Tämä viikon parhaat jutut

Apua, mikä kiire tällä viikolla on ollut! Töitä on riittänyt ja lisäksi kotona on ollut paljon tehtävää. Kävin myös torstaina pitkästä aikaa yhdessä pr-tilaisuudessa, joka oli kyllä erittäin upeasti järjestetty ja sain hieman omaa aikaa ystävän kanssa. Kyseessä oli Yvette x Martina-treenivaatemalliston lanseeraus ja olimme siellä yhdessä Lauran kanssa. 
Kuluneen viikon paras: 
Tähän on ehdottomasti mainittava Yvette x Martina-malliston lanseeraustilaisuus. Saimme nähdä upean muotinäytöksen, jossa mallina toimivat kaiken ikäiset ja kokoiset naiset. Heidät oli valittu 600 hakijan joukosta esiintymään. Muotinäytös oli toteutettu erittäin kauniisti ja show'n kruunasi viululla soitettu kappale "Love me like you do", joka kuultiin myös Miss Suomi-finaalin iltapukukierroksella. Kyseinen biisi on myös meidän hääbiisimme, sillä kuuntelimme sitä ensimmäisenä vihkimisemme jälkeen <3 

Kuluneen viikon huonoin:
Kiire ja hoppu. Tällä viikolla oli jotenkin koko ajan jotain meneillään ja olinkin eilen jo aivan poikki. Onneksi nyt on viikonloppu!

Tänään aion: 
En aio tehdä yhtään mitään! Okei, nyt hieman puran ajatuksiani kirjoittaessani tätä postausta, mutta sen lisäksi emme aio lähteä mihinkään emmekä tehdä mitään sen erikoisempaa. Oikeasti minun pitäisi käyttää aika hyödyksi ja kuvata ensi viikon postauksia varten ja lisäksi mielellään luonnostellakin niitä postauksia. 

Viikonloppuna suunnitelmissa: 
Huomenna tiedossa on jälleen "työpäivä", sillä menen I love me-messuille kummitätini kanssa. Tiedän jo valmiiksi, että messuilla tulee olemaan huisin hauskaa ja siellä menee todennäköisesti koko päivä. Olemme sopineet menevämme messuille klo 12 ja todennäköisesti meillä menee siellä aivan messujen loppuun saakka. Olen käynyt I love me-messuilla jo vuosia ja ne ovatkin syksyn suosikkimessuni. Tarkoituksena on käydä moikkaamassa yhteistyökumppaneita sekä tsekkaamassa mielenkiintoisia uutuuksia. Erityisesti aiomme välttää Turkistarhaajien pistettä, joka on jostain syystä otettu mukaan messuille. Toki kyseessä on laillinen elinkeino, mutta ehkä ei näille messuille se sopivin. 

Viikon ruoka: 
Tänään tilattavat siivet <3 Tänään ollaan Bikini Challengen viikolla 8 ja se tietää cheat mealia. Se tarkoittaa itselleni totta kai SiipiWeikkojen siipiä!
Päivän fiilis:
Laiska, aivan ehdottomasti. 

Viikon treenit:
Tällä viikolla olen tehnyt vasta kaksi treeniä ja se tietäisi sitä, että tänään ja huomenna pitäisi vielä treenata jos haluaa mennä ohjeen mukaan. Nyt kyllä tuntuu siltä, että olen ylipäänsä niin väsynyt, että lepo voisi olla paikoillaan.

Viikon hankinta:
Tällä viikolla en itseasiassa ole ostanut mitään. Tosin sain eilen paljon kosmetiikkaa pr-näytteenä sekä sain myös aivan ihanan kosmetiikkajoulukalenterin tulevaksi jouluksi. Kyseessä on Kicksin 24 days of Beauty-kalenteri, joka sisältää suosikkimerkkieni Skin Treatin sekä Budgien tuotteita. Tästä tulossa esittely mahdollisimman pian!

Kuluneen viikon ajatus:
Tällä viikolla olen edelleen ajatellut säästämistä paljon. Kunhan nyt saisi aikaiseksi avata sen Nordnetin tilin ja aloittaa vihdoin kuukausisäästäminen ja sijoittaminen esim. Superrahastoon. Sijoitan tällä hetkellä jo säännöllisesti osakkeisiin, mutta myös rahastosäästäminen kiinnostaisi.
Viikon asu:
Tällä viikolla en ottanut yhtiäkään asukuvia, mutta torstaina konttorilla ollessa tuli napsaistua sentään yksi kuva klassisesti peilin kautta. Päälläni oli jälleen täysin second hand-asu ja kaikki olivat kirpparilta, paitsi kengät. Kengätkin ovat tosin jo vuosia vanhat ja siitä huolimatta ihmeen valkoiset! Nämä ovat siltä ajalta, kun Adidaksen Stan Smithit olivat kovinta huutoa!

Millainen viikko teillä on ollut?

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives