Viikon kuulumiset ja kohokohdat

Kuluneen viikon paras: 
Tällä viikolla ilahdutti erityisesti kauniiksi muuttunut luonto. Pidän kaikista vuodenajoista ja odotinkin syksyn alkamista innolla. On ollut ihana ulkoilla kauniissa ja raikkaassa syysilmassa etenkin nyt, kun luonto antaa jälleen parastaan!

Kuluneen viikon huonoin:
Tämä menee oikeastaan edelliselle viikolle, mutta intialaisten työkaverieni palaaminen takaisin Intiaan viime lauantaina tuntui ikävältä. He ehtivät viettää täällä kuukauden ja ehdin tottua siihen, että he olivat toimistolla kanssamme. Opin paljon uutta Intian kulttuurista ja haluan ehdottomasti tulevaisuudessa päästä käymään Intiassa.

Tänään aion: 
Relata prinsessan kanssa ja viettää tyttöjen iltaa.

Viikonloppuna suunnitelmissa: 
Perheemme isäntä on laneilla kavereidensa kanssa ja olemme perinteisesti käyneet aina kirpparilla silloin prinsessan kanssa. Viime aikoina olemme kyllä kirppistelleet niin paljon, että tämän viikonlopun käynti olisi ehkä syytä jättää väliin.

Viikon ruoka: 
Siirryin jälleen tällä viikolla noudattamaan erittäin vähähiilihydraattista ruokavaliota, joten se tarkoittaa arjessa melko usein suht samaa ruokaa eli jauhelihaa tomaattikastikkeella ja pastalla. Tarkoituksena oli kuitenkin kokata uunifetapastaa Bikini Challengen tapaan vielä tänään.

Päivän fiilis:
Erittäin rento! Viikon velvollisuudet on hoidettu ja nyt viikonloppuna voi vain keskittyä ottamaan rennosti.

Viikon treenit:
Tällä viikolla olen ehtinyt treenata jo 4 kertaa. Maanantaina sekä eilen tein Leg burn-nimisen jalkatreenin, tiistaina kävimme ulkoilemassa ja torstaina viiletin kaksi tuntia Megazonessa. Loukkasin zonessa hieman nilkkaani, joten nyt loppuviikosta juokseminen on pannassa. Onneksi tällä kertaa ei käynyt pahemmin!

Viikon hankinta:
Tulipahan tuossa ennakkotilattua uusi iPad, jonka toimitusta parhaillaan odottelen. Minun tuurillani en saa sitä vielä hetkeen, sillä padit olivat tietysti loppuneet DNA:n varastolta.

Kuluneen viikon ajatus:
Tällä viikolla olen ajatellut paljon säästämistä ja nimenomaan yhteen tiettyyn asiaan - nimittäin Carbon-samppanjapulloon. Seuraan tiiviisti Formulaa ja haluan joskus ehdottomasti maistaa Carbonia. Carbon on kuitenkin sen hintaluokan tavaraa, että ihan noin vain en marssi Alkoon sitä ostamaan. Yksi pullollinen Carbon-samppanjaa maksaa nimittäin 229 euroa, mutta suunnitelmanani on säästää pulloon pikkuhiljaa sellaisilla asioilla, joihin olisin muutoin käyttänyt rahat. Esimerkkinä tästä vaikkapa yksi säästetty bussilipun hinta 2,80 euroa, jonka säästin Samin ja Eveliinan hakiessa minut yritykseni juhlista.

Viikon asu:
Tällä viikolla olen etäillyt erityisen paljon, joten harvemmin on tullut käytettyä mitään "oikeita vaattetita". Keskiviikko oli tämän viikon ainoa lähipäivä ja silloinkaan ei tullut otettua asukuvia.
 1. Syksyinen ilma on kyllä ihan parhaimmillaan heti aamusta! Ootko tehny postausta kirppislöydöistä? Niistä ois kiinnostava lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo just eilen itseasiassa postasin uusimmista löydöistä :) Me ollaan just myös lähdössä kumminkin kirpparille, joten kohta varmaan postaus jos toinenkin taas luettavissa 🙈

   Poista
 2. Ihanat kuvat, varsinkin tuo alempi kuva ihana kun puun varjot pidentävät sitä. Pitäisi itsekin kuvailla vielä nyt kun on värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Jep, pitäisi käydä tekemässä kunnon kävelyreissu aurinkoisella ilmalla Kirkonkylänkoskella. Siellä on just nyt todella kaunista!

   Poista

Designed by FlexyCreatives