I love me 2019

I love me-messut ovat nyt takanapäin. Kävin messuilla vasta eilen kummitätini kanssa, sillä näillä messuilla riittää kävijöitä aina alkumetreiltä aivan loppuun saakka. Mielestäni sunnuntai-ilta on paras aika vierailla messuilla, sillä silloin on ehkä hitusen rauhallisempaa kuin muina päivinä. Etenkin perjantaisin messuilla tuntuu riittävän väkeä aamusta iltaan enkä erityisemmin välitä erityisestä tungoksesta. Huomasimmekin, että neljän jälkeen väkeä oli jo huomattavasti vähemmän liikkeellä, vaikka porukkaa oli siltikin paljon.

Odotin kovasti tämän vuoden messuja, mutta näin jälkikäteen on myönnettävä, että odotukset olivat ehkä liian korkealla. Messut oli järjestetty suht samalla kaavalla kuin aiemminkin, mutta jokin suurin särmä puuttui tältä vuodelta. Muoti- ja vaatepuoli oli pienempi kuin aiemmin ja lisäksi muutama aikaisemman vuoden kiva messupiste jäi puuttumaan. Oma messupiste suosikkini oli tälläkin kertaa Nordic Beauty Importin piste, johon kuuluu mm. Beauty Blenderin, Tangle Teezerin ja Kocostarin pisteet. 
Aloitimme messut juurikin Nordic Beauty Importin pisteeltä. Kummitätini sai kattavan meikkiopastuksen Beauty Blenderin käyttöön ja sellainen lähtikin kummitädilleni matkaan. Hän sai myös freesin messumeikin kasvoilleen ja edellisyön valvotut tunnit katosivat kummasti kasvoilta. Itse sain tältä pisteeltä muutamia ihania uutuuksia testiin, joista lupaan kirjoittaa vielä tarkemmin. 

Vietimme messuilla yhteensä 4,5 tuntia ja ensimmäinen tunti vierähtikin heti ensimmäisellä pisteellä. Kun siirryimme eteenpäin, kävimme tutustumassa paremmin Bearelin pisteeseen, mistä ostinkin meille 10 kangasnaamiota 10 eurolla testiin. Otin jokaista naamiota tuplat ja puolet lahjoitin kummitädilleni testiin. Hän kun ei ollut aiemmin testannut kangasnaamioita. Itse olen tykästynyt kovasti erilaisiin naamioihin ja odotankin innolla näiden Mizonin naamioiden testaamista. 

Messuilla oli myös paljon liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä pisteitä. Tällä erää meillä ei ollut sen suurempaa tarvetta tutustua eri liikuntakeskusten palveluihin, sillä itsekin treenaan nykyään pelkästään kotona. Suurin osa kuntosaleista sijaitsee juuri hieman liian kaukana kotoamme enkä pidä siitä, että salille lähtemisestä pitäisi jokaisella kerralla tehdä hieman suurempi operaatio. 

Messuilta ostin kuitenkin mukaani muutamia BC:tä tukevia tuotteita Lohilon sekä Barebellsin pisteeltä. En voinut vastustaa kiusausta ja ostin muutaman juomauutuuden Lohilolta. Ostin myös vihdoin Swedish Posturen ryhtiliivit, joita olen jo monena vuonna sovitellut messuilla. Kävimme myös Heinekenin tarjoamassa InBOdy-mittauksessa, joka tulikin aivan loistavaan saumaan. Sain tietää rasvaprosenttini sekä laitteen laskeman ideaalipainoni. Tästä kuitenkin myös myöhemmin tarkemmin!
Messuista jäi pääasiassa ihan mukava fiilis kuitenkin jälkikäteen, vaikka odotukset olivat korkeammalla. Ainoa negatiivinen kokemus oli Bearelin pisteeltä, jossa jouduin kirjaimellisesti naislauman ryntäyksen uhriksi. Naiset hyökkäsivät sellaisella voimalla tarjouskangasnaamioiden kimppuun, että jouduin tönityksi ja jäin pahasti mottiin vain itseään ajattelevien naisten keskelle. Ihan käsittämätöntä millaista käytös siinä laumassa ja hetkessä oli. Toki tarjous oli hyvä, mutta pitäisi muistaa, että maltti on valttia ja huomioida myös muut vaikka olisikin tarjoushuumassa. 

Ennen messuja puhuttiin myös paljon siitä, että messuilla oli mukana turkistarhaajia. Minunkaan mielestäni tämä ei ole ok, mutta toki on muistettava turkistarhauksenkin olevan laillinen elinkeino, joskin erittäin kyseenalainen sellainen. Itse en käytä turkiksia enkä aio ikinä niitä käyttääkään. Koen, että turkikset eivät millään lailla kuulu hyvinvointimessuille ja I love me-messut voisi olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä jättäen turkikset väliin. 

Toivoisin myös, että mikäli toinen halli on ensi vuonnakin tyhjä, messupisteet jaettaisiin suosiolla näihin kahteen halliin. Messuilla riittää kävijöitä vuodesta toiseen ja ajoittain messuilla on todella ahdasta. Tilaa Messukeskuksessa kuitenkin riittää, joten olisi toivottavaa uudistaa messuja käyttäen kaikki tila todella hyödyksi. 

Kävittekö te messuilla ja mitä piditte messuista?
 1. Mä kävin myös messuilla, mutta tosin lauantaina. Oli aivan älyttömästi porukkaa! Messut oli mun mielestä ihan kivat, mutta eivät tarjonneet itse messuina kovinkaan paljon uutta. Muutama mielenkiintoinen uutuus tosin lähti testiin, mutta siinä se :) Ainakin rahaa säästyi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että oli porukkaa liikkeellä! Mulle on nyt jäänyt tavaksi käydä sunnuntaisin, kun elättelen aina toiveita, että olisi jo hieman hiljaisempaa :D Itsellä meni poikkeuksellisen paljon rahaa messuilla, kun innostuin tuhlailemaan tapojeni vastaisesti. Samoin kummitäti innostui shoppailusta ja hänellä taisi mennäkin reippaasti yli 100 euroa.

   Poista
 2. Ensvuonna sitten, tuolla kun käy joka vuosi ni on aika kypsä kun valikoima ei vaihdu tarpeeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ehkä miettiä ens vuonna skippaamista, niin olisi sitten kivempi mennä parin vuoden päästä! Vähän sama Habitaren suhteen.

   Poista

Designed by FlexyCreatives