FitFarm Bikini Challenge: Tulokset 5 viikon jälkeenPuoliväli olisi nyt tällä valmennuksella saavutettu ja tällä kertaa kurkataan viikkotulosten sijaan enemmän kokonaisuutta. Aloitin FitFarmin Bikini Challengella huhtikuussa, jolloin päätin pistää elämäntavat jälleen kuntoon ja saada niin ruokailun kuin liikunnankin ruotuun. Herkuttelu tuli osaksi arkea salakavalasti ja myös paino pääsi pikku hiljaa nousemaan. Lopulta omassa vartalossa majaillut rasva suorastaan ällötti niin paljon, että oli pakko toimia.

Minun on myönnettävä, että olen melkoinen jojo-laihduttaja ja sitä en missään nimessä haluaisi olla. Jojoilu on epäterveellistä ja kaiken lisäksi typerää. Siksi en lähtenytkään noudattamaan dieettiä vain sitä 10 viikkoa, jonka BC oikeasti kestää, vaan hyppäsin tällä kertaa mukaan puoleksi vuodeksi. Siinä ajassa uudet tavat ehtii iskostua tähän pääkoppaan toivottavasti pysyvästi ja jojoilu jääkin nyt sitten for good
Kun tämä valmennus alkoi 5 viikkoa sitten, se ei enää tuntunut enää alulta. Tiesin, että nämä tulevat viikot tulevat menemään hyvin ja tulen saamaan tuloksia. Vaikeinta on ollut malttaa odottaa se 10 viikkoa, jotta nään tulokset. Liikunnasta on tullut osa arkea ja välillä olen kieltämättä lipsunut ruokavaliosta. Osaan kuitenkin antaa pienen pienet poikkeukset itselleni anteeksi ja osaan pitää myös huolta siitä, että poikkeukset nimenomaan ovat pieniä poikkeuksia eikä mikään ns. mättäminen jää päälle.

Viime viikonloppuna oli pitkästä aikaa tankkauspäivä ja noh, itselläni tuli tankattua vähän tujummin la-su. Eilen kuitenkin puntarilla käydessäni hämmästyin, sillä tankkaus ei juurikaan näkynyt painossa. Paino oli noussut viime viikosta kilon ja tänään aamulla se oli jo laskenut liki normaaliin. 

Tilanne 1.10.2019

Paino: 71,3 kiloa (+ 1 kilo)
Hauiksen ympärys: 30,5 senttiä (ei muutosta)
Lantion ympärys: 99 senttiä (ei muutosta)
Reiden ympärys: 60 senttiä (ei muutosta)
Rinnan ympärys: 92 senttiä (ei muutosta)
Rinnan alta: 80 senttiä (ei muutosta)
Vyötärön ympärys: 76 senttiä (ei muutosta)
Navan kohdalta: 89 senttiä (ei muutosta)

Jos mietitään muutosta kokonaisuutena, niin tulokset olisivat tällaiset laskettuna tämän aamun painolla eli 70,5 kg:

Paino: -5,4 kg
Hauiksen ympärys: - 1,5 senttiä
Lantion ympärys: - 6 senttiä
Reiden ympärys: - 3 senttiä
Rinnan ympärys: - 6 senttiä
Vyötärön ympärys: - 9 senttiä

Melkoinen muutos on siis jo tapahtunut ja vielä olisi virallista valmennusta jäljellä 5 viikkoa. Nämä viimeiset viikot aion noudattaa erittäin vähähiilihydraattista ruokavaliota ja tehdä kaikki treenit extratehoilla ja otan näistä viikoista irti kaiken mikä lähtee. Kun BC loppuu virallisesti, aion silti jatkaa ruokavalion noudattamista ja olemmekin puhuneet mieheni kanssa, että voimme pitää ateriarungon arkena melko samana kuin nytkin. Se antaa jatkossa viikonloppuna hieman tilaa herkuttelulle ja sille, että voi ottaa hieman rennommin. Ensin haluan kuitenkin vielä karistella ylimääräistä rasvaa ja kehittää lihaskuntoa. 
  1. Hyvin se lähtee! Ikuisuuspulma on se, kun lähtee tasaisesti pois pudotessaan ja kiinteytyessään -eikä niistä ongelmakohdista tietysti ikinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä todettu, ettei mun jenkkikset katoa edes silloin vaikka kaikki muu olisi kadonnut. Eniten mua ehkä rassaa tällä hetkellä käsivarret, kun ne eivät ole kaventuneet enää käytännössä ollenkaan.

      Poista

Designed by FlexyCreatives