Ihania kirppislöytöjä

Kävin viime viikonloppuna jälleen meidän lempikirpparillamme ostoksilla ystäväni kanssa ja Suutarilan kirppis tarjosi tälläkin kertaa parastaan. Lähikirpparimme on niin hyvä tarjonnaltaan, että minulla ei ole tarvetta katsella vaatteita uutena itselleni eikä prinsessallekaan. Tällä kertaa löysimme mm. neidille uuden toppapuvun erittäin edullisesti sekä itselleni myös muutaman uutuuden vaatekaappiin. Vastapainoksi olen kuvannut meidän vanhoja vaatteitamme myyntiin Vähänkätetty-nettikirpparille ja myyntiin onkin lähdössä jälleen liki 30 vaatetta.

Tällä kertaa löysimme minulle mm. kauniin vaaleanpunaisen sifonkipuseron, valkoisen neuleen sekä tummansinisen mekon. Prinsessalle löysimme talveksi Reima-tecin toppapuvun murto-osalla uuden hinnasta ja lisäksi löysin ison pinon Gantin astioita.
Nämä vaatteet ostin itselleni kirpparilta ja kaikki maksoivat yhteensä 7,5 euroa. Vaaleanpunainen paita maksoi 3 euroa, valkoinen Vilan neule 2 euroa ja tummansininen trikoomekko 2,5 euroa. Olen viime aikoina ostanut vaatekaappiini pääasiassa näitä kolmea väriä, jotta kaikki vaatteet olisivat mahdollisimman helposti yhdisteltävissä keskenään. Tykkään myös erityisesti juuri näistä väreistä ja vaaleanpunainen onkin ollut nyt väreistä mieluisin jo pitkään. Teininäkin koin vahvan vaaleanpunaisen kauden, mutta tällä hetkellä väri tuntuu jääneen osaksi vaatekaappiani pysyvästi ja töissäkin moni yhdistää minut vaaleanpunaiseen. Onhan tuo toki tottakin!
Prinsessalle löysimme tämän Reima-tecin haalarin talveksi ihan pilkkahintaan jos verrataan uuden hintaan. Meille tämä haalari maksoi 5 euroa, kun uusi maksoi viime talvena Prismassa noin 129euroa. Vaikka Reiman vaatteet ovatkin laadukkaita, itselleni yli 100 euroa haalarista on liian paljon ja osa haalareista voi olla vielä huomattavastikin kalliimpia. Jouduimme ostamaan Eveliinalle viime talvena kaksi toppapukua ja voi apua, jos olisin joutunut maksamaan niistä 250 euroa. 

Nämä ihanat kaksi juhlamekkoa löysivät tiensä prinsessan kaappiin. Ylempi suloinen Nathalie Lété x H&M-mekko maksoi 5 euroa. Mekko on vielä hieman iso neidille, sillä se on kokoa 104cm, mutta en vain raaskinut jättää sitä ostamatta. Tummansininen röyhelömekko on myös H&M mallistosta ja tästä maksoimme 2,5 euroa. Päiväkodin kuvaukset ovat jälleen ensi kuussa ja tässä olisi potentiaalinen mekko tämän vuoden kuvauksiin. Kaksissa viime kuvauksissa neiti on puettu vaaleanpunaiseen, joten ehkä olisi aika kokeilla jotain muuta!

Sellaisia ostoksia teimme viime viikonloppuna jälleen! Tällä viikolla olen käynyt tosiaan meidän kaapit läpi ja myyntiin on tällä hetkellä lähdössä jälleen yli 40 vaatetta. Onneksi kaapit alkavat vihdoin olemaan ojennuksessa ja vaatteita on lähtenyt myyntiin reilusti näitä uusia enemmän. 

Mitkä on teidän lempparikirpparit ja mitä tykkäsitte näistä löydöistä?
 1. Minä nyt pidän tummista väreistä, synkiö kun olen. Mutta muuten. Voisin hyvin käyttää ostamiasi paitoja. Nättejä ja naisellisia. Varmasti tyttösikin tykkää uusista mekoistaan, joissa näyttää söpöltä. :)

  Asun itse Kotkassa. Siinä mielessä Kirpputori Karhula on paras että siellä on vanhoja huonekaluja ja astioita. Haminan Taccin tilat taas ovat miellyttävän valoisat. Se mistä teen löytöjä, riippuu kuitenkin puhtaasti tuurista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaiselle on oma värinsä! :) Toisille tummaa ja toisille vaaleanpunaista. Varmasti prinsessa tykkää mekoistaan, etenkin kun pieni prinsessavaihe on ilmeisesti alkamassa!

   Oi, kuulostaapa hyviltä nuo omat suosikkisi ja kyllä, tuuristahan kirppistelyn löydötkin riippuu. Meidän lähikirpparilla on onneksi lähes aina hyvä tarjonta ja löytöjä on helppo tehdä. Me myös käymme sen verran usein, joten valikoima tulee tsekattua jatkuvasti.

   Kiitos paljon kommentistasi! :)

   Poista
 2. Nyt kun muutto on ohi niin on pakko mennä käymään suutarilan kirppiksellä myös itse etsimässä näitä sun löytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti suosittelen! Mun olis ehkä syytä pitää vähän taukoa :D

   Poista

Designed by FlexyCreatives