UUTUUKSIA MARIMEKOLTA

*SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Olen kuluvan syksyn aikana hurahtanut täysin Marimekkoon ja etenkin kaikkeen, mistä heiltäkin löytyy kuosi beigen värisenä. Päädyin muutama viikko sitten tilaamaan muutamia uutuuksia Marimekolta itselleni, joten tässä pieni esittely näistä ihanuuksista ? Marimekko ei ennen ole kuulunut suosikkeihini, mutta niin vain värillä oli isosti tekemistä asian kanssa. Esimerkiksi Unikko-kuosin kiersin vielä viime syksynä kaukaa.

BEIGE UNIKKO-MUKI SEKÄ LAUTANEN

Tilasin beigen Unikko-kuosisen mukin sekä lautasen muutama viikko sitten Kitchentimelta. Onneksi toimin nopeasti, sillä etenkin mukit on ilmeisesti viety käsistä. Beigejä Unikko-mukeja näyttää olevan juuri nyt Kitchentimella, joten jos sinäkin haluat moisen saada, kannattaa toimia nyt ? Hintaa mukilla oli hieman alle 16 euroa ja lautasella 13 euroa.

Tykkään erityisesti Unikko-mukista, sillä se on mukavan iso ja siihen mahtuu paljon teetä ja kahvia ? Unikko-mukista löytyy myös pienempi 25 cl koko, kun omani on tosiaan 40cl. Näitä pienempiä näyttää olevan myös vain muutama jäljellä!

PIENET KIVET PYYHKEET

Nämä pienet kivet-kuosin pyyhkeet ostin meidän lähimmästä K-Marketista, jossa Marimekon tuotteet ovat -50 % alennuksessa. Ostin sekä käsipyyhkeen, joka on kooltaan 50 cm x 70 cm että kylpypyyhkeen, joka on kooltaan 70 cm x 140 cm. Pyyhkeitä on saatavilla sekä beigenä että mustana, mutta beige oli itselleni selkeä valinta. Toistaiseksi ostin pyyhkeitä vain yhdet kappaleet ja nämä on tarkoitettu vain itselleni hemmotteluhetkiin ? Pyyhkeet ovat pehmeää puuvillafroteeta ja kuosin on suunnitellut Maija Isola. Käsipyyhe maksaa 9,95 euroa ja kylpypyyhe 19,95 euroa.

PIENET KIVET LAKANAT

Pienet kivet-lakanat olivat ensimmäinen hullutukseni kohde ja nämä ostin myös lähikaupasta. Lähdin alunperin kauppaan ostamaan kauramaitoa, mutta poistuin kaupasta kahden pussilakanasetin kanssa. No miten meni omasta mielestä? Omasta mielestäni todella hyvin, sillä lakanat ovat olleet aivan ihanat nukkua. Lakanat ovat laadukasta puuvillaa, joten lakanat eivät hiosta tai hankaa. Yhdne hengen lakanasetti maksaa 49,95 ja parisängyn lakanasetti maksaa 77,40 euroa.

Tällaisia uutuuksia Marimekolta löytyi tällä kertaa ja jostakin syystä minusta tuntuu, että taipaleeni Marimekon kanssa on vasta aluillaan

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives