jota vasten kaksi viimeistä kuvaa on otettu. Nykyinen toimistoni on tosin erinomainen paikka kuvata päivän asuja, vaikka se ei ollutkaan tietenkään kriteerinä työpaikkaa vaihtaessani ?

Oliko tämä päivän asu teidän mieleen?

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives