K-Beauty-tuotteita Bearelilta

Yhteistyössä: Bearel / Tuotteet saatu näkyvyyttä vastaan

Korealainen kosmetiikka on ollut viime vuosina kovassa huudossa enkä ihmettele yhtään. Tutustuin itse korealaiseen kosmetiikkaan ensimmäisen kerran vasta pari vuotta sitten, mutta kokeiltuani vakuutuin siitä heti. Olen käyttänyt paljon mm. Kocostarin tuotteita ja tällä merkillä onkin parhaat jalkojen kuorintasukat sekä käsiin tarkoitetut superkosteuttavat hanskat.

Sain ennen I love me-messuja hieman tuotteita testiin Bearelilta, joka on korealaisen kosmetiikan myyntiin keskittyvä verkkokauppa. Bearelin valikoimaan kuuluu tarkkaan valittuja brändejä ja tuotteita, ja valikoimaa uudistetaan säännöllisesti. Bearelin tavoitteena on tuoda korealainen kosmetiikka lähemmäs suomalaista kuluttajaa ja lisätä tietoisuutta korealaisesta kosmetiikasta. Valikoima koostuu tällä hetkellä jo yli kymmenestä tuotemerkistä, joita ovat mm. MIZON, Coxir ja The Skin House

MIZON

Mizon on itselleni merkeistä suht uusi tuttavuus, vaikka olenkin kuullut nimen aikaisemmin. Mizon tunnetaan parhaiten sen poikkeuksellisen korkeasta laadusta ja innovatiivisista tuotteista. Brändillä on yli 15 patenttia, jotka kertovat sen edistyksellisyydestä ja pyrkimyksestä valmistaa parhaimpia ja tehokkaimpia tuotteita. 

Sain Mizonilta testiin kaksi kangasnaamiota sekä Pimple Patcheja eli tuttavallisemmin finnilaastareita. Finnilaastarit hoitavat näppylöitä ja rauhoittavat tulehdusta yön aikana. Laastarit poistavat talia ja suojaavat finnejä bakteereilta. Kangasnaamioista sain testiin kiinteyttävän Enjoy Vital-up-naamion sekä silottavan Joyful time-naamion. Kangasnaamio sopii käytettäväksi noin kerran viikossa osana ihonhoitorutiinia. Olen itse käyttänyt naamioita nyt aina viikonloppuisin osana omaa rentoutumishetkeäni. Taapero ei oikein ymmärrä naamioiden päälle ja ymmärrän kyllä hyvin, miksi näytän etenkin kangasnaamion kanssa hieman kummalta. Naamion jälkeen kasvojen iho tuntuu aina selkeästi paremmalta ja onneksi voitin myös omat ennakkoluulot kangasnaamioita kohtaan ja olen nykyään näiden säännöllinen käyttäjä. 

The Skin House

The Skin Houselta sain testiin Marine Bounce-yönaamion, joka on nimensä mukaisesti yöllä käytettävä kasvonaamio. Yönaamio varmistaa yön aikana ihon palautumisen kosteutetuksi ja ravituksi. Naamion luvataan ylläpitävän ihon nuorekkuutta. Merileväuute stimuloi ihon omaa kollageenin tuotantoa ja rauhoittaa ihoärsytystä.

MIZON

Sain Mizonilta testiin myös BB-voiteen sekä huulivoiteen. Talvi tekee itselläni pahiten tuhoja otsan lisäksi juuri huuliin. Huulivoidetta en löytänyt tähän hätään Bearelin verkkokaupasta, mutta Watermax Moisture BB-voiteen löydät täältä. Watermax Moisture BB-voiteessa on pehmeä ja kasvojen ihoa kosteuttava koostumus. Kevyen lopputuloksen antava BB-voide tuntuu ennemmin raikkaalta ja kosteuttavalta hoitonesteeltä, kuin meikiltä. BB-voide kaunistaa nimensä mukaisesti ihoa ja sen sävyä samalla hoitaen ja suojaten sitä. Olen aikaisemminkin käyttänyt BB-voiteita aiemmista ennakkoluuloista huolimatta. Kasvoni punottavat herkästi pakkasella ja olen aikaisemmin turvautunut mahdollisimman peittäviin meikkivoiteisiin. BB-voide kuitenkin korjaa ihon sävyä luonnollisesti ei muodosta kasvolle epäluonnollista naamiota.

FRUDIA

Frudia oli itselleni uusi tuttavuus ja sain Bearelilta muutaman Frudian kangasnaamion testiin. Kuten jo tekstissä ylempänä mainitsin, käytän nykyisin kangasnaamioita kerran viikossa itseni hemmotteluun ja ihonhoitoon tehokosteuttajana. Nämä Frudian naamiot kosteuttavat ja hoitavat ihoa hedelmäuutteiden avulla. 

HOLIKA HOLIKA

Viimeinen esittelyyn pääsevä brändi on nimeltään Holika Holika, joka on myös aiemmin itselleni ainoastaan nimeltään tuttu. En ole tämän brändin tuotteita aiemmin kokeillut, mutta etenkin Pig Nose-mustapään poistosetti vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Jos jotain inhoan niin mustapäitä juuri nenänpielissä ja rakastankin erilaisia mustapäänpoistolappuja- ja naamioita. Tein juuri viikonloppuna mustapään poiston Garnierin naamiolla, joten Pig Clearin kokeilu saa odottaa ensi viikonloppuun. Kyseessä on kolmiosainen setti, joka on yksi Holika Holikan suosituimmista tuotteista. Setin ensimmäinen nenälaastari avaa ihohuokosia ja valmistelee ne puhdistusta varten. Toisen vaiheen mustapäälaastari poistaa nenästä epäpuhtaudet ja mustapäät. Kolmannen vaiheen naamio viimeistelee nenähoidon supistamalla ihohuokoset pienemmiksi. Kuulostaa siis erittäin lupaavalta!

Toinen Holika Holikan testituotteista monien näytteiden lisäksi on Oil Control Tool-öljynpoistolaput. Näillä lapuilla ihosta pitäisi saada poistettua ylimääräinen rasvaisuus ja kiilto iholta. Oma ihoni rasvoittuu herkästi etenkin nenän päästä sekä otsalta, joten toivottavasti nämä tuovat quick-fixin siihen ongelmaan!

Bearel on myös mukana viikonloppuna I love me-messuilla ja heillä on huikeita messutarjouksia osastollaan, jonka löydät paikalta 6a80! Messuilla tarjouksessa on mm. Mizonin Joyful time-kangasnaamiot 10 kpl / 10 euroa, The Skin Housen Silmänalusnaamiot 60 kpl / 15 euroa sekä Coxirin Green Tea pH Clear Cleanser 10 eurolla. Bearel jakaa myös perjantaina ja lauantaina 20 ensimmäiselle asiakkaalle 20 euron arvoiset tuotekassit, joten kannattaa olla nopea <3 Jaossa on myös paljon erilaisia testereitä!

Muista myös osallistua I love me-messulippujen arvontaan Instagram-tililläni @pinxedful. Pidä kiirettä, sillä arvonta päättyy huomenna keskiviikkona klo 21! Nähdäänkö messuilla? :) 
  1. Kuullostaa kivalta! Mulla on Mizonilta ollut tuo ylimmän kuvan maski, tulikohan jossakin betessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voi olla! Mulla oli mun mielestä joku sininen Mizonilta.

      Poista

Designed by FlexyCreatives