ALKUVUODEN KUULUMISIA

 Vuosi 2022 on alkanut täällä rauhallisesti ja mitään sen ihmeellisempää näiden parin ensimmäisen viikon aikana ei ole tapahtunut. Halusin kuitenkin jakaa teille alkuvuoden kuulumisia tällaisen vanhan ajan höpöttelypostauksen muodossa. Haluaisin muutenkin pitää blogini juurikin enemmän vanhanajan blogina eli sisältävän ”tavallisempaa” eikä niin siloteltua sisältöä. Aloitin itse bloggaamisen maaliskuussa 2011 eli tänä vuonna blogini aloittamisesta tulee kuluneeksi jo 11 vuotta.

Aloitin blogini alunperin tylsyyteen, sillä olin pitkällä sairauslomalla. Luin siihen aikaa kovasti Linda Juholan PS. I love fashion-blogia ja muistan ne ajat, kun Lindakin kuvasi päivän asunsa rappukäytävässä. Siinä ei ole mitään pahaa, että blogien sisältö on ammattimaisempaa kuin ennen, mutta monissa tapauksissa kaipaamani aitous ja rentous saattaa kadota suosion myötä. Blogeihin on tullut vuosien mittaan myös hyviäkin uudistuksia eli esimerkiksi kuvat ovat keskenään samankokoisia ja ainakin oma kirjallinen ulosantini on kehittynyt huomattavasti. Jos haluat kurkata ihan ensimmäistä omaa blogiani, löydät sen täältä ? Luen joskus omaa vanhaa blogiani itsekin, sillä siellä on kirjoitettuna ihania muistoja, joita en enää muutoin muistaisi.

No niin, nythän tässä eksyttiin hienosti jo raiteilta heti ensimmäisten kappaleiden aikana, mutta ei anneta sen häiritä!

ALKUVUODEN KUULUMISIA

Tämän vuoden puolella ei ole tapahtunut kovinkaan kummia, sillä en ole kodin lisäksi oleillut juuri missään. Teen tällä hetkellä 100 % etätöitä ja eilen toimistolla astui voimaan myös ehdoton lähityökielto ellei asia vaadi aivan välttämätöntä läsnäoloa toimistolla. Kaupan, Postin ja päiväkodin lisäksi minun ei tule käytyä yhtään missään, sillä Megazonekin on ollut tauolla 28.12. alkaen pakotetusti, sillä sisäliikunta on kielletty aikuisilta. Onneksi sentään prinsessan ringettekoulu saa jatkua ja hän saa elää suht normaalia arkea ?

Tällä viikolla kävimme mieheni kanssa viettämässä hieman aikaa Helsingin keskustassa ja yhteiset arkivapaat ovatkin olleet kiven alla. Käymme molemmat päivätöissä arkisin ja kauas ovat onneksi jääneet ne ajat, kun työt olivat mihin aikaan tahansa päivästä minä tahansa päivänä. Onneksi silloin kun olin kaupassa töissä, aukioloajat eivät vielä olleet rajoittamattomat. Olen ollut erittäin tyytyväinen siihen, että viikonloput ovat aina vapaat.

  

Ollessamme keskustassa mieheni kanssa kävimme hakemassa pitkästä aikaa Take Away-kahvia. Caramel jäälatte on yksi suosikeistani, joten valitsin sen tietysti tälläkin kertaa. Kävimme kävelemässä mm. Ekbergille, josta haimme mukaan ison leipomuskassin ? Kävimme myös mieheni kanssa kiertelemässä urheilukauppoja, sillä hän etsi itselleen uusia talvikenkiä. Lopulta päädyimme kuitenkin katselemaan miehelleni enimmäkseen laskettelulaseja ja niihin vaihtolinssejä. Mieheni lähtee viikon päästä Leville laskettelemaan viikoksi ystäviensä kanssa ja jaiks, me saadaan pärjätä viikko prinsessan kanssa kahdestaan!

Tulemme varmasti selviämään tulevasta viikosta hyvin, mutta eniten jännitän neidin kuskaamisia ringettekouluun. Minulla ei ole ajokorttia, joten olemme julkisten varassa ja vaikka jäähalli on itseasiassa melko lähellä, matka hallille kestää yli tunnin. Hallilla ei myöskään saa käyttää pukuhuoneita, joten neidin pitäisi kulkea täysissä varusteissa bussissa ja junassa. En myöskään itse saa odottaa harjoitusten loppua hallin sisällä, vaan minun pitäisi odottaa ulkona tunti. Toivottavasti tiedossa ei ole silloin kovia pakkasia.

TYÖKUULUMISIA

Työkuulumisista voisin kertoa sen verran, että nyt vuoden alussa tuli kuluneeksi vuosi siitä, kun vaihdoin työnantajaa. Halusin työltäni jatkossa enemmän vastuuta ja haasteita, ja niitä olen todentotta saanut. Olen erittäin tyytyväinen, että uskalsin ja sain mahdollisuuden vaihtaa, sillä aika ja paikka oli todellakin oikea. Tämän vuoden alussa sain lisää uusia haasteita, sillä pääsin aloittamaan Chapter Leadin roolissa, joka on itselleni todella iso asia. Chapter Leadina vastaan pienen ryhmän osaamisen kehittämisestä oman ammattiryhmäni sisällä, niin jännää! Pääsin myös toiseen projektiin mukaan, joka keskittyy vahvasti data-analytiikkaan ja pääsen oppimaan sitä kautta uutta. Luvassa on myös uuteen tekniikkaan keskittymistä ja sitä olenkin odottanut kovasti!

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives