Testissä Face Mask

Muistatteko, kun viime vuoden puolella testasin Maybeautyn pore maskeja? Sain nyt myös mahdollisuuden jatkaa tätä yhteistyötä ja testata myös Face maskeja. Olin näitä kokeillut jo satunnaisesti aikaisemminkin, mutta nyt testasin näitä hieman säännöllisempänä kuurina eli kerran viikossa.

Nyt raskauden jälkeen ihoni on ollut hyvässä kunnossa, mutta on ollut ajoittain kuiva. Etenkin otsaan kertyy paljon kuollutta ihosolukkoa sekä nenänpieliin paljon mustapäitä. Naamioilta toivoinkin kovasti sellaista tehoa, että nämä tarttuisivat naamioihin kiinni ja katoaisivat naamion mukana :)
Ennen naamion käyttöä olen yleensä käynyt saunassa tai vähintäänkin suihkussa, jotta ihohoukoset olisivat mahdollisimman auki. Olen myös antanut naamion kuivua hieman suositusaikaa pidempään, jolloin naamio toimii mielestäni vielä paremmin. Olen myös salaa hieman masokisti, sillä naamio tarraa melko lujaa kasvoihin kiinni eikä pieniltä nipistyksiltä voi välttyä. Uskon kuitenkin, että kauneuden eteen on hieman kärsittävä!Naamion pois repimisen jälkeen kasvot huuhdellaan vielä vedellä ja suosittelen lämpimästi myös kosteusvoiteen käyttöä.
Oma ihoni on ollut naamioiden käytön jälkeen selkeästi kirkkaampi ja mustapäät sekä kuiva otsa ovat pysyneet tehokkaammin poissa. Jos et ole näitä naamioita vielä kokeillut, nyt on hyvä tilaisuus kokeilla, sillä pääset tästä linkistä tilaamaan naamioita -30 % alennettuun hintaan!

Postaus toteutettu yhteistyössä MayBeautyn kanssa!

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives