Blogi muuttaa!

Tänään on koittanut se suuri päivä, kun voin vihdoin kertoa tämän uutisen. Blogini nimittäin muuttaa tänään iltapäivän aikana Vaikuttajamedialle ja blogini osoite tulee jatkossa olemaan funfitfash.vaikuttajamedia.fi ! Tästä syystä olen hieman panttaillut postausten kanssa, sillä julkaisen postauksia mieluummin sitten uudella alustalla ripeään tahtiin 💕

Blogimuuttoon ei oikeastaan ole sen kummempaa syytä kuin ihan puhdas halu saada uutta boostia omaan tekemiseen blogiportaalin kautta. Olen bloggaillut itsenäisesti liki 10 vuotta, mutta nyt on aika kokeilla, mitä yhteisön tuki blogin takana saa aikaan. Viimeisen vuoden aikana olen bloggaillut hieman harvemmin, sillä into kirjoittamiseen on ollut kateissa, mutta Instagramissa olenkin ollut sitäkin aktiivisempi. 

Tämän blogin postaukset tulevat pysymään täällä enkä aio piilottaa postauksiani, joten olet aina tervetullut palaamaan myös tämän blogin pariin 😍 Kaikki uudet postaukset julkaisen uudessa blogissani ja alan pian sivun tultua julki päivittämään osoitteitamm. blogit.fi-palveluun. Uudelleenohjausta en aio laittaa päälle, jotta vanhat postaukset pysyvät täällä luettavissa.

Pistä siis jo nyt ylös uusi osoite funfitfash.vaikuttajamedia.fi ja tervetuloa myös uuden blogini pariin 💕

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives