Kosmetiikkakorneri: Testissä Flora & Curlin hiustenhoitotuotteet

Sain tovi sitten testiin Koreina Shopilta Flora & Curlin hiustenhoitotuotteita, joita en ollut kokeillut itse aiemmin. Lähes kaikki Flora & Curlin tuotteet ovat Curly girl methodin mukaisia, joskaan itselläni ei ole mahdollisuutta kokeilla metodia omaan hiukseeni, sillä se on liian suora siihen. Nämä testaamani tuotteet sopivat kuitenkin myös suoralle hiukselle.

"Flora & Curl on englantilainen hiustuotesarja, joka on kehitetty erityisesti laineikkaille ja kiharille hiuksille. Osa tuotteista sopii myös suoran hiuksen hellävaraiseen hoitoon.

Flora & Curlin tavoitteena on tehdä hiustenhoidosta hemmotteluhetkeen ja kannustaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sen vuoksi tuotteissa käytetään tehokkaasti kosteuttavia kasveista, yrteistä ja hedelmistä saatavia raaka-aineita, jotka jättävät jälkeensä myös ihanan tuoksun.

Tuotteet ovat eläinkokeettomia, täysin luonnollisia ja osa niistä on myös vegaanisia.

Flower Garden -muotoilevaa hiusvoidetta lukuunottamatta kaikki tuotteet ovat myös Curly Girl -hyväksyttyjä."

Oma suosikkini oli näistä ehdottomasti African sitrus bloom superfruit shampoo ihanan tuoksunsa ja koostumuksensa ansiosta. Tämä shampoo puhdistaa lian hiuksista ja päänahasta tehokkaasti jättäen hiuksiin hennon sitruksen tuoksun. Shampoo sopii myös erinomaisesti kiharalle hiukselle, mutta myös suoralle. Ostaisin tätä uudestaan juuri hyvän tuoksunsa vuoksi, vaikka olenkin vannoutunut L'Oreal Dream Length-sarjan käyttäjä.

Toinen suosikkini oli Jasmine oasis Hydrating hair mist- kosteuttava hiussuihke, joka lupaa jättää hyvästit kuiville ja hauraille hiuksille. Flora & Curl Jasmine Oasis -kosteuttava hiussuihke antaa pika-avun kosteutta kaipaaville hiuksille täysin luonnollisilla ainesosilla. Olemme käyttäneet tätä molemmat Eveliinan kanssa ja kummankin hiukset ovat saaneet kaivattua lisäkosteutusta suihkeesta. Tätä on ollut helppo käyttää taaperon hiustenhoitoon, joka ei aina malta käyttää hiusnaamiota.

Suihkeen aktiiviaineet ovat peräisin kasveista. Ruusuvesi, aloe vera, jasmiini- ja laventeliuute sekä santelipuu toimivat hiusten tehokosteuttajina. Muutama suihkaus tekee hiuksista välittömästi pehmeämmät ja sileämmät.Tuote on suunniteltu erityisesti laineikkaille ja kiharille hiuksille, mutta kevyen koostumuksensa vuoksi sitä voidaan käyttää myös suorien hiusten hellään hoitoon. Tämä suihke kuuluu pehmeiden, terveiden kiharoiden jokapäiväiseen rutiiniin.

Tuote sopii myös kiharoiden hiusten freesaamiseen. Toisin kuin hanavesi, Flora & Curl Jasmine Oasis -hiussuihke ei sisällä putkistoista liuenneita metalleja, jotka voivat saada hiukset tuntumaan kuivilta. Tuote ei myöskään kerrostu hiukseen epätoivotulla tavalla. Tuotetta pakkauksessa 250 ml.
Testasin myös African Citrus Superfruit-hiusöljyä, joka on täydellinen apu hiusten ja hiuspohjan kuivuuteen. Tämä 10 kasviperäisen öljyn sekoitus auttaa ravitsemaan haaroittuneita latvoja, kesyttää pörröiset hiukset, suojaa vaurioilta ja lisää kiiltoa. Voit käyttää öljyä myös tehohoitona kuivalle hiuspohjalle.

African Citrus Superfruit on täynnä hedelmistä, kuten mandariinista, papaijasta, avocadosta ja vesimelonista saatuja öljyjä, jotka auttaman kiharoita sitomaan kosteutta. Öljy luo hiuksiin näkymättömän ja suojaavan kerroksen, joka ei tunnu rasvaiselta.

Myös Samin sisko testasi tätä ja kommentoi näin: "Ihana sitruksen tuoksu ja todella riittoisa tuote. Pieni truuttaus hiuksille riitti. Tätä pitää laittaa ehdottomasti vähemmän kuin normaalia hiusöljyä. Pumppupullo on todella kätevä öljyn kannalta ja ostaisin ehkä uudelleen." Hän noudattaa Curly girl-methodia ja tykkää muutoinkin testailla paljon kosmetiikkaa. 

Viimeisin testaamani tuote oli Organic Rose & honey-hiuksiinjätettävä hoitoaine. Tästä ei valitettavasti tullut omaa suosikkiani, sillä hoitoaine veti omat latvani ihmeelliseen pörröön enkä voinut käyttää tätä. Hoitoaineen pitäisi antaa hiuksille pehmeyttä ja sileyttä sekä auttaa takkujen selvittämisessä. Hoitoaine myös kosteuttaa hiusta tehokkaasti. Jokin tässä tosiaan ei sopinut omalle hiukselleni ja annoin tämän eteenpäin Samin siskolle testiin. 

Testin jälkeen hän kommentoikin: "Selvästi tosi kosteuttavan oloinen. Tuoksu ihan ok ja suht raikas. On todella riittoisa ja tätä täytyy laittaa todella vähän, ettei hiuksista tule lähmäiset. Tuntuu todella hoitavalta, mutta jos olisi tosi hyväkuntoinen ja paksu tukka, niin ei varmaan toimisi. Toimii siis paremmin huokoisemmalla hiuksella. Auttaa selvittämään takut! En kuitenkaan ostaisi uudelleen."

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives