DIY Imetyskoru silikonihelmistä

Innostuin hetki sitten taas askartelemaan ja tilasin itselleni sekä Even serkun äidille myöskin materiaalit imetyskoruun. Tilasin silikonihelmet jälleen Nappikauppa Punahilkasta, josta tilasin helmet myös tuttinauhoihin
Imetyskoruihin tilasin meille 6 helmeä per koru ja näiden halkaisija oli 17mm. Nauhaa tilasin varuiksi 1,5 metriä, jotta mahdollisten mittavirheiden sattuessa jompi kumpi ei jää ilman korua. Nauhaa jäi yli kuitenkin n. 40 cm, joten korujen pituudeksi tuli n. 60 cm. Koruissa on myös turvalukot.
Väreiksi meidän koruihin valikoitui helmiäisvalkoinen, omaani ruusukulta sekä Hennan koruun puuteriroosa. Suosimme molemmat melko hempeitä värejä ja ruusukulta oli itselleni aika ilmeinen valinta.

Korujen valmistus on todella helppoa, sillä nauha mitataan sopivan mittaiseksi, helmet pujotetaan nauhaan ja solmitaan turvalukko kiinni. Tuttinauhat vaativat hieman enemmän kikkailua, mutta nekin on helppo tehdä itse. Jos muuten joku tietää muita kivoja kauppoja, josta voi tilata erilaisia silikonihelmiä niin saa vinkata!
Hintaa meidän tuttinauhoille tuli yhteensä 13,45 € postikuluineen, joten kovin kalliita korut eivät siis ole näin itse tehtynä. Jos jollekin imetyskoru on vieras käsite, niin näitä käytetään siis siksi, että imettäessä vauvoilla on tapana raapia imettävää äitiä aika pahastikin, joten lapsi voi näpertää mieluummin näitä syödessään.

Seuraavaksi on tarkoitus tehdä vielä Evelle purulelu silikonihelmistä hieman tuttinauhan tyyliin, mikäli vain löydän jonkun kauniin purulelun.
 1. Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja tilata noita silikonihelmiä, jotta voisi itsekkin tehdä muutaman imetyskorun. Odotan esikoista ja erilaisissa facebook-ryhmissä oon noita kyseisiä koruja ihaillut.

  https://nauruaitkua.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on oikeasti hyödyllisiä ja kivoja, suosittelen! :)

   Poista
 2. Kiitos verkkokauppa vinkistä! Tekisi mieli itse tilata kolmen korun tarvikkeet kun yhdelle jäisi hintaa alle 6€. Koru on myös ihana ja oikeasti tarpeellinen lahjaidea :)

  https://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tehny tuttinauhoja itelle ja lahjaksi myös niin oon ehottomasti samaa mieltä! Siitä vaan tilaamaan tarvikkeet :)

   Poista
 3. Haha mulle tuli ihan sama idea mieleen, kun huomasin että näitä myydään irrallisina netistä! Niinpä sitten googlailin satiininauhan pituutta ja päädyin tänne. Kiitos vinkeistä! :D

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives