TÄMÄN HETKEN KOSMETIIKKASUOSIKIT

*SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Viimeinen vuosi on kulunut pitkälti kotona ja ainakin itselleni se on tarkoittanut vähemmän laittautumista. Meikkaaminen on jäänyt todella vähälle, sillä harvemmin eteen tulee mitään sellaista, että jaksaisin meikata. Teen 100% etätöitä tällä hetkellä ja arkisin käyn aamulla hetken päiväkodilla ja joskus harvemmin käyn kaupassa. Muutoin pysyttelen melko visusti vain kotona tai ulkoilemme prinsessan kanssa. Tämän hetken kosmetiikkasuosikit ovatkin keskittyneet vahvasti ihonhoitoon ja tässä postauksessa olenkin nostanut esiin tämän kategorian tuotteita.

Vuoden aikana olen tutustuttanut itseni paremmin mm. erilaisiin kangasnaamioihin, joista onkin tullut itselleni viikottainen hemmoteluhetken mahdollistaja. Olen myös opetellut käyttämään seerumeita ja näin talvella huulten kosteutus on ollut pop. Kärsin itse helposti todella kuivista huulista, joten jatkuva tehokosteutus on tarpeen. Onneksi löysin ongelmaani erinomaisen täsmätuotteen.

seerumi

*ESTEE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR

Tämä paljon kehuttu hittiseerumi on noussut myös omaksi suosikikseni. En ole aikaisemmin käyttänyt seerumeita, koska olen ollut sen suhteen melko laiska, mutta tämän seerumin myötä olen aloittanut säännöllisen käytön. Seerumi on koostumukseltaan mukavan kevyt ja ohut, joten sitä on miellyttävä käyttää yötä vasten. Estee Lauder Advanced Night Repair-seerumi korjaa ihoasi yöllä ja vahvistaa sitä päivällä. Seerumi sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa jopa 72 tunnin ajan ja seerumi tukee myös ihon omaa kollageenin tuotantoa.

Yves Saint Laurent Top Secrets Lip PerfectorYves Saint Laurent Top Secrets Lip Perfector

*YVES SAINT LAURENT TOP SECRETS LIP PERFECTOR

Talvi ja kovat pakkaset vaativat veronsa ainakin omilla huulillani, joten tehokosteutus ja hoitava huulivoide on jokaisen talven must have-tuote. Päädyin kokeilemaan tätä Yves Saint Laurentin Lip Perfectoria enkä voisi olla tyytyväisempi. Huulivoiteessa on kevyt koostumus, joka imeytyy huuliin nopeasti. Voide jättää huulille kuitenkin selkeästi kosteutetun tunteen ja siinä on myös miellyttävä tuoksu. Voide on myös pitkäkestoinen, sillä tätä ei tarvitse olla jatkuvasti lisäämässä.

Clinique Moisture Surge

*CLINIQUE MOISTURE SURGE

Cliniquen Moisture Surge toimittaa itselläni päivävoiteen virkaa, sillä käytän tätä aamuisin virkistämään ihoani. Tässäkin voiteessa on kevyt koostumus, joka imeytyy iholle nopeasti. Erityisen maininnan tämä saa raikkaudestaan, sillä tämä sisältää aloe-vettä. Tätä voit halutessasi käyttää kasvonaamion tapaan, mikäli lisäät voidetta kasvoillesi hieman paksumman kerroksen ja annat voiteen vaikuttaa 5 minuutin ajan.

kangasnaamio

*BIOTHERM LIFE PLANKTON ESSENCE SHEET MASK

Kangasnaamiot ovat osa jokaviikkoista perjantaiperinnettäni, sillä käymme silloin usein ”spassa” tyttäreni kanssa. Viikonloppu on ihana aloittaa pienellä hemmotteluhetkellä ja kangasnaamio on siihen erinomainen tapa. Ihastuin kovasti tähän Biothermin Life Plankton-sarjan kangasnaamioon, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Naamio on valmistettu ekologisesta puuvillasta ja on kostutettu Life Plankton Essencellä.

Mitkä ovat sinun tämän hetken kosmetiikkasuosikit?

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives