Kesän ostoksia - vaatteita sekä uutuuksia Essenceltä

En ole pitkään aikaan ostanut itselleni uusia vaatteita, mutta kun kävimme viime viikolla Sellossa syömässä Samin sisarusten sekä mummin kanssa, piipahdimme nopeasti Gina Tricotissa. Gina on ollut jo pitkään lempiliikkeeni eikä se pettänyt nytkään. Etenkin nykyään ostan todella harvoin vaatteita uutena itselleni, mutta tällä kertaa tein poikkeuksen.
Mekko näkyy tässä kuvassa harvinaisen huonosti, mutta kyseessä on ihana kellohelmainen Elna-mekko, joka maksoi 19.95 euroa. Ihastuin mekossa väriin sekä materiaaliin, sillä mekko tuntuu ihanan kevyeltä päällä eikä ole liian lyhyt. Pidän myös mekon yksinkertaisista yksityiskohdista mekon etupuolella. Toivottavasti meille siunaantuu vielä muutamia kesäpäiviä, jotta tässä voisi kuvata vaikka asukuvatkin.
Näitä liivejä olin silmäillyt jo aiemmin ja nyt kun näin ne mahtavassa alessa (2,95 €) sekä ainoana jäljellä (vieläpä omassa koossani!), pakkohan nämä oli napata mukaan. Imetykseen nämä eivät kyllä oikein sovi, mutta näissä on kuitenkin mukava oleilla. 
Essencen meikit ostin jo Raahen Halpa-Hallista, mutta en ollut aiemmin ehtinyt esitellä näitä. Huulivoiteita ei koskaan voi olla tarpeeksi, joten ostin myös Essencen voiteen testiin. Tämä olikin todella pigmenttistä ja värjää huulet kirkkaan vaaleanpunaisiksi, joten kovin ahkeraan käyttöön tämä tuskin pääsee. Itselläni kun on paha tapa läträtä huulirasvalla, eli levittää sitä huulille n. 5 minuuttia putkeen, joten väriefektin kanssa tämä ei oikein sovi minulle. Essencen kynsilakka tuo kynsiin mukavaa kiiltoa säilyttäen kynnen luonnollisen värin. Kuitin olen heittänyt jo pois enkä valitettavasti muista näiden hintaa, mutta se taisi olla n. 2 euron paikkeilla kummallakin tuotteella.

Catricen meikkisarja on "kilpailija" Essencelle, sillä kyseessä on toinen edullinen meikkisarja. Tämän highlighterin ostin viime viikolla Tammiston Citymarketista ja melko moni ainakin PK-seudun cittareista myy tätä tuotesarjaa. Vielä en ole ennättänyt testata tätä, mutta tarkoituksena oli tehdä tästä oma postauksensa, jossa vertailen eroa tämän sekä Anastasia Beverly Hillsin Glow Kitin välillä panosta vs. pihistä-tyyliin. Hintaa tällä taisi olla 2,65 € ellen aivan väärin muista eli eroa GLow Kitiin kertyy jo kymmeniä euroja!
Tämä Essencen Volume Stylist-mascara on osoittautunut jo aivan huipputuotteeksi ja tämän ostettuani minun tekisi mieli heittää kaikki muut ripsarini menemään. Tällä saan loihdittua jo yhdellä levityskerralla huikean näyttävät ripset sekä tämä pysyy ripsillä karisematta todella kauan. Yksi yö olin nukahtanut ripsiväri edelleen silmilläni ja aamulla ripsari oli edelleen nätisti paikoillaan eikä se ollut karissut pitkin poskia enkä näyttänyt pandalta. Mikäli kaipaat näyttävää ripsaria, suosittelen tätä ehdottomasti! Hintaa tällä taisi olla n. 3,50 euroa.

Essencen Concealer on ollut vielä hieman vähemmällä käytöllä, sillä yleensä en pahemmin kesällä käytä meikkivoidetta saati muita ihon väriä korjaavia tuotteita. Sen verran ehdin tätäkin kuitenkin kokeilla, että tämä kyllä peittää ihon pienet virheet tehokkaasti ja pysyy hyvin iholla kesäkuumallakin. Plussaa tuote saa kätevästä levityspäästä. Hintaa en valitettavasti muista, mutta nämä kaikki tässä postauksessa esitellyt Essencen tuotteet olivat kuitenkin yhteensä n. 10 euroa.

Mitä te tykkäsitte näistä ostoksista ja sattuuko teillä olemaan jo kokemuksia Catricen meikeistä? :) Entä onko Essence teille mieleinen tuotemerkki?
  1. Ihan siun värisiä juttuja <3 Mie ostin Essenceltä luomiväripaletin, jossa on 8 sävyä ja hintaa oli sillä 4,99. Täytyyhän tuota aika paljon laittaa, ei mikään paras pigmentti, mutta ei mikään huonoimmasta päästäkään - pysyy kyllä koko päivän nätisti kunhan jaksaa vaan laittaa monta kerrosta aamulla :D Mutta hintaansa nähden ihan pätevä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös ookkin niin mun värisiä <3 No ihan varmasti on hintaansa nähden pätevä! Ite en oo kova luomivärien kuluttaja niin näkisin just tollasen 5e hintaluokkaan kuuluvan luomivärin olevan mulle parempi hankinta kuin joku paljon kalliimpi :) Noita kun ei tosiaan tule usein käytettyä!

      Poista
  2. Essencen meikkejä tulee kyllä käytettyä melko paljon ja niistä lempparit on vedenkestävä eyeliner, matt matt matt -huulipunat ja väritön kiinnityspuuteri. Myös the gel -kynsilakat ja meikkisiveltimet ansaitsee erityismaininnan!

    Catricesta taas ei oo kokemusta muusta, kuin yhdestä contour&highlight -duosta, jossa contourpuuteri on ihan kelpo, mutta highlighter melko pigmentitön. Pitäis tutustua merkkiin ehdottomasti enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei oi, tota kiinnityspuuteria mäkin haluaisin testata :) Mun meikkisiveltimet on kyllä kauniit, mutta vois olla ehkä hitusen paremmat, joten täytynee harkita noitakin.

      Joo Catriceen tutustun minäkin ehdottomasti enemmän!

      Poista
  3. Catrice ja Essence ovat saman valmistajan sisarbrändejä. Erään ystävättäreni mies tuo molempia Suomeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli uus hyvä tieto, kiitos! :)

      Poista
    2. Sääli, ettei Essencestä ole saatavilla koko valikoimaa, kuten hoitotuotteita ja hajuvesiä, kuten täällä Sveitsissä. Esitin ko. maahantuojan vaimolle (nähdessämme toissaviikolla), että jospa valikoimaa lisättäisiin, ja hän lupasi viedä asiaa eteenpäin.

      Poista
  4. Essence on ehdottomasti mulle sellanen luotto merkki! :D Suurin osa mun meikkipussin meikeistä on Essencen. Törmäsin tuohon Catrice merkkiin suunnilleen kuukausi sitten ja ostin testiin yhden huulipunista. Tykkäsin kyllä ainakin siitä kovasti. Pitääpäs ostaa lisää tuotteita tuolta merkiltä testiin :D Kiva postaus!

    http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että Essence kuuluu sunkin lemppareihin :) Oon kyllä superonnellinen, että on olemassa vähän (tai no aika paljonkin) edullisempia, mutta oikeasti hyviä merkkejä. Iso kiitos kommentista Sofia! :)

      Poista
  5. Kiva posti ja ostokset hyvii ja monipuolisii! Mä taas en oo enää tykännyt ollenkaan Ginasta sen jälkeen ku kaikesta tuli massamuotia, se oli kiva liike viel kun olin yläasteella ja sielä oli emo- ja rock tyyppisii vaatteita :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives