Tiesitkö nämä asiat minusta?


Siitä on aikaa kun olen viimeksi kertonut jotain uutta itsestäni, joten ajattelin nyt jakaa muutaman uuden jutun, joita ette kenties vielä tienneet minusta! Osa näistä on toki mainittu joskus, mutta itsestäni on ainakin mukava lukea muiden vastaavia postauksia ja oppia tuntemaan joku hieman paremmin pinnan alta.

Olen asunut viidessä eri kaupungissa

Olen syntynyt Raahessa ja olen asunut lisäksi Oulussa, Tampereella, Espoossa ja nykyisin asun Helsingissä. Oikeasti olen siis hieman pohjoisemman tyttöjä ja myöskin niitä kuuluisia "junan tuomia" helsinkiläisiä!

Omistan silmälasit

Minulla on ollut silmälasit jo liki 10 vuoden ajan korjaamassa hajataittoja. Näen kuitenkin hyvin ilman silmälaseja ja ainoa vaikeus onkin erottaa kasvoja isoissa väkijoukoissa sekä lukea tekstiä kauempaa. Nykyisin laseille ei juurikaan ole tarvetta, sillä opiskelujen loppumisen jälkeen en ole joutunut lueskelemaan enää mitään kauempaa. Olen kuitenkin miettinyt uusien silmälasien ostoa ja katselinkin näitä Ted Bakerin kehyksiä viime viikonloppuna Jumbossa.

Koen olevani ainut lapsi, vaikka minulla on kaksi pikkusiskoa ja yksi pikkuveli

En ole koskaan asunut yhtäaikaa kotona yhdenkään sisarukseni kanssa kunnolla, joten tämä tunne johtuu tästä. Toisen pikkusiskoni kanssa asuin yhtäaikaa kotona hyvin satunnaisesti meidän ollessa pieniä. Vanhempani ovat siis eronneet ja kävin viikonloppuisin isäni luona Raahessa meidän asuessa Oulussa ja myöhemmin Espoossa. Toinen pikkusiskoni on minua 20 vuotta nuorempi, joten asuimme hetken yhdessä äitini luona ennen kuin muutin omilleni. Tässä välissä meidän välille ei päässyt syntymään ymmärrettävistä syistä sisaruksellista kinaa :)

Hain lukion jälkeen kauppakorkeakouluun opiskelemaan

Lukion jälkeen en oikein tiennyt mitä olisin halunnut opiskella, joten päädyin hakemaan Oulun kauppakorkeakouluun. Huomasin pääsykokeisiin lukiessani, että ala ei todellakaan ole minua varten, mutta olisin mennyt kouluun jos olisin päässyt. Myöhemmin IT-ala on osoittautunut omaksi jutukseni ja olenkin erittäin tyytyväinen, että pääsin myöhemmin Laureaan opisekelemaan.

Minulla on opiskelupaikka Vaasan yliopistossa

Toden totta, pääsin Vaasan yliopistoon AMK papereillani syksyllä 2016. Kuitenkin prinsessamme oli silloin tuloillaan, joten koko opiskeluhomma on pahasti kesken (lue: aloittamatta). Olisihan se kuitenkin hienoa valmistua joskus ja saada kauppatieteiden maisterin paperit kuitenkin kouraan. Huvittavaa on myös se etten ole koskaan käynyt Vaasassa!

Tykkään katsoa mieluummin sarjoja kuin elokuvia

Olen melko huono keskittymään pitkiin elokuviin paitsi jos olen leffoissa, joten katson mieluummin koukuttavia sarjoja. Tälläkin hetkellä katson tai siis "katson" samalla After-nimistä elokuvaa Viaplaysta. Se tosiaan siitä keskittymisestä! Tosin tämä ei ole ihan paras leffa, vaikka ihan viihdyttävää teinihömppää onkin.

Olen käynyt 19 maassa

Monessa paikassa on tullut vierailtua ja olen Suomen lisäksi vieraillut seuraavissa maissa: Venäjä, Viro, Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Ranska, Espanja, Italia, Vatikaani, Monaco, Bulgaria, Turkki, Puola, Itävalta, Slovakia, Kreikka ja Iso-Britannia. Kokematta on vielä monenmonta maata ja haaveilisin matkasta ainakin Yhdysvaltoihin sekä Kap Verdelle. Omia suosikkejani matkakohteista ovat olleet tietysti Kanariansaaret, Ranskassa Nizza ja Pariisi sekä Lontoo Iso-Brinniassa. Rooma on matkakohteistani sellainen, johon en menisi enää uudestaan kuten myös Turkki.

Olen harrastanut nuorempana mm. karatea ja flamencoa

Näiden lisäksi olen harrastanut tankotanssia useamman vuoden, yhdessä vaiheessa kävin aktiivisesti kuntosalilla ja kävisin vieläkin jos siihen olisi paremmin aikaa ja jaksamista. Megazonea olen pelannut kohta 15 vuotta, vaikka väliin mahtuukin pari luovaa taukoa esim. äitiysloman takia.

 1. Olipa todella kiva lukea sinusta lisää, paljon tuli uutta tietoa <3
  Ihanaa viikonloppua sinulle Cami <3

  VastaaPoista
 2. Super mielenkiintoista! Opiskelujutut kiinnostaa nyt erityisesti kun itsellä korkeakouluun haku nyt edessä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh eka pitäisi varmaan alkaa taas opiskelemaan aktiivisesti 🙈 Mihin sä aiot hakea?

   Poista
 3. Oli paljonkin uutta tietoa susta tässä! Tällaiset postaukset on tosi kivoja, kun oppii tietämään uusia juttuja bloggaajasta<3 Ihanan paljon oot ehtinyt matkustella, Lontoo on ehdottomasti mullekin sellainen matkakohde, jonne lähtisin milloin tahansa uudestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda 😍 Oon kateellinen kun mun mies pääsee jo kolmatta kertaa Lontooseen 🙈 Viimeksi ehdittiin nähdä paljon, mutta paljon jäi näkemättäkin.

   Poista
 4. Kiva postaus ja just tämmöstä mihin voi heti samaistua, esim samoja maita missä on tullut matkusteltua :)

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives