Bette Box elokuu 2017 - ei boxien parhaimmistoa

Tilasin Bette Boxin itselleni viimeksi kesäkuussa siitä syystä, että saisin tilattua vielä yhden ilmaisen boxin, sillä silloin tililleni oli kertynyt 55 bettepistettä. Ilmainen boxini saapui viime viikolla ja taitaa kyllä boxien tilaamiset jäädä lopullisesti tähän. Vaikka boxi on uudistunut ja on ulkonäöllisesti huomattavasti kauniimpi nykyään, boxin taso on laskenut jatkuvalla syötöllä. Eniten itseäni ärsyttää jokaisessa boxissa tuleva Lumenen tuote ja sen pakkotuputus jokaisessa boxissa on saanut minut karsastamaan merkkiä muutenkin. Tähän talouteen ei ainakaan siis hetkeen ilmesty yhtäkään Lumenen tuotetta. Suurin osa on varmaan jo tietoinen tämän kuun boxin sisällöstä, joten hypätäänpäs suoraan tuotearvosteluihin.


Lumene klassikko uudistava yövoide

"Kosteuttava yövoide auttaa ihoa palautumaan yön aikana ja jättää ihon pehmeäksi ja hyvin voivaksi." (Ovh. 5,90 € / 50 ml)

Boxista paljastui siis tässäkin kuussa Lumenen tuote ja en oikeasti enää vain jaksa innostua näistä. Lumene oli joskus oma suosikkini, mutta nyt olen saanut näistä yliannostuksen. Täytyy siis kysyä vaikkapa äidiltäni, että kelpaisiko tämä yövoide hänelle.

Helein skin, hair & nails- kauneusravintolisä

"Kauneusravintolisä iholle, hiuksille ja kynsille sopii henkilöille, jotka haluavat tehokkaasti ja monipuolisesti tukea ihon, hiusten ja kynsien heleyttä ja vahvuutta sekä säilyttää nuorekkaan ilmeen." (Ovh. n.27 € / 60 Tabl)

Tämä tuote menee kyllä heti testiin, mikäli se vain sopii imettäjälle. Tästä tuotteesta olen lukenut hieman ristiriitaista palautetta, sillä monen mielestä luontaistuotteet eivät kuulu kauneusboxiin. Ihon, hiusten sekä kynsien hyvinvointi on mielestäni iso osa kauneutta, joten omasta mielestäni tämä oli boxin paras tuote.
Manna Kadar Prime Time

"Meikinpohjustusvoide toimii sekä silmä- että huulimeikin pohjustajana, peiteaineena ja korostuksena. Pitää meikin paikoillaan, tasoittaa ihon sävyä meikin alla sekä ehkäisee sävyn leviämistä sekä kerääntymistä juonteisiin." (Ovh. $25)

En ole kovin aktiivinen käyttämään kovinkaan montaa meikkituotetta samalla meikkauskerralla, joten epäilen vahvasti, että tämä pääsisi käyttöön. Tämä voisi kuitenkin olla oiva tuote luomivärin kanssa, joten täytyy muistaa kokeilla tätä ainakin kerran.

Ibero ripsentaivutin

Tällaista en olekaan omistanut moneen vuoteen, joten kyllähän tämän voi jättää ainakin tyrkylle meikkikaappiin. (Ovh.4,90 € / kpl)
Nivea Intensive care käsivoide

"Runsaasti manteliöljyä sisältävä uudistunut käsivoide ravitsee, rauhoittaa ja hoitaa kuivien käsien ihoa 24 tunnin ajan. Klassinen Nivea-tuoksu on miellyttävä ja mieto". (Ovh. 4,20 € / 75 ml)

Käsirasvaa en itseasiassa omistakaan tällä hetkellä, joten tämä tuote menee ehdottomasti käyttöön heti ilmojen viiletessä. Syksyllä käteni reagoivat heti kylmempään ilmaan ja tälle tulee varmasti tarve.

Listerinen suuvesi tuli lisätuotteena kaikille ja tämäkin pääsee ainakin testiin. Tämän luvataan vähentävän tehokkaasti plakkia, bakteereja ja raikastavan hengityksen.

Kaiken kaikkiaan boxi ei aiheuttanut juurikaan ilonaiheita ja boxien tilaaminen jäi valitettavasti tähän. Etenkin kun boxin hinta on omasta mielestäni korkea (18.90 €) niin parempi käyttää nekin rahat johonkin muuhun etenkään kun boxien sisältö ei ole enää melkein lainkaan mieleinen. Kaikkia ei voi tietysti miellyttää aina, mutta sisällöt ovat olleet viime aikoina melko ponnettomia ja yllätyksettömiä. Odotin Bette Boxilta uudistumista eikä tämä muutos ollut ainakaan parempaan suuntaan.

Mitä te tykkäsitte elokuun boxista tai boxeista ylipäätään? :)
  1. No joo, oon kokenut on jatkuvan Lumenen ehkä vähän sellaisena,että niistä ei hirveesti jaksa enää innostua. Mulla toi yövoide odottelee kans äipälle kiikutusta, kun vaan kerkiän.. Ehkä eniten tossa boxissa tökkii se,että joka boxissa on just se kasvorasva tai joku spreijattava hiusjuttu(mitä nyt ei toki ollut).. Saa nähdä,että kauanko vielä ite tilaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihanaa etten ole ainut Lumeneen tympääntynyt. Mua harmittaa, kun ne on oikeesti kivoja juttuja, mutta nyt niistä ei jaksa enää yhtään innostua :/ Lumene vois ehkä myydä ihan omia kauneusboxejaan :)

      Poista
  2. Kannattaa kokeilla Glamlinia 😃 saat just sulle valitut tuotteet. Ja vaikka teinkin heidän kanssaan yhteistyötä, on palvelu mun mielestä tätä parempi! Saat itse valita paketin tyyliä he valitsevat sulle parhaat tuotteet. Ne mitkä ei innosta, voi palauttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Glamlinhan on saman firman juttu, joten tuskin uskallan kokeilla :o Se on varmasti parempi, mutta miksi tällä firmalla on kaksi tällaista palvelua, herättää mussa ainakin epäilyksiä. Kieltämättä kivempi idea kyllä.

      Poista
    2. Hei! Glamlin on tosiaan saman yrityksen palvelu mutta täysin eri tarkoitukseen luotu myös aivan eri kohderyhmälle. Bette Box on yllätyksellinen ja tuotteiden testaukseen luotu konsepti, kuten muutkin kauneusboksit maailmalla. Glamlin on henkilökohtainen kauneuskonsultti, jonka tavoitteena on ratkaista juuri sinun ongelmasi. Eli ei ole ollenkaan hassua, että sama yritys tarjoaa molempia palveluita, päinvastoin! Toinen on ns discovery-palvelu ja toinen on personoitu ongelmienratkaisupaketti. Toisen hinta on 18,90€ ja toisen hinta on kaikkea 80 eurosta ylöspäin. Terkkusin, Erittäin iloinen Glamlin asiakas.

      Poista
  3. Täällä kanssa boxit lopetettu samasta syystä muutamia kuukausia takaperin, eikä kyllä ole kaduttanut kun sen jälkeen olen boxien sisältöä katsonut !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eikä jää varmasti muakaan harmittamaan! Pitihän se vielä kerran koittaa ja ottaa "kaksi yhden hinnalla".

      Poista
  4. Onneks mäkin sain nyt semmosen ilmais-boksin kun äidillä oli niitä pisteitä kertynyt. Mutta tuntu nyt että oli kaikki tuotteet vaan sinne heitetty ja ehkä oikeita valikoituja tuotteita jotka ostajia kiinostaa on kauneusravintolisä ja manna kadarin pohjustusvoide (ainakin huulikiilto on ihan mun lemppari mikä boksin kautta tuli!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en oikein tiiä kuka näistä ihan aidosti jaksaa innostua etenkään jos on tilannu boxia vuosia. Jos seuraa kosmetiikkajuttuja yhtään itsenäisesti niin tää boxi ei oo ainakaan heitä varten kun tuotteet on aika peruskamaa kuitenkin.

      Poista
  5. Minäkin olen tympääntynyt Lumeneen, mutta tämä yövoide oli oikeasti aivan loistava. Yllätyin kun Lumenelta on suurin osa "samaa tavaraa eri purkissa" .
    (Jossain välissä tuli Betteboxissa eräs lakkavoide tai vastaava, jota mainostettiin uutuutena. Olin yli vuosi sitten ostanu alekorista kyseisen voiteen eri purkissa. Nimittäin voide tuoksui samalta, tuntui samalta ja vaikutti samoin kuin alekorin lakkaa sisältänyt Lumenen voide. Pakkaus vain oli uusi ja nimetty uudelleen. Harmi kun olin käyttänyt vanhan loppuun, jotta olisin voinut vertailla. Siitä lähtien olen ajatellut Lumenen ja monien muiden käyttävän samoja voiteita uudistetulla nimellä innostaen ihmisiä ostamaan "uutuus".)

    Tämän kuun boksin yövoiteessa luki "klassikko", joten olen iloinen jo siitäkin, mutta voide oikeasti toimi. Harvat Lumenet tekee iholle juuri mitään. Tästä tuli pehmeä ja kosteutetun tuntuihin iho ja voisin jopa kuvitella ostavani tuotetta lisää.

    Mielestäni heinäkuun boksi oli erittäin huono, mutta tämä elokuun oli todella jees :) Ainoa käyttämättä jäävä tuote on ripsentaivuttimet, koska joko en osaa niitä käyttää tai ripsissäni on vikaa. Meikkauksen valmistuessa ripset pysyvät "pystyssä" hetken ja ovat pian samannäköiset kuin en olisi ripsentaivutinta käyttänytkään. Koen sen siis turhaksi meikin välivaiheeksi.

    Tuota Manna Kadaria olen käyttänyt nyt jokaisena meikkauspäivänä :) Silmien alle tummuutta peittämään ja leuassani oleviin näppylälajitelmiin, joita ei peitä edes meikkivoide. Tuotetta ei tarvitse paljoakaan sipaista :)

    Itsekkin olen miettinyt päättäväni vuosien Betteboxin tilaamisen. Suosikkeja on löytynyt ja olen tutustunut käteviin tuotteisiin. Nyt boxissa ei ole enää ollut mitään hirveän uutta ja uudet tuotemerkitkin ovat vähentyneet. Ja tuo markettimerkkien määrä on lisääntynyt huomattavasti boksin alkuajoilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensiksi kiitos tosi pitkästä kommentistasi! ♥ Ihana kun olit nähnyt näin paljon vaivaa :)

      Siis apua jos Lumene tuputtaa vanhoja tuotteita uutena :o Mä kyllä muistelisin nähneeni myös samoja tuotteita uusina, mutta nyt en muista tarkalleen mikä tuote oli kyseessä. Jos joku pieni ainesosa on oikeasti muuttunut, niin ei sekään mun mielestä tee tuotteesta uutta. Kyllä se muutos pitää olla radikaalimpi! Pitänee ehkä silti antaa mahdollisuus tälle yövoiteelle ihan itse, joten kiitos patistuksesta :)

      Kurkkasin heinäkuun Bette boxin ja onpas ollut huono! Sen verran vinkkaan,että toi Garnierin misellivesi sisältää syöpää aiheuttavaa PHMB:tä (polyhexamethylene biguanide, PHMB), joten kannattaa heittää se pois. Mun mielestä on uskomatonta, että boxiin pakataan tollanen tuote, joka sisältää vaaralliseksi luokiteltua ainetta.

      Noi ripsentaivuttimet oli kyllä sen verran räppänät, että lentää kyllä jo nyt pois kun kerran kokeilin. Huomaa ettei laatu ole kummoinen. Manna Kadaria en ole itse vielä kokeillut, mutta pitänee antaa sille mahdollisuus :) Kovinkaan usein kun täälläkään ei enää meikkailla!

      Alkuaikoina muutama vuosi sitten minäkin löysin vielä uusia juttuja, mutta nyt kun boxi on Lumenea ja markettituotteita täynnä niin ei sitä kannata tilata. Melkein kannattaa vain katsoa mitä boxissa on ollut ja käydä sitten itse ostamassa tuote kokeiluun jos joku kiinnostaa.

      Kivaa syksyä sinulle! :)

      Poista

Designed by FlexyCreatives