PÄIVÄN ASU 27/10/2021

 Nyt kun arki palaa hiljalleen normaalimpaan suuntaan, toimistolla on tullut käytyä yleensä useammin. En sinänsä kaipaa toimistolle ollenkaan, sillä tykkään tehdä töitä kotona ja olla yksin. Arki on myös rullannut huomattavasti helpommin, kun aikaa kaikkeen muuhun on ollut enemmän ilman työmatkoihin tuhrautuvaa aikaa. Inhoan myös elää tarkkojen aikataulujen mukaan ja nyt olen joutunut muutamana päivänä miettimään menot kellontarkasti töiden takia. Töissäkäymisessä on kuitenkin se hyvä puoli, että töihin saa pukeutua ja onhan se ihan mukavaa, että ne etätyöverkkarit tulee vaihdettua hieman siistimpiin vaatteisiin edes välillä. Tässä teille siis päivän asu 27/10/2021.


Tämä päivän asu on sekoitus uutta sekä second handia. Tämä kaunis vaaleanpunainen paita on ostettu Suutarilan kirppikseltä viime kesänä ja maksoin tästä Sinsayn paidasta 2 euroa. Paidassa on kauniit pitsiset yksityiskohdat ja se sopii erinomaisesti myös töihin. Housut ovat Freddyt, jotka ovat yhdet suosikkihousuistani, sillä nämä eivät taatusti kiristä eikä purista mistään. Tähän asuun yhdistin myös Tukholmasta löytämäni kauniin helmipannan, joka onkin ollut melkein päivittäin käytössä nyt viimeisen viikon aikana.

Onneksi työkaverini suostuu ottamaan minulle näitä asukuvia, sillä minusta on ollut ihana jakaa teille enemmän asukuvia pitkästä aikaa. Blogini alkuaikoina eli 10 vuotta sitten jaoin asukuvia paaaaljon enemmän. Asukuvani ovat kuitenkin aina olleet aitoja päivän asuja eli ne ovat kuvia asuista, joita olen käyttänyt oikeasti. Monihan kuvaa asuja inspiroidakseen muita ja tarkoitan tällä sitä, että asu on ollut käytössä ainoastaan kuvaustilanteessa. Tykkään itse nimenomaan aidoista päivän asuista ja näistä voi inspiroitua ihan samalla tavalla

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives