Kohti Ruotsia!

Hej! Tänään me lähdetään koko perheen voimin kohti Ruotsia sekä Tukholmaa, sillä pitkään odotettu risteily koittaa! Varasimme reissun jo kesän alussa, jolloin kesästä ei ollut vielä tietoakaan, mutta tällä hetkellä ilmat näyttävät olevan kovasti puolellamme. Kyseessä on Even ensimmäinen risteily ja ainakin Isiä taitaa hieman jännittää, että mitä kaikkea pienen lapsen kanssa laivalla voikaan tehdä. Noh, tietysti kaikkea mitä aina ennenkin?
Meidän risteilyt ovat aina koostuneet hyvästä ruuasta, shoppailusta sekä yhdessäolosta, joten tähän ei varmaankaan tule nytkään poikkeusta. Emme ole koskaan riekkuneet yömyöhään laivan yökerhoissa, joten Even aikataulujen mukaan eläminen laivalla tulee varmasti onnistumaan hyvin. Hytissä saattaa tosin olla hieman ahdasta, sillä sinne täytyy mahtua Even rattaat sekä matkasänky.
Tällä kertaa meillä on varattuna A-luokan hytti normaalin DeLuxen sijaan, mutta pääsemme siis ihailemaan ainakin varmasti upeita maisemia merelle omasta hytistämme. Hytissä meitä odottaa myös matkasänky sekä sängynlaidat. Onneksi Silja Line huomioi hienosti pienemmät matkaajat. Odotan itse myös kovasti Tukholman saaristoa, sillä siellä on kuulemma hyvät apajat Pokemonien nappailuun ainakin Pokemon Go Finland-faceryhmän mukaan!
Tukholman päässä meillä ei ole vielä minkäänlaisia suunnitelmia, mutta kaikki perhekohteet jäävät varmasti vielä toistaiseksi väliin, sillä ei Eve kuitenkaan niitä vielä muistaisi. Jätetään siis Gröna Lund ja Junibacken seuraaville kerroille.

Palataan reissukuulumislla sitten torstaina ja matkaa voi seurata reaaliaikaisemmin Snapin ja Instagramin kautta nimellä Pinxedful! :) Kivaa alkuviikkoa kaikille!

Designed by FlexyCreatives