TESTISSÄ MAYBELLINE SKY HIGH MASCARA

 *SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Maybelline Sky High mascara on ollut yksi tämän talven puhutuimpia meikkiuutuuksia ja pakkohan minunkin oli testata sitä. Tämän mascaran löytäminen oli oma lajinsa, sillä nämä ripsivärit viedään edelleen käsistä joka paikassa. Omani ostin *Coolshopista (ja sieltä löytyy tällä hetkellä vedenkestävä versio), mutta tätä kannattaa tarkkailla myös Bangerheadin ja Kicksin nettisivuilta josko tätä olisi saatavilla. Ripsaria saattaa löytyä myös Citymarketista!

Maybelline Sky High mascara Maybelline Sky High mascara 

ENNAKKO-ODOTUKSET RIPSIVÄRISTÄ

Ennakko-odotukset ripsiväristä olivat luonnollisesti korkeat, sillä tätä ripsiväriä on hehkutettu niin paljon. Käytän itse yleensä Essencen Curl & Hold-ripsiväriä, joka on todella samantyylinen lopputulokseltaan Maybelline Sky High mascaran kanssa. Ennakkoon tämän ripsivärin harja oli sellainen, jonka perusteella en todellakaan olisi ostanut tätä ripsiväriä, sillä en tykkää tämän mallisen harjan tekemästä jäljestä ja lisäksi harjan pää on melko löysä, joka tuntuu hieman oudolta ripsiväriä levittäessä. Maybelline Sky High mascara on myös hinnaltaan huomattavasti korkeampi kuin Essencen vastaava ripsiväri, sillä Sky High mascara maksaa hieman myyntipaikasta riippuen 12-16 euroa. Essencen Curl & Hold maksaa 3,69 euroa ja on kuitenkin laadultaan erinomainen.

PARHAAT OMINAISUUDET

Maybelline Sky High mascaran parhaat ominaisuudet ovat ehdottomasti ripsivärin pysyvyys sekä se, että ripsiväri ei runsaudestaan huolimatta paakkuunnu. Ripsistä tulee todella pitkät ja näyttävät, ja lopputulos on juuri sellainen, mitä itse ripsiväriltäni toivon. Haluan, että ripset ovat pitkät, paksut sekä näyttävät. Ripsivärin yksi plussista on myös se, että se on helppo ja vaivaton pestä pois, sillä esimerkiksi Essencen vastaava tarttuu melko lujasti ripsiin.

Maybelline Sky High mascara

PLUSSAT

✨ Tekee ripsistä pitkät ja näyttävät

✨ Ei paakkuunnu

✨ Ripsiväri levittyy nopeasti ja tasaisesti

✨ Helppo poistaa

✨ Ei karise pois päivän mittaan

MIINUKSET

✨ Hinta

✨ Löysä ja pieni harjaosa

 

Kaikenkaikkiaan olen todella tyytyväinen tähän kokeiluun ja suosittelen kyllä kokeilemaan tätä ripsiväriä. Kaikki hehkutus ei siis ollut turhaa, joten toivottavasti löydät ripsivärin kokeiluusi vai kenties oletkin jo kokeillut Maybelline Sky High mascaraa?

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives