VIIMEAIKOINA MINUA ON ILAHDUTTANUT…

 Kevät ja upeat ilmat ovat saaneet ainakin minut erittäin iloiselle tuulelle ja näin koronavuoden jälkeen iloisuus ja positiivisuus on ihan tervetullutta ✨ Olen itse voinut koko vuoden hyvin, sillä olen pystynyt sopeutumaan tilanteeseen yllättävän hyvin. Nyt kuitenkin mitä lähemmäs exitiä olemme menossa, tilanne ja väsymys siihen alkaa kuitenkin painaa. Saapunut kevät on kuitenkin saanut mielen virkeäksi ja halusinkin jakaa teille tällaisen viimeaikoina minua on ilahduttanut…-listan. Positiivisuutta ei voi olla koskaan liikaa ?

VIIMEAIKOINA MINUA ON ILAHDUTTANUT…

✨ Kevät ja lisääntynyt valon määrä. Olen nauttinut ihanan aikaisin alkaneesta keväästä täysillä ja ulkoilu onkin ollut kevään parasta antia. Olen lenkkeillyt välillä jo liiaksikin ja saanut lihakseni kipeiksi, mutta ei anneta senkään haitata hyvää fiilistä ☀️

✨ Terassin kevätkukat ? Onnistuin onneksi löytämään narsisseja meidän terassille ja aion tulevinakin keväinä hankkia narsisseja. Nämä olivat ensimmäiset narsissit omalla pihallani ja juuri näin helppohoitoisia kukkia kaipaankin pihalleni. En ole tehnyt kukille mitään, mutta ne kukkivat silti upeassa väriloistossa ja piristävät vielä hieman harmaata maisemaa.✨ Terassikalusteiden uusiminen ? Sain vihdoin hankittua meille uudet terassikalusteet vanhojen tilalle ja en voisi olla tyytyväisempi. Vielä kun saan aurinkovarjollemme jalan niin terassi on kalusteiden osalta valmis ? Kesäkukkia en aio hankkia vielä pitkään aikaan, sillä olen oppinut että omalla tuurillani yöpakkaset voivat yllättää vielä toukokuun lopussakin. Maltti on siis nyt valttia ?

✨ Meidän pieni prinsessa ? Prinsessa on ilahduttanut minua olemme hyvin fiksu ikäisekseen. Olimme yhtenä päivänä lenkillä ja näimme paikallisten marttojen keräävän roskia ympäristöstä. Prinsessa kommentoi tähän ”tuo on oikein tehty” ja äidin sydän suorastaan suli tämän kommentin myötä. Roskien poimiminen on todellakin oikein ja prinsessa halusi mennä itsekin keräämään joskus roskia. Otetaan siis roskapussi seuraavalle lenkille mukaan.

✨ Formula-kauden alkaminen ?   Formula-kausi alkoi jo viime kuussa, mutta takana on silti vasta kaksi kisaa. Olen itse seurannut Formulaa jo aivan juniorista asti ja on ollut ihana huomata, että meidänkin prinsessa tuntuu olevan kiinnostunut kisoista. Neidin suosikki on ”Stappen” ja aiommekin tulevaisuudessa käydä yhdessä katsomassa Formulaa myös livenä. Tällä kaudella haave taitaa olla mahdottomuus, mutta ensi vuonna GP ajetaan ensimmäisen kerran Miamissa ja sehän olisi muutoinkin hieno paikka vierailla ☀️

PIENILLÄ TEOILLA ILOA

✨ Lasten vilpitön ilo ? Prinsessa puhalteli saippuakuplia tässä yksi päivä naapurin tytön kanssa ja oli ihana seurata vierestä toisten innostusta näinkin pientä asiaa kohtaan ? Pienet nauravaiset kasvot ovat yksi parhaita asioita, joita näin vanhempana voi nähdä ?

✨ Lähetetyt postikortit ✨ Ifolorilla oli viime viikolla kampanja, jossa sai lähettää postikortteja ilmaiseksi omalla kuvalla varustettuna. Lähetimme postikortteja sukulaisille prinsessan synttärikuvalla ja oli ihana nähdä, miten kaikki ilahtuivat kovasti tästä pienestä eleestä ? Omalla isälläni tuntui olevan hymy korvissa asti ja hän kommentoikin, että myös ihan perinteisen postikortin saaminen pitkästä aikaa oli jo itsessään erikoinen juttu ? Tässä siis hyvä idea teillekin miten ilahduttaa läheisiä pienellä eleellä!

Mitkä asiat ovat ilahduttaneet sinua viimeaikoina?

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives