Kokeilussa Goodiebox

Yhteistyössä Goodiebox

Goodiebox rantautui Suomen markkinoille viime vuonna ja samalla markkinoilta poistui kenties tunnetuin kauneusboxi eli Bette Box yrityskauppojen myötä. Olen aikaisemmin tilaillut säännöllisen epäsäännöllisesti sekä Bette Boxia että edeltäjäänsä LivBoxia. Tämän yhteistyön myötä sain mahdollisuuden tutustua tarkemmin myös Goodieboxia, joka ilmestyy tosiaan nyt Bette Boxin "tilalla".

Olin lukenut Goodieboxista paljon erilaisia kokemuksia somesta ennen tätä ensimmäistä omaa boxiani ja kyllähän tämä oli sellainen juttu, että halusin itsekin ainakin kerran kokeilla. Boxi ilmestyy myös kuukausittain ja tilaus maksaa 24,95 euroa kuukaudessa, mutta boxi sisältää aina vähintään 75 eurolla tuotteita. Boxi on hieman kalliimpi kuin Bette Box, mutta myös vastineen omille rahoille luvataan olevan huomattavan paljon korkeampi. 

Kurkataas siis mitä oma ensimmäinen Goodieboxini sisälsi, jota kutsutaan Euroopan arvostetuimmaksi  kauneusboxiksi!
Boxin sisältö näytti tältä! Ihan ensimmäinen reaktioni boxin sisältöön oli ehkä pieni pettymys, sillä boxista paljastui monta itselleni jo valmiiksi tuttua brändiä Bette Boxin ajoilta. Myönnän kyllästyneeni Bette Boxiin siksi, että sieltä tosiaan löytyi välillä paljon samoja brändejä ja välillä jopa samoja tuotteita, jotka olivat olleet boxissa aikaisemminkin. Kaipasin boxiin nimenomaan enemmän vaihtelua sekä ainakin välillä olisi ollut mukava saada jonkinlainen teemaboxi. Noh, se siitä aiheesta!

Tarkemmin tuotteita tutkittuani innostuin kuitenkin sisällöstä, sillä etenkin Love beauty and planet on yksi suosikkibrändeistäni, johon olen tutustunut nimenomaan kauneusboxien kautta. Osa tuotteista oli myös itselleni täysin uusia tuttavuuksia. 

Bio2You

Bio2Youn Nutritive Face Mask For Sensitive Skin on yöksi kasvoille jätettävä tehokuuri herkälle iholle. Naamio ravitsee, kosteuttaa ja rauhoittaa punoitusta. Levitä iholle ja anna vaikuttaa 15 minuuttia. Hiero sitten imeytymätön naamio ihoon. Lisää päälle vielä yöksi kosteusvoidetta. Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tehohoitona 3 yönä peräkkäin. Ovh. 25,56 euroa / 75ml.

Oma ihoni kuivuu talvella etenkin otsan alueelta ja tämä menee ehdottomasti testiin!

Mudmasky

Merilevää sopii muuhunkin kuin sushiin! Kun olet hemmotellut ihoasi ravitsevalla kasvonaamiolla, voit käyttää tätä Aftermask vitamin-seerumia. Tämä hämmästyttävä seerumi on pulloillaan merilevästä ja kasveista peräisin olevia luonnon vitamiineja, jotka yhdessä ylläpitävät ihon heleyttä, terveyttä ja uudistavat sitä. Ovh. 59 euroa / boxissa oli täysikokoinen tuote.

Ihan ensimmäisenä tästä tuotteesta säikähdin tuotteen hintaa, sillä purkki on oikeasti melko pieni. En yleensä tuhlaa kosmetiikkaan ja mietinkin, että itse en ehkä tätä tuotetta raaskisi ostaa. Käytän kuitenkin paljon Essencen meikkejä, joita saa kokonaisen arsenaalin tämän tuotteen hinnalla. Tuote vaikuttaa kuitenkin lupaavalta ja tämä menee myös testiin yhdessä seuraavaksi esiteltävän tuotteen kanssa.

Love beauty and planet

Tämä helppokäyttöinen kasvonaamio todistaa, että aivan kaiken voi saada. Murumuru-voidetta sisältävä naamio heleyttää, hemmottelee ja kosteuttaa ihoa. Aseta naamio puhtaalle iholle silmien ja suun ympärille keskittäen. Anna vaikuttaa 10-20 minuuttia. Naamion kangasosa on tehty biohajoavasta materiaalista, joten sen voi laittaa käytön jälkeen biojätteeseen. Ovh. n. 3,5 euroa.

Siis juurikin tästä biohajoavasta materiaalista tämä tuote saa kaikista suurimman plussan! Monet kosmetiikkatuotteet sisältävät paljon muovia ja moni tuote on muutenkin ongelmallinen. Esimerkiksi aikaisemmin Bette Boxista tuli kerran Ikoon yksittäispakattuja hiusten freesaukseen tarkoitettuja lappuja (???), joiden idea on mielestäni aivan älytön. Ilahdun suuresti, että moni yritys on havahtunut muuttamaan tuotteitaan kuitenkin niin, että ne olisivat mahdollisimman ympäristöystävällisiä. On sanomattakin selvää, että tämäkin tuote menee testiin ja aion varmasti käyttää näitä jatkossakin!

Essentials by Goodiebox

Virkisty mihin päivänaikaan tahansa tämän Goodiebox Essentials-kasvosuihkeen avulla. Se sisältää puuvillasiemen- ja puuvillakukkauutetta, ja on täydellinen tapa helliä kasvojasi pitkin päivää. Pidä suihketta noin 30 sentin päässä kasvoistasi ja suihki menemään. Ovh. 9,95 euroa.

Tämä tuote vaikuttaa sellaiselta, että en välttämättä saa käytettyä tätä itse ja tämä saattaa päätyä kiertoon. Onneksi tuote on kuitenkin sellainen, että voin tätä kokeilla ja antaa tarvittaessa eteenpäin. Kasvosuihkeet eivät ole itselläni säännöllisessä käytössä enkä usko niiden tulevankaan. 

J. Mäki Professional

Laadukas hiustenhoitoaine on helppo tapa lisätä arkeen pientä luksusta. J. Mäki Professional -sarjan hoitoaineet hoivaavat hiuksia hellästi ja tekevät niistä helposti käsiteltävät. Sarjaa kuuluu tuuheuttava, korjaava sekä värjätyille hiuksille tarkoitettu hoitoaine. Hoitoaine sopii päivittäiseen käyttöön ja hiusten hemmotteluun. Ovh. 13,90 euroa.

Tämän brändin nimestä itselleni tulee aina mieleen sprinttihiihtäjä Joni Mäki, mutta hän tuskin liittyy tähän brändiin mitenkään xD Brändi on myös aikaisemmista boxeista tuttu ja olenkin kokeillut tuotesarjan hiusnaamiota. Ainakin aikaisempi naamio oli hyvä, joten annan tälle hoitoaineelle myös ehdottomasti mahdollisuuden. 

Kokonaisarvosana: 🌟🌟🌟

Kokonaisarvosanaksi ensimmäine Goodieboxini saa kolme tähteä, sillä vaikka boxi oli hyvä, se ei ollut ehkä odotukset ylittävä. Sisältö toki vaihtelee kuukausittain ja tämän kuukauden arvosanaan vaikutti myös se, että suurin osa brändeistä (3/5) oli itselleni entuudestaan tuttuja. Kuukauden paras tuote oli ehdottomasti Love beauty and planetin kangasnaamio, joka menee testiin heti tänään. Plussaa annan myös Goodieboxin laatikosta, puuttuvasta paperisilpusta ja etenkin siitä, että boxista puuttuivat "turhat" tuotenäytteet.

Jos innostuit boxin tilaamisesta, koodilla LAHJA saat boxiisi lisäksi 25 euron arvoisen lahjan!

Oletko sinä kokeillut Goodieboxia ja mitä tykkäsit tämän boxin sisällöstä?
 1. Olipas mielenkiintoinen postaus. En ole ennnen tällaisesta boxista kuullutkaan.

  VastaaPoista
 2. En ole muuten koskaan kokeillut mitään kauneusboxia :)
  Kovasti tykkään kasvosuihkeista, joten sellainen olisi kiva kyllä saada. Kohta edellinen onkin jo lopussa.
  Ihanaa iltaa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho jos et koskaan! :) Mulla on tosiaan jo monenmonta vuotta siitä kun LivBoxia kokeilin ekan kerran. Jos en tykkää tuosta mun niin voit saada sen :D

   Poista
 3. Oi musta tuo face mist kuulostaa ihanalta! Niillä on niin helppo raikastaa kasvoja, jos on vaikka tunkkainen olo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy siis kokeilla tätä ja antaa edes mahdollisuus :D Tää on vähän kuin ruuassa, että olen nirso enkä uskalla edes kokeilla xD

   Poista

Designed by FlexyCreatives