Ihana Sinä syyskuu 2019

Oma Ihana Sinä-kauneusboxini seikkaili tässä kuussa vaikka missä, ennen kuin sain sen käsiini, joten oma arvioini boxista tulee vasta nyt. Onnistuin onneksi pitämään sisällön itseltäni yllätyksenä ja ilahduinkin tämän kuun sisällöstä paljon! Viime kuu oli omasta mielestäni hieman huti, mutta tämä boxi oli jälleen sitä taattua Ihana Sinä-laatua. Tämä kauneusboxi on tuonut todella kaivattua vaihtelua ja kilpailua etenkin Suomen markkinoille, joita Bette Box on hallinnut viime vuodet. Toki Bette taitaa olla edelleen suosituin, mutta uskallan veikata suosion laskevan selkeästi huonontuneen laadun vuoksi. 

Kurkataas sitten, että mitä kaikkea Ihana Sinä sisälsikään nyt syyskuussa!
Tykkäsin tästä boxista jälleen kokonaisuutena, sillä boxista paljastui kiva sekoitus hieman kaikkea. Olen erityisesti tykännyt siitä, että boxista tuntuu tulevan säännöllisesti erilaisia naamioita (toisissa boxeissa kun se vakkarituote on hammastahna), joten tämä on ollut mukavaa vaihtelua. Aiemmin en ollut kovinkaan aktiivinen naamioiden käyttäjä ja taaperokin tuntuu pelkäävän äitiä silloin kun äiti koittaa kaunistautua. Tosin sheet maskit ovat kieltämättä melko pelottavan näköisiä.
Boxista löytyi kolme erilaista Eyenlipin sheet maskia:

EYENLIP Moisture Essence Mask Green Tea
Vihreä tee-kangasnaamio virkistää ja kirkastaa ihoa sekä rauhoittaa ihoärsytystä. Vihreä tee palauttaa ihon normaalin kosteustasapainon ja vähentää rasvoittuvankin ihon kiiltoa. Vihreä tee sisältää jopa 20 kertaa enemmän antioksidantteja kuin C-vitamiini. Antioksidantit ehkäisevät tulehdusten syntymistä ja solujen vanhenemista, poistavat liiallisen talin ja myrkyt, vähentävät tulehdusta ja turvotusta sekä eliminoivat juuri niitä bakteereita, joista ihon tulehdustila johtuu. Kangasnaamio sisältää myös mm. vesimelonina ja hunajaa, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa.

EYENLIP Moisture Essence Mask Sheet Snail
Etanaseerumi on tunnettu kyvystään uudistaa ihoa ja korjata sen vaurioita. Kangasnaamio sopii loistavasti hoitamaan juonteita, kuiva ihoa tai korjaamaan epäpuhtauksien jälkiä. Etanaseerumi myös rauhoittaa tulehduksia, tuhoaa bakteereja ja hoitaa ihoa. Etanaseerumi auttaa siis useisiin iho-ongelmiin. Kangasnaamio sisältää myös mm. hyaluronihappoa, joka tehokosteuttaa ihoa.

EYENLIP Moisture Essence Mask Sheet Hyaluronic Acid
Hyaluronihappo on erittäin tärkeä ainesosa iholle, sillä se kosteuttaa ihon kollageenia. Ilman hyaluronihappoa iho on kuiva ja kollageeni menettää sen kimmoisuuden. Hyaluronihappo auttaa siis ihoasi pysymään nuorekkaana ja ehkäisee ryppyjä sekä ihon veltostumista. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta, mikä tuntuu iholla välittömästi. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta sen määrä vähenee vuosi vuodelta aiheuttaen ihon kuivumista ja veltostumista. Kangasnaamio auttaa ylläpitämään ihonkosteustasapainoa ja terveyttä yllä tehden ihosta täyteläiset sekä nuorekkaamman näköisen.

Omaan korvaani etanaseerumi kuulostaa vähintäänkin oudolta ja jos en pysty Ziajan tuotteita käyttämään niissä käytetyn vuohenmaidon vuoksi, niin tässä on myös hieman samanlainen riski olemassa. Olen tietyissä asioissa erittäin ennakkoluuloinen ja joidenkin mielestä myös nirso. Täytyy siis koittaa kuitenkin testata myös tämäkin naamio!
BYBI Beauty Strawberry Booster
Bybi Beauty Strawberry Booster on 100 % kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä. Öljyseerumi on suunniteltu käytettäväksi osana päivittäistä ihonhoitorutiinia, sillä mansikansiemenöljy on erinomainen ihon pehmentäjä, parantaen erityisesti pintakuivan, kiristyvän ja herkän ihon kosteustasapainoisuutta. Strawberry Booster liukuu pehmeästi iholla ja imeytyy todella nopeasti luoden iholle herkullisen hienovaraisen vastapoimitun mansikan tuoksun. Tuloksena pehmeä, silkkinen ja ravittu iho. Sopii kuivalle, kiristävälle ja herkälle iholle. 

Käyttö: Boosteri on suunniteltu tehostamaan ihonhoitorutiinia ja sopii hyvin käytettäväksi yhdessä muiden ihonhoitotuotteitden kanss. Lisää pari tippaa Boosteria seerumin, voiteen tai balmin joukkoon ja levitä kasvoille sekä kaulalle. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää Boosteria suoraan ihollesi seerumin tapaan. Loistava jokapäiväiseen käyttöön ja sopii erinomaisesti meikkipohjan alle tuomaan silkkisen kevyttä hohtoa.

Tätä testaan enemmän kuin mielelläni ja tämä olikin tämän boksin mieluisin tuote itselleni. Talvi lähestyy kovaa vauhtia ja iho alkaa jo hiukan kärsiä kuivuudesta. Toivotaan siis tämän tuovan siihen helpotusta!
Bambu vanupuikot
Bambu on ekologinen materiaali. Se on maailman nopeimmin kasvava kasvi ja erittäin monikäyttöinen. Bambu kasvaa uudelleen siitä kohdasta, josta se on katkaistu. Yksi kasviyksilö voi tuottaa jopa 15 kilometriä bambukeppiä. Ekologiset Bambu vanupuikot on valmistettu luonnollisista materiaaleista, bambusta ja puuvillasta ja ne ovat 100 % biohajoavia.

Moni voisi ehkä pitää tätä tuotetta tylsänä ja sitähän se tavallaan vähän ehkä onkin, mutta itse arvostan ainakin erittäin suuresti, että kauneusboxissa pyritään tuomaan mukaan myös ekologisia vaihtoehtoja perinteisten muovisten tilalle. Toki koko kauneusboxi ei ole idealtaan se ekologisin, mutta tämä on silti erinomainen keino muuttaa kulutuskäyttäytymistä tarjoamalla uusia vaihtoehtoja. Toivottavasti Ihana Sinä jatkaa siis tällä linjalla!
Avril organic-ripsiväri
Avril pdentävä ripsiväri n luonnollinen ripsiväri, joka antaa pitkäkestoisen pysyvyyden. Harjaosa on täydellinen tasaiseen levittämiseen ja sen avulla ripset saavat kunnolla volyymia. Ripsiväri on luonnollisista raaka-aineista valmistettu ja Ecocert-sertifioitu. Sisältää muun muassa ripsiä hellivää öljyjä.

Tämä ripsiväri oli ehkä boxin mielenkiinnottomin tuote, sillä itse olen suosikkini jo löytänyt. Tälle etsin uuden omistajan, sillä itselläni tätä tuskin tulee edes kokeiltua. Olen jo vuosia käyttänyt Essencen ripsaria enkä ole vaihtamassa pois. Oman suosikkini valmistus lopetettiin, mutta ostin niin monta ripsaria varastoon, että ihan heti uudelle ripsivärille ei tule tarvetta.

Kokonaisarvosana: 🌟🌟🌟🌟
Tämän kuun Ihana Sinä saa arvosanakseen huikean 4/5, sillä boxi oli jälleen todella onnistunut kokonaisuus. Uskon vahvasti, että vielä sieltä se nappisuorituskin tulee! 

Mitä sinä tykkäsit syyskuun boxista?
  1. Noi k-beauty maskit on todella kivat, mä just käytin niistä yhden ja se oli taivaallisen tuoksuinen! Olisiko ollut juuri tuo hylauronic-versio.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli näistä munkin käyttämistä suosikki! :) Eilen testasin Mizonin kiinteyttävää naamiota. Se oli muuten myös tosi kiva, mutta valutti sen koko 20min kasvoilta rinnuksille :D

      Poista

Designed by FlexyCreatives