ELOKUUN KUUKAUSIKOOSTE

Olen kirjoittanut aika usein tällaisen kuukausikoosteen, johon kerään jokaisen kuukauden parhaat jutut. Kesän jälkeen bloggaaminen on ollut hieman taas tauolla, mutta kyllä se into kirjoitteluun vielä sieltä löytyy. Tällä hetkellä omassa elämässä on ollut paljon stressiä niin töistä kuin läheisistäkin, joten olen tietoisesti vähentänyt muuta kuormaa elämässä. Tässä kuitenkin elokuun kuukausikooste.

Elokuu jäi jo parisen viikkoa sitten taakse ja ainakin omasta puolestani hyvä niin. Elokuu on vielä kesäkuukausi, mutta en itse osaa enää nauttia elokuun lämpimistä päivistä vaan odotan kesäloman jälkeen jo alkavaa syksyä. Syksy on nyt vihdoin täällä ja vaikka tänään onkin taas hieman sateisempi päivä, olen oikein tyytyväinen näihin viileämpiin ilmoihin. Tuleva pimeys onkin sitten sellainen asia, jota en todellakaan odota ja tuskin kovin moni muukaan odottaa sitä.

..FIILIS

Elokuun fiilis oli kieltämättä hieman njääh. En tykkää enää lämmöstä kesäloman jälkeen ja tästä olen ”kärsinyt” melkolailla aina. Kesäloman jälkeen arki tekee aina hyvää ja rutiineihin on kiva palata. Elokuussa nautin erityisesti siitä, että aloimme mieheni kanssa noudattamaan vähähiilihydraattisempaa ruokavaliota.

.. KOHOKOHTA

Elokuun kohokohta oli ehdottomasti parhaan ystäväni Minnan perheen vierailu meillä pitkästä aikaa. On ollut ihanaa palata hieman normaalimpaan arkeen ja nähdä joskus muitakin kuin omaa perhettä. Elokuussa palasin myös harrastuksien pariin eli aloin käymään jälleen Megazonessa ? Pääsin käymään pitkästä aikaa myös elokuvissa ja kävimme katsomassa Mira-pupun kanssa Ole niin kiltti, älä rakasta häntä-elokuvan. Tästä elokuvasta voisin muuten kirjoittaa oman arvostelun!

… ÄRSYTTÄVIN

Ehdottomasti Formula1-kesätauko! Totta kai myös kuskeilla on oikeus kesälomaan, mutta kesätauko osui omalta kohdaltani todella huonoon hetkeen, sillä elokuu piti ”kärvistellä” läpi ilman formulaa. Onneksi nyt Formulaa on taas ajettu kolme viikonloppua putkeen vaikka toki Belgian osakilpailu tarjosi ööö, ei yhtään mitään!

… KATSOTUIN

Elokuussa katsoin läpi Netflixistä löytyvän Virgin Riverin. En erityisesti edes pitänyt sarjasta, mutta koska itselläni ei ollut mitään muutakaan katsottavaa, tämä sai kelvata. Virgin Riveriä löytyy Netflixistä kolme kautta ja näin syksyyn se onkin tunnelmaltaan oikein hyvä sarja upeine maisemineen. Sarja itsessään on hieman tökerösti tehty välillä ja siitä löytyy muutama erittäin ärsyttävä hahmo. Tästä syystä sarja ei noussut suosikkeihini vaikka se läpi katsoinkin.

… LEMPITUOTE

Tätä pitääkin hetki miettiä! Nyt elokuussa mieleeni ei kyllä nouse ainakaan mitään uutta tuotetta, mutta vanhat suosikit kuten esimerkiksi Kocostarin Waffle maskit pitivät pintansa.

… LEMPIVAATE

Etätyöt jatkuvat edelleen, joten mukavat kotivaatteet ovat edelleen parhaat. Käytän usein ICIWin tai Aimnin treenivaatteita ihan muutenkin ja suosittelen kyllä näiden kahden brändin vaatteita!

… HERKKU

Viime kuussa ihastuin Valion Profeel Minttusuklaavanukkaaseen sekä Ehrmannin proteiinisuklaamouseen ? Aivan ihania herkkuja kumpikin ja vieläpä täysin sallittuja sellaisia!

… HETKI

Vietettiin viime kuussa tyttöjen iltaa oman tyttäreni kanssa ja nämä hetket ovat itselleni aina erityisen arvokkaita ? Kävimme myös pitkästä aikaa myös isommalla kirpparireissulla ystäväni ja prinsessan kanssa ja teimmekin sillä reissulla paljon hyviä löytöjä!

… OSTOS

Kaksi uutta frisbeegolfkiekkoani! Haluan oppia fribaamaan paremmin ja ostin itselleni viime kuussa kaksi uutta ”easy to use” driveria. Heitot sujuvat muutoin ihan hyvin, mutta driver saisi lentää paljon pidemmälle. Tekniikka onneksi paranee jatkuvasti, joten ehkä se siitä!

… TOIVE TULEVALLE KUUKAUDELLE

Toivottavasti aurinko hellii meitä mahdollisimman paljon! Olen nyt innostunut sauvakävelystä oikein kunnolla ja prinsessa sanoikin eilen illalla, että ”äiti, sun täytyy huomenna käydä sauvakävelylenkillä”. Täytyy siis ehdottomasti toteuttaa tämä toive! 😀

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives