HIIHTOLOMA RUKALLA – TIEDOSSA RENTOUTUMISTA

Eilen meillä alkoi hiihtoloma ja meidän automme suuntasi kohti Kuopiota, josta jatkamme tänään kohti Rukaa. Tänä vuonna emme päässeet perinteiselle etelän matkalle Kanarialle, mutta Ruka toimii hyvänä korvikkeena. Siitä onkin pitkä aika, kun olen edellisen kerran viettänyt hiihtoloman pohjoisessa. Kävimme viimeksi kesällä perheemme kanssa Rukalla ja ihastuimme paikkaan, joten päätimme viettää myös hiihtoloman Rukalla tänä vuonna. Vaikka korona vielä jyllääkin ja toiveikkaana odotan rokotustahdin vilkastumista, Rukalla riittää onneksi tilaa viettää aikaa ulkona ja olla ihan oman perheen kesken. Yöelämään tai ravintoloihin emme aio suunnata, paitsi ainakin yhdet pizzat on silti haettava Pizzeria Rukasta.

Ajoimme eilen Kuopioon, sillä itseäni hirvittää pitkä ajomatka neidin kanssa. Kolille suuntautunut ajomatka oli itselleni jo aika äärirajoilla, joten koko päivän autossa istuminen ei houkuta minua. Varattiin hotellit sekä meno- että paluumatkalle jo Black Fridayn alejen aikaan, joten saimme majoituksen Sokos Hotel Puijonsarvesta todella edullisesti. Näin pääsemme huomattavasti helpommalla, koska ajomatka ei ole yhdelle päivälle liian pitkä ja sehän passaa oikein mainiosti. Hotelliyön jälkeen pääsee myös tietysti hotelliaamiaiselle, jotka ovat tunnetusti aivan parhaita!

Tykkykuusi

MAJOITUS

Rukalla majoitumme Kesäjärven tuntumassa sijaitsevassa rivitalohuoneistossa. Matkaseuranamme meillä on äitini, isäpuoleni sekä pikkusiskoni. Huoneistosta löytyy aikuisille omat makuuhuoneet sekä lapsille parvi. Huoneistosta löytyy myös sauna ja saunomista odotankin itse kovasti. Meiltä ei nimittäin löydy kotoa omaa saunaa, joten nyt minun on mahdollista ottaa saunomisesta kaikki ilo irti.

Lomalla meillä on tarkoituksena vain olla ja nauttia erilaisista ulkoiluaktiviteeteista. Mieheni aikoo käydä lautailemassa Rukan rinteillä ja eihän se olisi hiihtoloma eikä mikään jos rinteissä ei kävisi. Omissa haaveissani on laskettelun sijaan pitkästä aikaa hiihtolenkki ja kaivoinkin sukseni pitkästä aikaa esiin. Edellisestä hiihtokerrasta onkin jo vuosia aikaa, mutta mieli halajaa ladulle taas tauon jälkeen. Nuorempana asuessani Oulussa olin erittäin innokas hiihtäjä, joten eiköhän se sisäinen sivakoija sieltä taas löydy. Husky-ajelu on myös yksi asia, jonka haluaisin etenkin prinsessan kokevan. Olen itse käynyt kerran Husky-ajelulla muistaakseni Levillä ja olihan se ikimuistoinen kokemus. Kesällä ajoimme gondolihissillä Rukan huipulle ja toivon, että myös meidän ei-laskettelijoiden on mahdollista käydä Rukan huipulla samalla taktiikalla myös näin talvella. Maisemat olivat kesällä upeat ja sitä ne varmasti olisivat myös talvella.

Jos haluat seurailla reissua tarkemmin, Instagramista löytyy varmasti enemmän kuvia. Instasta löydät minut nimellä @pinxedful ?

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives