Escada Miami Blossom - pirskahtelevaa kesäenergiaa

Tuoksu saatu pr-näytteenä / Sisältää mainoslinkkejä

Olen käyttänyt Escadan kesätuoksuja jo yli 10 vuoden ajan, sillä ensimmäisen kesätuoksuni ostin vuonna 2004. Ihastuin palavasti Rockin Rio-tuoksuun ja siitä saakka olen joka kesä ostanut uuden Escadan kesätuoksun. Oma suosikkini kautta aikain on ollut Pacific Paradise, vaikka jokainen tuoksu onkin ollut erittäin hyvä. 

Kesän 2019 tuoksu on nimeltään Miami Blossom ja kieltämättä tuntuu hieman hassulta puhua kesätuoksusta nyt näin lokakuussa. Itse ainakin käytän tätä tuoksua läpi vuoden Ted Bakerin Pollyn lisäksi. Escadan mukaan Miami Blossomin kanssa eloisa maailmanmatkaaja syleilee kesäisiä muistoja ja kesä ei unohdu koskaan!

Värikäs kesäinen cocktail

Miami Blossomin tuoksun sydämessä elää mehukas ananas. Parfymööri Caroline Sabas valitsi juuri tämän ikonisen kesäisen hedelmän pääainesosaksi sen makeuden, mehukkuuden ja raikkauden vuoksi. Tämän tuoksun yksilöllisyys syntyy valovoimaisesta kimpusta valkoisia kukkia yhdistettynä tuoreiden hedelmien energiaan. Virkistävä cocktail, jonka värikkään hedelmäisessä latvatuoksussa mehukas vesimeloni ja raikkaat appelsiinit toimivat harmoniassa värikkään sydäntuoksun tiaree-kukan, tuoksuvan jasmiinin, tuberoosan ja tietysti ananaksen kanssa, kutsuen esiin valon, kesän ja raikkauden. Hiuksenhienona pohjatuoksuna santelipuu ja hienojakoinen myski viimeistelevät yksilöllisen sekoituksen loden positiivisen hehkun. Tuloksena raikas ja iloinen mielikuva, joka ilmaisee naisellista energiaa. 

itse pidän erityisesti Escada Miami Blossomin sydäntuoksusta ja sainkin toimistolla kehuja uudesta tuoksustani. Tuoksu on erittäin raikas ja kukkainen sekä tuoksusta tulee ehdottomasti kesä mieleen. Tuoksu on lisäksi kevyt ja se ei ole liian juhlava ja voimakas arkikäyttöön.

Kesäloma Miamissa

ESCADA on yksilöllisesti ensimmäinen brändi, joka julkaisee tuoksuja, jotka ovat kuin kesäinen rakkaus ja säilyvät vain yhden kauden. Tämän vallankumouksellisen konseptin pioneerina toimi ruotsalainen entinen malli, pääsuunnittelija ja ESCADA:n alkuperäinen perustaja Margaretha Ley. Hänen perintönsä on jatkunut 25 vuotta, kn ESCADA:n kausituoksuista on tullut yksi tuoksuteollisuuden menestyneimmistä. Värikäs ja tyylikäs, tämä kausittainen kukkaishedelmäinen tuoksu välittää energisen räjähdyksen kautta iloa ja autuutta.

Escadan tuoksuja myydään monessa eri koossa ja vaihtoehtoina ovat: 30ml, 50ml sekä 100ml, jonka kokoinen oma tuoksuni on. Lisäksi sarjaan kuuluu myös body lotion, jonka koko on 150ml. Tuoksuja myydään myös monissa kivijalkamyymälöissä sekä netissä mm. Kicks myy näitä. Kicksin nettikaupan Escada-valikoimaan pääset tästä. Kicksin valikoimasta löytyy niin itse hajuvesi kuin body lotioninkin. 

Mitä te pidätte Escadan tuoksuista?

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives