Zara Home Tukholma

Kävimme meidän parin viikon takaisella Tukholman-reissulla kiertelemässä kaupungilla ja onneksi kohdallemme osui myös Zara Home. Vierailin kyseisessä liikkeessä viimeksi Göteborgissa ja olikin ihana päästä ihastelemaan kaikkia uusia juttuja. Tällä kertaa onnistuin kuitenkin poistumaan tyhjin käsin, mutta mieleeni jäi kummittelemaan monia uusia ideoita uuteen kotiin. Mm. hopeiset käsisaippuapurkit olisi ihana saada koristamaan uusia kylpyhuoneita sitten ensi keväänä, kun talomme valmistuu.

Zara Homen myymälässä näkyi edelleen paljon vaaleanpunaista väriä, jota meilläkin on kotona koristetyynyjen sekä kynttilöiden muodossa. Omat ja Eveliinan vaatteethan ovat myös melkolailla puuteripinkkiä eikä lempiväristä liene tosiaan epäilystä. Kuitenkin kun syksy kohta tulee, näkisin tämän värin jäävän jo hieman taka-alalla, vaikka meidän pukeutumisessa se ei varmasti mihinkään katoakaan.
Kunhan pääsen laittamaan Eveliinan omaa huonetta, sinne saan varmasti hankkia vihdoin ne vaaleanpunaiset verhoit, joista jo haaveilin olohuoneeseemme. Yleensä Sami ei sisustusvalintoihin puutu, mutta sille idealle hän sanoi painokkaasti ei.

Metallin värit olivat edelleen myös vahvasti läsnä Zara Homen tuotteissa ja voi kun näitä kultaisia kehyksiä olisi ollut saatavilla ruusukultaisena. Silloin se olisi ollut menoa. Olen jo pitkään etsinyt täydellisiä ruusukultaisia kehyksiä, joihin voisin laittaa perheemme tärkeimpiä kuvia esille olohuoneeseen, mutta en ole toistaiseksi löytänyt riittävän kivoja. Nämä kultaisetkin olisivat muuten kelvanneet, mutta värimaailma olisi ollut hieman väärä valitettavasti. Olohuoneemme lamput kun ovat sisukseltaan pronssiset.

Jos haluatte inspiraatiota sisustukseen, suunnatkaa ensi kuussa Habitareen sekä muistakaa osallistua lippuarvontaan täällä! :)
  1. Kiva postaus :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives