Blogi 5 vuotta!

Blogini täytti perjantaina 5 vuotta, joten onhan tätä syytä juhlia! Bloggaamista on takana kokonaisuudessaan noin 8,5 vuotta, joka on ihan älyttömän pitkä aika. Bloggaamisen aloitin ollessani pitkällä sairauslomalla tylsyyteeni, joten edelleen on ilmeisesti yhtä tylsää kuin silloin ;D En olisi ikinä uskonut, että tästä muodostuu näin iso juttu elämääni. Kun perustin blogini, en tavoitellut suosiota ja kirjoitin täysin omaksi ilokseni. Tätä teen edelleen ja täytyy myös myöntää, että onneksi olen pitänyt tätä julkista päiväkirjaa näin pitkään, sillä on mukava lukea myös omia kuulumisia vuosien takaa, sillä iso osa olisi muuten unohtunut.

Bloggaaminen oli todella erilaista silloin yli 8 vuotta sitten ja myös 5 vuotta sitten olin aivan eri tilanteessa kuin nyt. Opiskelin vielä AMKissa ja työstin oppariani. Lisäksi asuimme vielä Espoossa ja työskentelin S-Marketissa, jossa muuten aloitin vakkarityöt 4.10.2004 eli olin silloin 16-vuotias ja juuri aloittanut lukion. Työelämässä olen ehtinyt siis olla jo yli 15 vuotta!
"Hei kaikille! Olen nyt tässä syksyn edetessä tuskaillut entistä enemmän kahden blogin loukussa ja päätin vihdoin, että nyt on aika joko lopettaa toisen pitäminen tai sitten yhdistää blogit. Koska en halua lopettaa kirjoittamista varsinaisesti kummastakaan aiheesta, päädyin yhdistämiseen. Tiedän, että aikaisemmilla blogeillani on ollut hieman eri lukijakunta, sillä I wait for no manin puolella on keskitytty pääosin muuhun elämään ja tyyli- sekä sisustusjuttuihin kun taas Fashionable Fitness Friends on ollut vain treenijuttuihin keskittynyt blogi. "

5 vuotta sitten yhdistin kaksi aikaisempaa blogiani ja tämä blogi saikin nimekseen Fun, fitness and fashion. Nimi tulee täysin siitä, että koin sen silloin kuvaavan blogiani hyvin ja sitä se taitaa tehdä edelleen. Tässä blogissa kun keskitytään kaikkeen hauskaan, välillä myös siihen kuntoilupuoleen sekä muotiin. Välillä olen ollut hieman katuvainen tästä nimestä, mutta en toisaalta ole keksinyt tilalle kuvaavampaakaan nimeä, joten tällä mennään. Blogi käväisi välillä myös Nouwin blogiportaalissa, mutta pääasiassa jatkuvien teknisten ongelmien vuoksi päädyin takaisin Bloggeriin.
"Kuka minä sitten olen?

Blogin takana on 26-vuotias tyttö, joka on sekoitus naisellisuutta, nörtteyttä sekä urheilullisuutta. Elämässäni harrastukset ovat osittain yhdistyneet työksi, sillä työskentelen Personal Trainerina sekä myös vielä toistaiseksi kaupan tätinä. Tänään muuten tuleekin kaupan täteilyä jo 10 vuotta täyteen, lienee siis syytä juhlia! Koulutukseltani olen opinnäytetyötä vaille valmis it-tradenomi ja oppari onkin työn alla. Kyllä se valmistuu hitaasti sekä varmasti."

Nykyään olen 31-vuotias, joka on edelleen sekoitus naisellisuutta ja nörtteyttä. Urheilullisuus on noista ajoista hieman vähentynyt, vaikka treeni onkin nykyään taas iso osa arkea. Personal trainerin hommat jätin jo seuraavana keväänä kuten myös kaupdan tädin hommat yli 11 vuoden uran jälkeen. Sain opparini valmiiksi ja hyväksytyksi, joten valmistuin Laurea-ammattikorkeakoulusta jouluna 2014. Keväällä 2015 sain nykyisen työni, jossa olen viihtynyt nyt yli 4 vuotta. Seurustelin tuolloin myös mieheni kanssa ja nykyään olemme olleet naimisissa hieman yli 2 vuotta ja meillä on 2,5-vuotias tytär.
"Vapaa-aikani kuluu pääosin salin puolella sekä tietokoneella tulee pelailtua melko paljon. Tällä hetkellä pelaaminen on pannassa, sillä World of Warcraftin pelaaminen ei jatku, ennenkuin opparissa on 10 sivua tekstiä. Aiemmin pelasin ainoastaan Counter Strikeä, mutta myöhemmin siirryin mieheni yllyttämänä tosiaan wowin pariin."

Vapaa-ajallani en ehdi enää pelaamaan, mutta eSportsia tulee seurattua aktiivisesti. WoW on unohtunut ihan täysin, mutta CS:GO on edelleen erittäin mielenkiintoinen laji seurata. Haaveilen joskus myös pääseväni katsomaan majoreita. 

"Blogissani tullaan jatkossa varmasti käsittelemään sisustusta, sillä näin syksyisin ainakin omalla kohdallani sisustus-sekä pesänrakennusviettini on suurimmillaan. Kotona oleilu onkin ihanaa vastapainoa rankalle kahden työn sävyttämälle arjelle ja kodin onkin oltava se paikka rauhoittumiselle."

Onneksi en tee enää kahta työtä, se on sanottava! Tosin kyllähän tämä bloggaaminen välillä käy työstä, vaikka teenkin tätä harrastuksena. Sisustaminen on edelleen kiva juttu ja etenkin oman ensi-asunnon ja kodin ostamisen jälkeen sisustusvimma ei ole yhtään ainakaan helpottanut. Lisäksi syksy on ainakin itselleni se paras aika kotoilla ja rakentaa pesää meidän perheelle.

Nämä lainaukset olivat siis peräisin tämän blogin ensimmäisestä postauksesta, jonka julkaisin 4.10.2015. Muutama asia on muuttunut siitä, mutta melko sama tyyppi täällä edelleen kirjoittelee :) Voisin järjestää juhlan kunniaksi pari arvontaa, joten pysyhän kuulolla! Arvontaan on myös tulossa lisää I love me-pääsylippuja 💖

 1. Paljon onnea blogillesi, viisi on mainio ikä :) Ja paljon ehtinyt tapahtua tässä välissä sitten blogin perustamisen.

  VastaaPoista
 2. Mä en muista milloin oltiin samalla reissulla, mutta on ollut ilo lukea sun blogia ja näin tutustunut eri aiheisiin mm bette box ja treenaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heini! :) Me oltiin Kreikassa muistaakseni Halkidikilla ja vuosihan oli ööööö, noh siitä on liian kauan, että muistaisin! :D Olit kuitenkin matkoilla sun äitin kanssa ja mulla oli Suvi matkakumppanina. Kyllähän siitä varmaan joku lähemmäs 10 vuotta ellei jo ylikin ole!

   Poista
 3. Onnea blogille! Mullakin ois vanha blogi ollut jo 4 vuotta mutta nyt uusi alku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä sitä itse kukin tarvii uusia alkuja ja sitä omatkin blogit kaipasi 5 vuotta sitten.

   Poista

Designed by FlexyCreatives