Viikon parhaat jutut

Kuluneen viikon paras: 
Miten minusta tuntuu, että sanon tähän joka viikko sen, että viikonloppu on viikon paras juttu? Töissä on kuitenkin tällä(kin) viikolla ollut niin stressaavaa ja haipakkaa, että olen siitäkin syystä aivan poikki. Maanantaina ja tiistaina purin ärsytystäni tehokkaalla treenillä ja varmaan tänään on tehtävä sama.

Kuluneen viikon huonoin:
Alkanut syysväsymys. Pyrin nukkumaan yli 8 tuntia joka yö, mutta silti jokaisena aamuna olen herännyt suht väsyneenä. Syön myös terveellisesti ja monipuolisesti sekä otan myös vitamiineja päivittäin, joten tämän on pakko varmaan johtua sitten syksystä ja vähenevästä valosta.

Tänään aion: 
Ottaa rennosti ja lukea Camilla Läckbergin Saarnaajaa, jonka ostin e-kirjana Elisa Kirjasta itselleni. Uusi iPad on päässyt nyt tehokäyttöön kirjoja lukiessa sekä sillä on ollut ihanaa selailla myös blogeja. 

Viikonloppuna suunnitelmissa: 
Tälle viikonlopulle meillä ei ole erityisiä suunnitelmia, mutta haaveilin kirpparireissusta pitkästä aikaa. Meidän pitäisi käydä myös Ikeassa hakemassa taaperon huoneeseen uusi pöytä ja tuoli, jotta hän voi piirtää ja askarralla myös omassa huoneessaan. Aion myös alkaa fiilistelemään kunnolla tulevaa joulua, sillä kun katselimme eilen jouluisia kuvia töissä, minulle tuli tunne, että olen joulun kanssa jotenkin myöhässä. Ja joo, tiedetään, että on vasta lokakuu! :D
Viikon ruoka: 
Kävin tällä kertaa kaksi kertaa ulkona lounaalla ja molemmilla kerroilla hain läheisestä Factorystä salaattia. Niin hyvää!

Päivän fiilis:
Väsynyt ja lisäksi ärsyttää, kun ulkona on todella harmaata. En tykkää!

Viikon treenit:
Tällä viikolla olen ehtinyt toistaiseksi tehdä vasta kaksi treeniä. Maanantaina kävin pitkästä aikaa lenkillä ja juoksu kulkikin hyvin.

Viikon hankinta:
Tällä viikolla en ole ostanut mitään, mutta tänään aion avata vihdoin Nordnettiin itselleni käyttäjätilin ja alkaa säästämään Superrahastoon.

Kuluneen viikon ajatus:
Tällä viikolla olen haaveillut paljon tulevasta lomamatkastamme Kanarialle. Lomahaaveilua on edesauttanut kovasti tuo harmaus ja myös se, että TJäreborgin Instassa Kanaria on ollut viikon kohteena. On ollut kiva seurata tuttuja maisemia ja odotan lomaa kyllä niin kovasti.
Viikon asu:
Tällä viikolla kävin toimistolla vain pari kertaa, joten asuja ei tullut juurikaan kuvattua. Otin kuitenkin Ted Bakerin trenssini käyttöön ja olen käyttänyt myös korollisia saapikkaita. En yleensä tykkää käyttää korollisia kenkiä, sillä niillä ei voi kävellä kovinkaan vauhdikkaasti ja se ärsyttää minua suuresti! :D Innostuin eilen käyttämään myös mekkoa töissä juurikin korollisten saapikkaiden innostamana.

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives