FitFarm Bikini Challenge: Tulokset 6 viikon jälkeen

Kuudes viikko sujahti ohi yhdessä hujauksessa ja enää olisi sitten viimeiset 4 viikkoa jäljellä yhteensä 29 viikon rypistyksestä. Viime viikolla päätin aloittaa viimeisen loppukirin tähän elämäntapamuutokseen ja pudotin lähes kaikki hiilarit pois. Voi siis olla, että tästä hetkestä neljän viikon päästä olo voi olla aika sippi ja väsynyt, mutta kaikki on nyt annettava vielä tälle projektille. Toki homma jatkuu jatkossakin ihan samalla tavalla kuin nyt, mutta hyvin todennäköisesti hyppään pois valmennuskelkasta ellen onnistu saamaan vielä seuraavaa valmennusta muutoskuvillani, mitä kovasti tietysti toivon. 

Tällä viikolla ruokavalion ja treenien noudattaminen sujui hyvin, vaikka sunnuntaina tulikin tilattua siipiä. Energiaa treeneihin oli jälleen ihan eri tavalla lepoviikon jälkeen ja uudistuneet kotitreenit saivatkin lihakset jälleen kipeiksi. Ihastuin erityisesti Leg Burn-nimiseen treeniin, joka saa nimensä mukaisesti kovan poltteen jalkoihin. Treeni ei ole kovin pitkäkestoinen, mutta se kyllä ottaa luulot pois. Tapani mukaan aliarvioin treenin etukäteen ja "kärsin" treenin vaikutuksista muutaman päivän. Sen verran siihen kuitenkin ihastuin kyseiseen treeniin, että tein sen viimeksi eilen jälleen uudelleen uusilla päivityksillä. Nyt sitten vain odotellaan fiiliksiä ja tuntemuksia!
Tilanne 1.10.2019

Paino: 70,3 kiloa (-1 kilo)
Hauiksen ympärys: 30,5 senttiä (ei muutosta)
Lantion ympärys: 99 senttiä (ei muutosta)
Reiden ympärys: 59 senttiä (- 1 sentti)
Rinnan ympärys: 90 senttiä (- 2 senttiä)
Rinnan alta: 78 senttiä (- 2 senttiä)
Vyötärön ympärys: 76 senttiä (ei muutosta)
Navan kohdalta: 89 senttiä (ei muutosta)

Tällä viikolla paino lähti jälleen laskusuuntaan ja senttejä alkoi jälleen karista. Muutos on hieman junnannut paikoillaan viimeiset viikot, mihin on toki varmasti vaikuttanut mm. hääpäivän herkuttelut sekä toki tankkauspäivä. Näistä en tosin ota mitään stressiä ja se onkin ollut yksi tämän valmennuksen tavoitteista. Dieetillä otetaan tiukasti, mutta nämä suuret jo ennakkoon tiedossa olleet juhlapäivät olen antanut itselleni täysin anteeksi, kuten minusta kuuluukin tehdä. 

Nämä viimeiset viikot aion tosiaan tsempata täysillä ja toivottavasti ehdin vielä saamaan kunnon loppukirin aikaiseksi. Aion edelleen keskittyä treeneissä extrana vatsalihaksiin sekä pakaroihin. Aion myös jatkaa lenkkeilyä, sillä pystyin juuri ennen lepoviikkoa vihdoin alittamaan tavoitteekseni asettamani 20 minuutin aikarajan vakiolenkilläni. 
  1. Mä oon nyt pitänyt salitaukoa aika pitkään (kaksi viikkoa) mutta kävin toissapäivänä salilla yllättämässä itseni. Oon saanut pysyttyä hyvin mun pienentämässäni painossa, mutta haluan vielä pari kiloa veks :) Lenkkeily varmasti olisi tehokkain ruuan lisäksi ottaa nyt mukaan, kun sali tuli irtisanottua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo lenkkeily on tehokasta ja kotonakin saa tehtyä kovia treenejä kehonpainolla ja kahvakuulilla! Sali on toki tehokkain kehonmuokkaamisessa, mutta oon huomannu, että jalat on saanu selkeästi muotoa kotitreeneilläkin :) Tällä viikolla paino on taas alkanu tippua oikein urakalla!

      Poista

Designed by FlexyCreatives